Nazdravani de august-septembrie 2003 (sept.2009)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Super arata site-ul Cristina!

Carmen, de acord si eu cu plata, sper sa va pot trimite banii, adica sa aveti careva un cont de moneybooker sau prepay ca asa nu platesc decat in comision mic. Altfel din banca in banca e mai scump. Sau pot trimite in plic cred, postal...sa imi spuneti cum credeti ca e mai bine. Ma gandesc ca 5 euro nu e asa periculos sa trimit in plic...

Trimit imediat poza Silviei pentru inscriere. Apoi Cristina, sa spui ce trebuie trimis pentru pagina personala a participantilor. cateva fotografii, un link cu lucrari am inteles...altceva?

wow, Silvia abia asteapta sa-i dam drumul!

danat, anka...ma bucur ca preturile sunt la fel si prin alte tari, eu chiar nu aveam cu ce sa compar...Diana a mers in Ro la desen dar gratuit la Clubul copiilor sau cum se mai numeste fosta Casa a pioninerilor .

danat, tin pumnii sa fie bine pentru Raduc, sa fie acceptat.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Sunt in super viteza, ca in 15 minute tre' sa fie Eliza gata de balet.

Si mie mi se pare super site-ul
Si sunt pentru pastrarea domeniului vechi. Asta am mai zis eu si in trecut, dar nu s-a mai inghesuit lumea sa participe. Daca acum sunteti si voi de acord, sunt de parere ca am putea contribui chiar pentru 2 ani de exemplu. 10 euro e peanuts totusi, pentru un long term

Mihaela - eu am paypal. Nu stiu insa ce comisioane sunt. Mi se pare ca tie iti ia 2 euro si ca mi-ar mai lua si mie 2 euro ca sa ii incarc din paypal pe card.

La palatul copiilor se fac multe cursuri si chiar foarte faine, dar trebuie sa fii cumva in zona. In cazul nostru, este departe tare. A doua conditie ar fi sa cam stai acasa sau sa ai bunica sau bona, adica si daca esti cu domitzilul aproape, sa aiba cine sa duca acolo copilul, la ora 2,la ora 4, cand e cursul.
Am cautat dupa cluburile copiilor de secotr. La sectorul 2 unde suntem noi cred ca s-a desfiintat sau a sucombat, nu e clar. Stiu ca functioneaza bine ala din sectorul 4 Adica tot unde e si Palatul
Langa noi e scoala de muzica. Acolo va face Eliza cursul de initiere in muzica (teorie) gratuit. Pentru pian insa as plati, daca reusesc sa ma inteleg cu vreo profa. Ar fi destul de scump. "Gura lumii" zice ca ar fi cam 15 euro pe ora. Mi se pare al naibii de mult, daca se confirma
La inot am renuntat deocamdata. A fost frig doua zile si deja erau amandoua mucioase si cu tusea la activ. Deci pass. mai bine intr-un fel, ca si asta era scump tare. Pentru 8 sedite costa 80 de euro. Asta in 30 de zile. Culmea e ca la un club mai aproape de noi costa aproape dubla, dar pentru 12 sedinte Mai nou, nici macar la Floreasca sau la Dinamo nu mai e gratuit.
La Lia Manoliu costa 50 de euro 10 sedinte, dar trebuie sa le faci consecutiv, adica 2 saptamani sa te duci zilnic acolo cu copilul

Gata, am fugit sa o echipez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah, asta e unul din dezavantajele traiului in orase mari Anka. Diana mergea singura de la scoala la Palatul Copiilor si o luam de acolo uneori, sau venea singura cu autobusul...era in cl.3-a si a 4-a atunci. Acum tot in oras mic stam si nu l-as da pentru nimic pe un oras mare. E frumos Stokholmul, e minunat de mers ca turist, dar aici unde totul e atat de aproape si in 15-20 de minute ajung lejer cu autobusul(imi pare rau ca nu pot merge distante mari cu bicicleta, ca aici toata lumea bicicleste) e atat de bine! dar sunt si dezevantaje, de ex. viata culturala nu e ca in orasele mari...insa teatre si cinema-uri sunt(un cinema cu 3 sali de fapt), vin turnee de teatru dar avem si noi teatru local(recunosc ca n-am fost inca), etc.

Noi inot avem gratis(ma rog, pret de un bilet de copil care e 2 euro ). saptamanal mergem la bazin, Silvia a inceput sa isi dea drumul binisor si are curaj deja asa cate 2-3 brate sa faca singura. Nu, nu mergem la ore, mergem noi cu totii sa inotam si sa ne distram la piscina. E o piscina faina cu 3 bazine( olimpic care e impartit in 2, o parte pentru distractie(sarit, joc cu mingea, saltele) si o parte exclusiv inot, unul pentru copii cu apa de 28 de grade, e atat de placut sa stai acolo...si unul pentru exercitii in apa-e folosit tare mult de catre cei cu handicap care vin sa faca exercitii si este si jacuzzi acolo). Altfel si la noi se platesc sporturile, muzica sau orice curs extrascolar.

Gata am fugit, am program de gatit!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uf, ce bataie de cap cu Internet Explorerul! nu verificasem siteul decat pe crome si pe mozila, si... surpriza, imi trimite dana un print screen de-a dreptul minunat.

ca idee, cand ceva vi se pare anapoda, sau nelalocului lui, trimiteti un printscreen, sa ma dumiresc ce e.

mihaela, ai libertate totala in pagina. atata timp cat se incadreaza in chenar. daca te pricepi singurica, iti dau pagina, s-o editezi. daca nu, macar o schema daca e ceva mai deosebit, sa vad cum trb asezata. si inca ceva, cu banutii, nu te poate ajuta mama ta? mi se pare cam mare comisionul pentru cat ai de transferat... eu mai am un cont de BRD... cel deschis acum multi ani (mai are cineva datele? sau le caut?)

i-am raspuns si lu nenea ala, macar de curiozitate... sa vad si eu cam cum se face o oferta cand vrei musai un domeniu .

si am completat pe site si prezentarea lui andrei. am scris si eu un pic mai cursiv ce a vrut sa spuna despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

cris N-ai idee cat te admir!! Site-ul este atat de frumos si de convingator Noi deja am citit regulamentul, deja am luat cunostinta cu prima tema, deja Andra isi face griji ca nu stie sa bage plansa in calculator ca sa o trimita, deja suntem la masa de lucru Da Doamne sa o tina entuziasmul. Oricum, m-a anuntat ca ea va participa doar daca sunt teme de colorat, ca daca trecem la altele "naspete" (vorba ei!!) prefera sa nu participe. O sa vedem...

Noi facem activitatile extragradinicere la Palatul Copiilor. Din pacate cluburile private pe aici ori lipsesc cu desavrsire, ori ne depasesc puterile financiare. Am convingerea ca nu se face cine stie ce performante dar tot este mai bine decat nimic.
Noi am incercat si cu muzica...cred ca stiti...numai ca daca teoria este teorie si totul merge struna atat in cheia sol cat si-n cheia fa...ei, cand e sa lucreze la pian...e dezastru. Tot la fel ca si la semnele grafice. Canta 2-3 note si...oboseste Sta orga si lancezeste, mai sterg eu praful din cand in cand de pe ea si daca Marius are dispozitie, ne mai tranteste ori o serenada, ori vreo romanta. In rest...nici macar bibelou nu pot sa zic ca este.

Si eu sunt de acord cu cei 5-10 euro astfel incat sa ne pastram domeniul. Frate-miu mi-a ciripit ceva de genul ca el ar putea sa ne puna la dispozitie un subdomeniu dar n-am intrat in amanunte cu el...ca nu stiam ce sa-i zic. Deci ramanem la valoarea asta. Sa-mi ziceti cand si cum sa o rezolvam. Daca nu dau niciun semn de viata p-aci...cris are nr meu de tel. Gasesc eu pe cineva sa deleg.

Ce fel de poza sa trimit pentru inscriere?? Ca am vazut ca Andrei are portofoliu intreg...

Mai voiam sa spun cateceva...dar am uitat...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

lili, defineste rogu-te "Teme naspete". ca ma gandeam la acuarele, colaje, mai multa creativitate... (stati linistite, nimic cu roata olarului )

azi fusei la andrei la gradi. si-am vazut minunea de crizantema pentru care a tot cersit un dop de plastic... asadar, se ia un dop de plastic, se introduce in el o minge de plastilina, in care se infig o multime de betisoare cazute de prin pomi. (arata a arici...) apoi se picteaza cu acuarele si taaa-naaa, gata crizantema. pacat ca n-am avut cu ce sa-i fac poza .

bai, v-am zis ca i-am scris aluia din curiozitate... sa vad cat ofera pentru domeniu. sper ca stati jos, ca tocmai mi-a raspuns... ofera pentru domeniul nazdravani.ro: 950EUR. o fi banul ochiul dracului, dar ma intreb ce naiba vor sa faca cu el de ofera atatia bani! uite ca nu stiam ce gasca valoroasa suntem . btw, daca tot ofera atatia bani pe asta .ro, nu stiu de ce n-au cumparat deja .org, .com si .eu, care sunt inca libere...
am zis sa va spun, ca mie mi-a picat fata cand am vazut mailul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Oau!

Pe mine m-ati pierdut, clar.. cand apucati sa scrieti atat?
Iar ajung la vorba aia cu "cine o mai fi si Sisi..."

Cris, super ideea cu situl, sa probez maine pe Petra si sa vad ce zice, daca se baga Mie imi place mult, felicitari pt asa initiativa!

Eu n-as da nazdravanii, cum sunt io de zabauca nu mai stiu care a fost treaba cu el.. Oricum, tu ai muncit la el, tu stii mai bine daca il poti vinde sau nu

http://www.idstudio.ro/blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

'mneata!
Eu stiti ca sunt o manipulatoare de copii? Puteti sa ma citati in viitor ca recunosc. I-am prezentat problema lui Alex de asa maniera ca isi va face si curat in camera sa faca concurs cu ceilalti copii!!!! Totu-i vrednic de concurs, ba am sa initiez concursul cine isi tine camera curata, nu doar cine strange pt 5 minute!
Luati aminte la idei.

Sisi, cred ca nenea respectiv vrea doar domeniul fara continut!!!

Cristina, vroba ta de ce nu org sau com., eu etc? Probabil pt ca e pt vreo gradinita, revista stiu eu ce chetsiuta... si-i trebuie '.ro'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Cristina, ca veni vorba acum, e optiunea ta ce vei face cu domeniul, dar cred ca fiind o perioada mai grea pt voi ai putea sa vinzi domeniul si sa muti pe altul nou... poti inchiria un domeniu nou... acum vorbind din pct de vedere strict economic, cred ca nu e chiar rau. Ce zici? Rezolvi si tu niste probleme presante si nu e chiar asa o problema mare sa inchiriezi un domeniu nou... din banii iastia...
Fac si eu ca un politiican de pe aici...'parerea mea'... la o adica e o sansa... ce poate fi exploatata rezonabil.

Mergi la inceput

neata!
fericita sa va prezint primii doi participanti la concurs, frunzulitele cele harnice de la buzau.

carmen, promit sa ma gandesc serios. am intrebat si eu amici din "domeniu", sumele se invart la mai multe zerouri decat a pus nenea in coada. si totusi, desi e criza, si de sentimentalisme ieftine nu e loc, parca mi-ar cere sa-mi vand o bucatica din suflet. dar o sa ma gandesc, si o sa incerc cu bruma mea de negociator sa vad daca pot scoate mai mult. eu am zis in gluma sa-l vindem pentru gazduirea pe cativa ani, nu ma gandeam chiar sa avem cu ce plati gazduirea pana la majorat!

ah, si cu santajul, pai probabil merge la alex, ca-si doreste atat de mult sa participe. cu fi-miu, v-am zis, membru in juriu ii convine de minune. el e critic, nu artist . dar.. la regulament scrie ca trb sa participi macar odata .

apoi, a doua "veste buna", cred ca avem si primul admirator. am stat cu linkul la status pe mess... si m-a buzzuit mamica unei fetite tot cam de 6 ani, i-a placut ideea. diseara ii arata copilului, daca vrea sa fie in juriu. i-am zis ca a fost creat concursul cu circuit inchis, dar pentru admiratori fideli, cine stie, POATE om gasi o solutie mai tarziu...

asa ca... daca aveti copilasi care doresc in prima faza sa faca parte din juriu, ii anuntam duminica, cand e gata prima "expozitie", ce au de facut. pentru nazdravanii get-beget, e obligatorie participarea .

PS. domeniile cu org, com, eu, au o taxa anuala. domeniile ro se platesc odata si gata.

PPS: rugam participantii la concurs sa-si completeze paginile personale.

Mergi la inceput