Nazdravani de august-septembrie 2003 (sept.2009)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sasha.p

Liliacule - eram vopsita doar pe fatza !!! Parul e al meu !
pupici

Anca, mami de Sasha (Horia Alexandru) si Pupicel (Laura Iris);

Nazdravani de august - septembrie 2003

Inseamna ca-ti sta fff bine asa...naturala!

carmen F frumos ce povestesti tu acolo!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

andrei ma ajuta tare mult la site. intra, admira si face inventarul. cine n-a trimis desenul, cine n-a completat pagina. concluzia: e mai rau ca ma-sa. azi a plecat si mi-a lasat dispozitie sa mai pun desene pe site...

iris e tare mandra de zanele ei. isi aduce aminte de ele... dar mi le mai arati? siiigur, cum nu...

ieri am avut sedinta cu parintii la andrei. si dom'le, m-am captusit cu o functie "importanta", ma pusera casier.... mda, daca am timp liber, nu? si... am aflat ca fimiu inventeaza la greu. asa frumos a povestit cum a fost el in grecia, si mai ales ce-a vazut, ca doamnele erau convinse ca am fost! le am zis sa l intrebe de-acum daca a fost cu masina sau cu gandul.

in incheiere, andrei si-a exprimat dorinta sa scrie si el pe forum la nazdravani. sa-i fac cont ? oricum l-am prins citind, cand l-am intrebat ce face... "am vazut ca scrieti despre noi, si citeam si eu".

si mesaj pentru irinuca de la andrei... cand isi completeaza prietenul lui radu pagina? au teme multe la scoala si nu are timp?
trb sa fac pagini separate, ca avem 2 de radu, dar hai cu materialele fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Andrei citeste? Singur???

Noi astazi mergem la dentist. Acum nu mai am emotii pentru Petra, se pare ca ea abia asteapta. Am emotii pt mine, ca dupa ce o face pe ea ma pune si pe mine sa ma uit cu gura deschisa la desene

Dupa care trebuie sa ma duc sa fac rost de cizmulite rosii dar asa, mai de toamna. A vazut fetele la gradi si ma cert cu ea in fiecare dimineata sa nu si le puna pe alea imblanite
Oricum nu mai are nimic de incaltat de vremea asta asa ca ...

http://www.idstudio.ro/blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CRIS - sper ca in dupa-amiaza asta sa trimitem si noi creatia. Adica mai intai sa ne apucam de ea, apoi sa o trimitem Cheia propozitiei este "sa ne apucam"

Eliza nu vrea sa dea note diferite. Ea vrea sa dea nota 10 la toti copiii, ca sa nu se supere niciunul, ca ei nu ii place sa fie copiii suparati si sa planga. Mda, oare cum nu m-am gandit?? Ea, de cate ori ma supar pe ea ca nu face nu'sh ce chestie, pune un botic si ii stau lacrimile in ochi... Acum imi dau eu seama, ea nu regreta ca a gresit nefacand acel nu'sh ce, ea regreta doar ca SUNT EU suparata, deci de-aia aveam eu impresia ca ii intra pe o ureche si ii iese pe ailalta si nu remediaza problema, ori ea avea cu totul si cu totul alta problema, si aceea de a nu ma mai vedea suparata pur si simplu. Hm, trebuie sa mai discutam despre cauza si efect

Ieri a inceput cursul de muzica. Este incantata. Credea ca merge in fiecare zi. Hm, merge numai o data pe saptamana. Ee, nu-i nimic, saptamana trece repede, zice. Sper ca la inceputul saptamanii viitoare sa discutam concret si despre orele de pian. Sper sa rezolvam cumva. Ieri mi-a confirmat o bunicuta ca o sedinta de 50 de minute costa cel putin 50 de lei. Mi se pare al naibii de mult. Om vedea. Macar sa ii placa, pentru ca altfel nu o pun nene sa cante la pian. Pe mine maica-mea m-a obligat, si primii ani au fost un chin - sa ma ia de la joaca pentru ora de pian??? Mai tarziu, imi placea sa ma dau mare ca stiu sa cant la pian, dar asta dupa ce m-am domnisorit...

Tot ieri am avut parte de o chestiune extrem de emotionanta. S-a imprietenit fie-mea in parc cuun baietel care nu era de aici, ci dintr-un oras din provincie. Pustiul era cu doar putine luni mai mare decat ea, dar parea asa de matur si de protector, s-au jucat grozav! Avea o problema la manuta, o malformatie din nastere. M-a impresionat increderea din ochisorii lui, desi se descurca doar cu o manuta, toate ii reuseau, se urca si cobora pe toate leaganele alea fara nici cea mai mica problema. M-a impresionat. Insa ce m-a impresionat mai tare a fost ca dupa asta, mama lui mi-a zis ca au venit de fapt la spital, la oncologie Mi-a rupt sufletul.

In rest, la gradinita am cam tras chiului, si luni si miercuri. Luni nu eram sigura daca "se greveshte" ori ba, ieri nu ne-am trezit la timp. Sper sa apuc zilele astea sa imi dau seama daca madam educatoarea face ceva schimbari in urma discutiei mele cu directoarea sau o doare la basca. Om vedea si asta.

Iar weekendul asta nu stiu ce sa fac... Barbatu-miu treie musai sa ajunga la ai lui - deh, au de cules vita si merele Chestiune pentru care trebuie fiul de la 350 de km sa se duca pentru ca acolo nu exista nici un fomist care sa faca asta pentru 2 milioane tzaca paca Cine naiba isi mai misca fundul sa munceasca pentru un milion pe zi? Nobody va zic io! Ei, iar dilema mea e ce sa fac. Sa la soacra-mea si sa ma risc sa vin cu astea captusite ? (ca mereu vin cu ele captusite, toamna, de acolo) Sau sa Singura acasa ci ele 3 zile intregi plus minimum 2 nopti??

Gata, acuma ma duc la bucatareala, ca am si de gatit, si de bagat la spalat, si ceva rufe de calcat, plus o salata boeuf care asteapta la taiat si un copil mic pe cale sa termine de dormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Noi am reusit sa ne apucam de desenat. Ieri a facut desen cu ceva referiri de toamna si l-am pus as recitesca tema concursului la care si-a luat o foaie sicreioanele si s-a apucat sa acopere o foaie cu desene, da desen tata, fiecare colt a fost acoperit si la un momnet dat a reusit sa rupa si foaia. Imi era asa mila de el, dar l-am trimis la culcare...
I-am cumparat azi un bloc nou de desen ca sunt foi mai groase.

Ei bine, ieri statea in fata pc-ului si se uita sa vada in 'steluta cu copii' cand ii apre si lui poza si nu apare. Te rog Criss, remediaza niste lacrimi ca a spus ca nu l-am 'inscris-inscris' inca... In tabul 'home', acolo 'la steluta cu copii'...

In ciclul ce facem la gradinita, Anka sorry, ai avut ghinion. Sunt si gradinite in care se lucreaza dar tot ce faci tu acasa cu ei conteaza. Aseara am jucat sah cu el si am constata ca stie mutarile si are si o idee destul de vaga despre joc. Ma intreb daca dupa 2 ani de sah nu ar fi trebuit sa inteleaga mai in amanunt sistemul de aparare al pieselor etc. Nu, ca nu sunt eu marea sahista si nici nu mi-a prea pasat pana acum dar ca idee... Adica, daca a luat premiu anul trecut pe ce a luat premiu? Ma intreb...

Gata pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Criss, tu povesteai ca Andrei isi inventeaza itinerarii de vacanta? Pai noi avem si alte povesti: are un frate si o sora si mama lui ii mai face un fratior!
Asa ca nu te mira, se poate si mai bine.

Mergi la inceput

carmen, s-a remediat. as fi vrut s-o fac de ieri, ca-i stiu cat sunt de nerabdatori, dar fusei pe fuga toata ziua.

iar seara, la dans. de unde a venit andrei cu pipota cat casa, ca l-a laudat... cred si eu, el chiar a facut dans la gradinita, iar ce au inceput ieri era destul de usor. iris e in continuare distrata si neatenta, nu stiu e sa fac cu ea. atata timp cat vrea sa mearga...
acum sunt 4 in grupa. adica cei 4 muschetari de la noi de pe colidor, am inteles ca mai sunt 2 fetite inscrise la incepatori. si se lucreaza altfel cu ei.

carmen, pai poate le transformi in realitate . vezi in ce ordine le iei sa nu gresesti repartizarea sexelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

scriu 2 minute , nu de alta dar tre' sa'i raspund lui Andrei.
INtr-adevar RAdu are foarte multe teme pt. acasa.Ieri s-a apucat de desen dar n-a apucat sa faca decat jumatate.Speram sa-l terminam azi dar e foarte posibil sa ratam etapa asta.

Maine plecam la Murighiol in DElta la o alta mare adunare a rulotistilor.Si cica mergem la pescuit.Copiii sunt in extaz mie mi-e groaza de frig.Chiulim de la scoala dar pt un asa scop...........
Diseara am sedinta cu parintii la 6 si bagajele sunt nefacute....

Despre teme...le da zilnic, de pe o zi pe alta si la abecedar si la mate de facut 5 randuri de semne.Uneori mai avem de facut si desene si colaje...Si toate asta sunt asa de mancatoare de timp...

ACum ne apucam de lectii pt.luni ca doar n-om face lectii in DElta,apo plec...poate face desenul cu tasu pana ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Silvia nu poate face desene la comanda, pe o anumita tema...de cateva zile ii toooot spun si la fel...a facut un desen la scoala, in timpul liber si l-am adus pe acela, o sa il trimit. Nu o tenteaza concurenta, ea deseneaza cand are chef...asta e. Scoala suedeza isi spune cuvantul!
Azi i-am tinut si lectii despre ce inseamna notele de 10 si cum se noteaza desenele in functie de cat de mult iti plac...

Hai ca trimit desenul, om vedea cum va fi participarea in continuare. Poate ca tema viitoare ii va placea mai mult. Mi-a zis ca toamna nu arata nicicum pentru ea .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

draga irinuca,
andrei iti raspunde: bine, inteleg, da' de ce nu si-a pus macar poza? am apasat pe pagina lui radu si n-am vazut nimic acolo!

ce ziceti pentru urmatoarea etapa de "flori de toamna in acuarela"? ceva gen crizanteme... ? ma gandeam la cos cu fructe, dar ne-a luat-o andra inainte. astept opinii, sa vedem ce facem

ps. sta panga mine si verifica, daca am scris exact ce-a zis el...

Mergi la inceput