Puiuti de Randunici 2008!! (309)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
...Chiar, voi mai aveti timp de ???

Timp sau capacitatea de a sta treaza?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cre´ca piciul a racit... dimineata am stat treaza de la 4 la 5 ca sforaia... m-am trezit apoi la 7.03 (il dus eu pe Stefan la scoala, ca tati e pa-pa), desi la 7 trebuia sa sune ceasul nika!!...ma duc in butoi, un butoi mare, vienez, fara brizbrizuri...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Bubule, ia fa bine si pune niste poze cu pantofii tai si ai copiilor...

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui natynic
...Chiar, voi mai aveti timp de ???

Timp sau capacitatea de a sta treaza?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Haha...sau putere sau chef sau....haha..intreaba-ne pe noi astea care mai si lucram..

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Iar ne-am trezit la 10
Baietii au dormit amandoi, iar la 8 Stef urla de foame, l-am trimis pe Vlad langa tati si eu am ramas cu el, ca e draoste mar, ma tine in brate si am adormit obraz in obraz Pe Stef l-am trezit noi la 10 jumate

Bitzo, o sa pun poze cand vin deafara, ca plec cu astia mici sa ne plimbam pe la piata

Stela, ma bucur ca ti-au placut baietii

Si da, noi avem timp de ...

Luny, distractie placuta la peste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata dragelor, mai traiesc si eu si chiar bine! Pup si eu crenguta, duc dorul discutiilor noastre, nu prea ma mai pot baga deocamdata in discutii din lipsa de timp dar sper sa remediez situatia.

Delphin, ce ma bucur ca ai aparut, deseori m-am gandit la voi, super baietii tai si super mamica!

Luny, sa aveti fir intins!

Hi, hi, noi avem timp de amor si inca din belsug. Dar nu seara din cauza de oboseala, ci dis de morning ..., asa ca incepem ziua in mare forma!

Sper sa mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Confirm si eu ce a spus Naty, lucrusoarele de la Ariel sunt super, i-am luat de curand o salopeta de blugi Rebeccai care e bestiala, e fie-mea asa de mandra in ea prin parc, toata lumea o admira. Si calitativa si frumoasa si nici scumpa rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si noi gasim timp de 'nebunii'..poate nu la fel de...ca inainte, dar na, nu e la norma! anyway, noi suntem siguri ca peste ceva timp cand ne vom intelege cu Mufarinul si va dormi si noptile, vor redeveni iar ca la inceputuri...vom iesi mai mult in oras, ne vom ocupa de noi mai mult, speram macar!
gata, fug, ca am bagaj de facut, ardei de pus in conge, vinetele la fel..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

...si noi in ultimul timp am incercat sa ne reorganizam timpul in asa fel incat sa avem timp de.......ca o luase razna rau programul si timpul....si suntem foarte happy ca am reusit

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mama ce discutii pe aici.Poate asa ni se mai alatura cateva randunici
Ce frumoasa esti Delphinuta!si baieteii tai imi plac la nebunie.se vede ca sunteti o familie perfecta
Mai,la noi e tare bine cu 2 baieti,pana acum nu am avut motive de cearta,Sam nu prea il lasa pe David in pace cand scrie sau cand se joaca -vrea si el acelasi lucru pe care il are David,exact in acelasi moment,dar David e un frate de nota 10 si intelege...Se iubesc enorm,asta mic toata ziua pana cand mergem sa il luam pe David de la scoala ne inebuneste cu Dede il striga pana raguseste,si ii spun ca e la scoala iar el zice -Coaca,asta cica e scoala.Am niste baieti tare cumintei,mai intorc ei camera lor cu susul in jos dar sunt copii si pe deasupra Baieti!Cred ca atunci cand va veni bb3 vor fi ceva problemute cu Samuel...ca si el este destul de micut.Dar,deocamdata nu ma gandesc .
Oana,off,chiar nu aveau hainute???
Hai,va rog sa imi ziceti daca mai stiti vreun magazin cu lucrusoare faine de graviduta
I-am admirat pe Bubulinii la joaca si in poze,si tot vreau sa il rontaiesc pe Stef,nu mi-a trecut
Iulia ce scumpa e cu a adormit
Cuscra,spor la servici
Nico,sanatate lui Matei
Clau, si ceva poze cu copilasii,da?
Luny,dixtractie placuta pe balta si fir intins

Ma duc sa imi caut ceva de imbracat pt botezul de sambata

Simocu ,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput