Puiuti de Randunici 2008!! (309)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Vali, sanatate! Asa se intampla... dar lasa ca cresc ei!

(edit: am scos pozele)

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Si eu la ce sa ma uit la ora asta, ah????Rusinica, le pastrasem special

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hey, culcarea...ce cauti aici...acum e momentul meu creativ...asa ca hish la pat

Mergi la inceput

si cu speranta ca bufnitele au plecat...va pregatesc cafeul si ceai si capuccino si bombocino

si

Le urez un an scolar minunat celor care azi incep scoala, sa aveti parte de mult joc, multa voie buna si daca se poate si mai incape si ceva carte!!!

Si le pup mai apasat pe mamicile de bobocei: Simo, Nicoleta, Maia.

Si nu in ultimul rand...

La Multi Ani Ursuleata!!! Multa sanatate, dragoste si veselie langa baietii tai...mai mici si mai mari!!!

si cam atat pentru moment...

Va doresc o saptamana minunata!!!

Disclaimer: Orice asemanare cu posibile surate este pur intamplatoare. Gecko si familia nu a parasit Australia, din pacate, in ultimii 2 ani.
Si mai bag un caci, pe langa ca e piticos purandelul, mai are si socoteala mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI URSULEATO! Muuulta fericire sa-ti aduca familia ta mare, tot mai mare si frumoasa!
Simo, tin pumnii lui Ochi-Frumosi, va fi un elev stralucit, o sa vezi!
Gecko, asta de unde ai scos-o?? aaa, stiu, l-ai vazut pe Dudutz care e...f bine dotat . Eii...pe langa ca mai e timp sa creasca, acuma na...e ca si cu noastre...nu pe toate ne-a dotat Bunul si uite ca n-am ramas nemaritate

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Neata !
Hai ma Gecko , daca stiam ca-i ora ta de creatie, nu ma bagam Dar mai mananca omu' un biscuit, mai face un pisu si chiar m-as fi delectat un pic cu fam Nico la Viena ca era asa liniste si bine in casa
Si uite Dom'le ce face un zoom la aparat , ravagii!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Neata !
Si uite Dom'le ce face un zoom la aparat , ravagii!

poze

Ha, umbli cu cioara vopsita...pardon, socoteala lungita
Ai dus fata la scoala?

'neata Naty. Ce lucri? Ce face Movalinda mica?

Mergi la inceput

La multi ani Ursuleata, sa fii fericita, sanatoasa si sa ai numai bucurii!
Bafta multa si note mari tuturor bobocilor :David,Stefan si Andra! si unan scolar cu veselie, colegi buni si "profi misto" celorlalti scolarei!
Si am uitat sa spun ca neste poze tot am vizionat eu azi noapte, cu doi pui scumpi la munte V-ati prins? Ili si Surubel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata..
LA MULTI ANI URSULIK DRAGA!SA-TI DEA DOMNUL NUMAI BINE SI SA TE BUCURI ALATURI DE BAIETII TAI MULTI!!
Pup si eu mamicile cu bobocei..dar si pe cele ce-si duc acum copilasii la scoala..ce emotii!
Nico,si eu ochisem pozele tale si vroiam sa le vad azi..de ce le-ai sters?
Cuscra,sa vii sa ne spui ce ai in burtik.
Vali,ai grija de voi..eu retinusem de la bubu un "inlocuitor" al aparatului olinth aromatherapy:sa pun in lampita din aceea cu lumanare,ulei de eucalipt si menta...nu am incercat dar am retinut ideea..Si no comment despre aparatul ala..dai o gramada de bani pe aparat si nu se mai gasesc pastile..ce idioti.Sanatate voua.
Roxana,mersi de intrebare...Tea e zvarluga mare in continuare,si ma seaca tare fiindca nu vrea sa mai doarma ziua,iar seara abia adoarme dupa 1-2 ore de cantare...VREAU SUGESTII,please!!Ca sa nu va spun ce inspaimantata sunt fiindca googalind in legatura cu nesomnul,am citit de o maladie!Doamne fere..
Cu masa tot greeeeeeu,abia abia..
V-am pupat..incepe treaba.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gecko, ce sa lucru? deocamdata pe langa Iulia cu micul dejun, apoi voi merge iar la agentia de bone, cum ziceam. Am copt si eu in w-e 9 kg de vinete si 3 de ardei capia, am facut salata de vinete, ciorba de pasare, mancarica de ciuperci cu vinete inventie proprie, friptura de manzat la iubitul meu cuptor...de-astea. Ieri am fost pe la nasi unde am facut gratar, adica a facut al meu singur, foaaarte bun! Movalinda mica a mai comis-o si mai fain ieri la pranz, dupa ce a mancat ardei umpluti cot la cot cu finutul, mi-a zis "kk" si vazand ca nu miroase n-am mai luat-o in seama; ea a ramas sprijinita de un perete, stinghera si...in 5 minute facuse kk, deci deja m-a anuntat dinainte numai ca eu n-am crezut-o
Am avut o discutie aprinsa aseara, al meu nefiind de acord sa ma duc cu Iulia dupa mine la agentie; cica ce bona e sa fie, sa vina ea sa vada fata acasa, ca daca vrem sa vedem cum reactioneaza trebuie sa fie in mediul ei. Nu pot zice ca n-are dreptatea lui, dar na...celor de la agentie normal ca nu le convin intalniri acasa, sa ne intelegem noi cu bona si sa nu-si mai ia comisionul. Asa ca o las cu el, ma duc acolo si vad cum pun problema si ce fac...
Stelutzo, nu-ti pot spune ca exagerezi pt ca si eu consider somnul ff important...dar nu te panica! Cu cel de zi nu te prea pot ajuta pt ca si la noi de curand, cum am zis, sunt mari probleme si n-am nici eu o reteta, am cam ajuns sa o las pana cade pe undeva si apoi o pun in pat. Din fericire, odata adormita, Iulia doarme f bine si ziua are acum un somn de 2-2,5 ore, dar nu la ora fixa, oricum dupa masa de pranz. Pt seara, eu zic sa ne pove tu in detaliu care e programul, unde aveti ritualuri si unde lipsesc ca poate asa o sa capeti sugestiile potrivite.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Tea e zvarluga mare in continuare,si ma seaca tare fiindca nu vrea sa mai doarma ziua,iar seara abia adoarme dupa 1-2 ore de cantare...VREAU SUGESTII,please!!Ca sa nu va spun ce inspaimantata sunt fiindca googalind in legatura cu nesomnul,am citit de o maladie!Doamne fere..
Cu masa tot greeeeeeu,abia abia..
V-am pupat..incepe treaba.

mami de TEA (1.04.08)

Uite de aia nu e bun google asta...toata lumea are acces la te miri ce informatii, mai mult sau mai putin corecte, fara a avea o pregatire necesara pentru a intelege cand/cum/de ce se aplica informatiile alea.
Daca spui ca adoarme dupa N ore de cantat...atunci incepe ritualul de culcare mult mai degraba...si poate ca incetul cu incetul organismul se va obisnui sa adoarma la ore mai normale.
In urma cu vreo 6-7 luni Patrick avea obiceiul sa stea treaza pana pe la 11-12. Asa ca am inceput ca dupa baia de seara (ora 7) sa il bag in camera la el, sa sting lumina si sa stau cu el pe intuneric fara nici un fel de stimul. El se foia, se juca pe intuneric, intorcea pe toate partile jaluzele etc etc...iar dupa vreo 2 ore adormea (sa zic 9-10 seara). Cu timpul s-a obisnuit cu rutina de stins lumina la 7-8 seara...daca e obosit adoarme atunci...daca inca mai are energie atunci mai bozgorodeste vreo juma de ora dupa care adoarme. Dar trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, sa o lasi sa-si faca hatarul pe intuneric, sa nu fie stimulata din exterior (alte lumini din casa, voci, zgomote) si cu timpul se va adapta.
Apoi e important si la cat se trezeste dimineata. Patrick la 7 dimineata e deja sus...indiferent la cat se culca seara sau daca a facut sau nu discoteca noaptea, la ora 7 il trag jos din pat ca sa mearga la gradi.
PS. Doamne multam ca de vreo 10 zile nu mi-a mai facut disco noaptea.

Mergi la inceput