Puiuti de Randunici 2008!! (309)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo cred ca este Promod si in Bv, am vazut la ei tot felul de bluze, rochii, largute de sub sani, super dragute! eu mi-am tot cumparat pe genul asta ca ramasesem cu burtica,si nici acum nu port mulat:)) dar nici cand eram insarcinata nu am cautat haine in magazinele de gravide ca mi se pareau urate tare...moda e chiar in avantajul gravidutelor in ultimul timp, chiar am vazut muuulte hainute potrivite prin magazine, de firma sau mai putin fitoase..
va pupez, ma pregatesc de plecare la marea pescuiala!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare

am vazut toate pozicile..iulia cum doarme pe covor e o dulce,andru niciodata nu a adormit pe covor...baietii lui bubu tare jucausi..baietii lui delphinas si superbul oras..Paris ,oras in care sper sa ajung si eu intr-o zi...

bai eu nu-mi mai laud zvarluga ca deja incepe sa faca figuri...ieri mi-a dat trezirea la 7.30,azi la 8 ...

hmm vad ca discutati despre ...noi suntem cam ca naiba...eu dorm cu andru iar cata in dormitorul nostru singurel...mai profitam de momentele de singuratate cand putem..noroc ca eu bantui pe calculator pana la ore tarzii ca altfel ne-am impaienjeniisi eu astept momentul ca andru sa nu ami depinda atat de mult de mine...sa doarma singur ,sa pot face lucrurile care le faceam inainte linistita fara stres ca nu se inteleg cu el,ca nu intelege..etc..misto de clau ...asa da e f bine ca va incepeti ziua binedispusi...

eu pot sa zic ca suntem mai linistiti...suntem mai putini stresati ,am gasit femeie pentru bunica lui catalin care poate sa stea la tara cu ei,adica cu ea si bunicu'...o femeie care o sa stea zi si noapte ,o sa gateasca ,ingrijeasca ,plus ca a lucrat in spital si stie ce sa faca...asta e bine ..sper sa se mai linisteasca si la noi spiritele...

va si revin dupa ce il culc pe andru..si va invit si eu la o ca inca nu am servit-o

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

..astept capitol nou, ca eu nu situ sa fac...ca v-am pregatit o surpriza.......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

..astept capitol nou, ca eu nu situ sa fac...ca v-am pregatit o surpriza.......

IRINA
sufletel

E cu ochisori ?

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

noooooooooooooooo....Ralu nici vorba

ce aveti ma cu mine???saptamana trecuta v-am zis ca mi-e rau si gata v-ati si gandit la bebe...acum iar....ma sper ca nu aveti gura aurita!!!!
Doamne fereste!!!!!

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetele, apelez la voi...va rog sa va rugati pt tata, acum trebuie sa intre in operatie... Multumesc!

L-au chemat la 7 sa-i faca laparoscopie si biopsie si apoi i-au zis ca il baga la 11 si e 14 si cica acum intra... nu-ti vine sa-ti iei gatul cand e atata tensiune pe tine si pe toti din familie?!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Craca noua am pregatit
Ia poftiti la ciripit
Bitza sa ai primul post
Ca altfel nu are rost
Efortul meu in plin program
Sa aflam ce ai in plan
Ce supriza ai mesterit
Si noua inca nu ne-ai soptit.

G

Mergi la inceput

Ioana, bineinteles ...o sa spun o rugaciune in gand.....sper sa mai intre fete pe crenguta, ca este mai puternica rugaciunea cand sunt se roaga mai multi in acelasi timp....

offfffff.imi pare rau ca esti in tensiune.....te cred, dar mai bine roaga-te din toata fiinta ta ...ca pe langa faptul ca-l ajuti pe tatal tau..te ajuti si pe tine sa te descarci......poti chiar sa aprinzi o lumanare si sa zici ca este pentru sanatatea lui.....

IRINA
sufletel

Mergi la inceput