Puiuti de Randunici 2008!! (309)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...Si apoi poate ca la ea cantatul nu e cea mai buna idee, poate ea percepe asta ca pe o presiune, nu stiu...
La noi, fara exceptie, dupa baie e pusa in patut, imbracata de noapte, imediat vine laptele si se stinge lumina. Cum zice si Gecko, chiar daca nu adoarme imediat, fara lumina! Oricum insa, eu caut sa o duc la baie cand o vad deja obosita, insa am norocul ca asta se cam petrece la ora fixa...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, eu zic ca daca interactioneaza Iulia cu bona in mediul neutru de la agentie, atunci cu siguranta o va face si acasa....

Revin cu urarile !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

A plecat Tete singura la scoala si tot singura vrea sa vina ...si uite asa a crescut fata mea si prima zi de scoala nu mai e zgomotoasa, fastuasa,etc .Stau si ma jelesc aici ca a venit toamna, ca incet incet se reduce programul de joaca, ca o sa cada frunzele si si
Stelutz nu stiu ce sa te sfatuiesc zau, dar pot sa te imbratisez si sa te pup Iti tin pumnii sa reusesti sa-i schimbi fetii atat obiceiurile cu masa cat si cele cu somnul.
Ce frumos ca Iulia deja anunta kk, bravo ei, e fata mare! Bafta azi cu bona Naty!
Simo hai cu ecografia, hai cu fetita Si cu David nu-ti face griji, stii tu vorba aia cu mutu
Inchei cu piesa zilei (pentru mine):

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Ursuleatza! sa fii sanatoasa, iubita si fericita!

Naty bv pt Iulia, ce frumos ca te anunta ...
noi tot fara succes la capitolul asta.. daca o pun cand simt ca vine momentul cu kk sta, dar nu face.. stam cat stam, evetual si eu pe wc si tot nimic... la 5 min dupa ce ii pun pampersul kk e gata.. na.. ce sa fac?

Stela cred ca au dreptate fetele cu ritualul.. pana la urma o sa inteleaga si Tea care e treaba cu somnul.. sper doar ca asta sa se intample cat mai curand ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ursulica

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ursuletii tai dragi!

Mult succes boboceilor si tuturor scolareilor nostri!!!

pentru Simo, sa vina cu vesti bune!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mare liniste p-aici, nu stiu ce-i cu voi dar sunteti suspect de cumintele
Gratie unei randunici inimoase am pus manuta electronica pe linkul Nicoletei cu poze si m-am desfatat cu privelisti frumoase, chiar daca nu-s din Viena cum speram eu Sa traiasca tanti Brigitte si sa-i dea note mari lui Stefan, ca ai nostri sunt mai destepti ca ai lor (genetic vorbind) Ai lor sunt mai disciplinati, ce-i drept, iar combinatia o sa fie un succes nebun! Bafta Stefan!
Nico daca in marea diaspora de la companie da sotul tau peste Lucian sa-i transmita salutari de la Toni Si cine stie, poate va si imprieteniti
Si sa-mi zica si mie cineva daca merge forumul normal, sa scap de Mozilla asta ca nu mai pot cu ea
A sunat don'soara sa ma anunte ca a prins-o controlorul in RATB fara bilet (fireste ca avea dar a uitat sa-l composteze ) si a platit amenda .Asa ca a ramas diriga fara flori anul acesta, nu ca le-ar fi si apreciat in mod deosebit dar oricum
Am uitat sa va spun ca Dudel deschide usile actionand clantele, si cu ocazia asta i s-au deschis noi orizonturi ...micul explorator e pretutindeni, controleaza /gusta/trage de orice oriunde. Adio si picul de liniste care mai era Si cand face kk singura manifestare e "pfuuu" si face vant cu mana la nas

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Naty, bafta la cautat bone!
Mimo, intradevar ai niste copii foarte frumosi. Nu mai bag la dat sfaturi pentru tine si Teo ca pe mine ma ingrozeste cat de repede se apropie varsta asta.
Ce frumoase sunt pozele cu bunicul inconjurat de nepoti de la munte, si Seb-ul n-o fi mancat el dar s-a hidratat bine
Noi am venit de la deschiderea anului scoalar. Nu am auzit nimic din ce s-a vorbit, era o harmalaie de nedescris, doamna nu i-a tinut mult, doar 10 minute si acasa, dar au fost cu totii foarte emotionati de revedere.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata fetele!

La multi ani Ursulico draga, sa fii sanatoasa si fericita, bebel sanatos si frumos!

Un an scolar minunat boboceilor Stefan, David si Andra Numai note mari sa aveti!
Si un an la fel de bun celorlalti scolarei, mari si mici

Iar nu merge forumul asta, nu pot sa colorez...sa fac nimic...las asa...

Naty, wow, cate ai facut si tu! Super! si o sa fie bine cu Iulia si bona, trebuie!

Tuchi, m-am cam spetit we asta, chiar am simtit ca am facut cam multe..dar ce naiba sa fac daca imi place?

Simo, abia astept sa povesteti de prima zi de scoala si de ecoooo!

Vali, nu te mai agita si tu asa mult, odihneste-te cat poti! pup burtica frumoasa foc!

Revin dupa pranz in liniste, acum scriu telegrafic si nu apuc sa zic tot ce vroiam..trag astia mici sa iesim afara...puuuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Bubuleeeee, tot sunt in reteaua Orange de vreo 2 ore!!! intra putin pe mess sau da-mi un beep ca sa stiu ce-ti pun in pachetul ala!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, URSULETULE!!!

symo, cum o va chema pe cea mica?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput