Puiuti de Randunici 2008!! (309)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Bubulino, ti-am vazut pozele de la mare...suuuper....
Fetelor, trebuie sa-mi dati lectii de supravietuire cu doi copii, ca incepe sa ma cam ia frica...

Valentina cu Matei si 18+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

ma duc in pat, ca cine stie cum o sa doarmateroristul noaptea asta, ca i-a curs nasul toata ziua, apos incolor spre galbui si a si tusit putin.

Si multumesc pt sfaturi, Pulmexul e sfant pentru noi. Nu-mi lipseste niciodata. Dar il combinam bine cu Olynthul ala...O sa vad la noapte cum e si caut karvol...

Nicoleta, se face el bine, ideea e ca suntem pe cont propriu de o saptamana, adica fara ajutor de la buni...Si cand se va imbolnavi...nu stim ce o sa facem..Macar e tacsu acasa zilele urmatoare si sta cu el si am mai avea o rezerva pana la 1 oct, apoi...

Valentina cu Matei si 18+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Roxana,Cata-
Vali,eu ma simt tare bine.Ma gandeam ca va fi vai si amar de mine dupa cerclare,dar ma simt minunat.E drept ca nici nu fac mare lucru,ca daca ma agit incepe sa ma doara burta rau de tot!Si mi-e teama sa nu sangerez sa ajung la spital...
Obosita nu ma simt,chiar am o energie de zile mari.Mie perioada asta imi priieste .
Tu sa ai mare grija cu durerile alea de burta,da?Incearca pe cat posibil sa nu faci prea mare efort.
Inca nu am dat faliment!

Vroiam sa va zic ca maine e Inaltarea Sf Cruci si cine poate si vrea ar fi bine sa posteasca!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Tuchi, da ma, cutii multe, mobila putina (deh, Ikea!). Inca mai am cutii, dar dupa ce scap de toate fac poze si va arat (acuma la ce va asteotati si voi, mobila in toata casa? numai livingul are 40mp... ).

Bubu, doarme Matei, incepand de luni a avut 2 somnicuri pe zi, dupa ce trecuse deja la unul acasa de multicel... Azi doar unul, om vedea...

Da, noi ieri am fost in plimbari, un parc natural, cu colegii noi ai lui Adrian, a fost tare fain, desi ma temeam... na, mai tematoare si eu, ca sunt printre straini. Azi am mers la biserica si tipa cu care copiii fac romana aic este o fosta colega a mea de generala (la o clasa paralela!!), ce mica-i lumea!! Si am vorbit cu multi romani, unii chiar brasoveni... cu unii chiar ne vom intalni... NU e chiar asa de "ciudat" deocamdata! Azi am tocmit si o tipa romanca sa faca Stefan germana cu ea, sa-i facem mai usoara integrarea...

Am vazut poze de Mimo (sa-ti traiasca fata!! Ce minunatii ai tu acolo!), de Bubu (fain concediu, se vede relaxarea!! mai vreau si eu!) si de Tuchi (normal ca era goala sticla ; tot nu am inteles cine bea si cine nu bea...).

Va pup, sper sa reusesc sa mai stau pe net sa citesc vesti de la voi.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Nicoleta,al lui Tuchi e ala care nu bea.

Mergi la inceput

Simo, succes maine la scoala si la mare revedere!! Trimite si tu un sms cu F sau M!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Simo, succes maine la scoala si la mare revedere!! Trimite si tu un sms cu F sau M!!

Iar nu-mi merge mess-ul ca mai vorbeam.Nu stiu ce are
Da,trimit mesaj dar cred ca amandoua stim.

Mergi la inceput

Simo, intra pe www.ebuddy.com si poti mess-ui de acolo.

Atatea familii cu 3-4 copii am vazut aici ca asa mi se facu un doooooor... Nu-mi lua speranta asta, Simo! De F!!

Mergi la inceput

Se pare ca toata lumea a mers cuminte la nani fiindca incepe o noua saptamana... asa ca ma duc si eu, ca sa nu fiu banata ca fac front... advers! Va doresc 2 saptamani bune (atat se pare ca voi lipsi de pe craca...)! Si spor la toate cele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Multumesc din suflet pentru urari! sunteti minunate!
Mai, Gecko, chiar ca esti plina de surprize !
Miha, ce momit , ca azi noapte a venit baiatul meu la ora 4 !!! ca a stat cu frate-miu si cumnata-mea la shuete, iar eu eram la "job"

Mimooo, am vrut sa iti zic de ieri, superbe poze . ia sa spui tu unde, cum, cat, de cand se fac rezervarile, cum ajungi, TOT! vai ce gradina!!! si plaja aia goala, goala, toata a voastra! visul meu! sa fie cat mai putina lume, tare nesociabila m-am facut

Maine e ziua de bagajit, logic, ca ma cheama Ariel si nu Bubu si eu fac bagajele in ultima zi , asa ca mai rarut pe DC, dar nu plec eu fara sa bag nasul macar putin.

Naty, te-am sunat dar nu erai, vorbim maine, Bubu la fel. Pup.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput