Puiuti de Randunici 2008!! (309)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Hai ca era sa adorm langa Stef si am belit instant ochii amintindu-mi de Vlad, care ma astepta, saracutul, in sufragerie
Mai nou, trebuie sa stau langa Stef sa adoarma si Vlad a intrat in camera si l-a deranjat pe-asta mic si apoi am stat juma de ora acolo sa ma calareasca, sa ma traga de toate cele si s-mi dea cu picioarele in ficati si in cap
. In cele din urma s-a culcat...
Deci ma bucur ca v-a placut de ei cum se joaca, asta era parfum, chiar ma distram si eu cu ei. Dar vreti sa-i filmez si cand tipa?
In seara asta iar s-au impins cu masinuta unul pe altul, iar s-au distrat frumos. De pe masinuta aia a cazut Vlad, se pusese cu fundul la volan si imediat se dezechilibreza...si cum el statea langa biblioteca, a dat cu nasul fix de muchie si tareeee, de m-a durut rau si pe mine, saracutul de el...
Ghetutele/cizmulitele mele sunt dementiale, imi plac de mor! Iar de fete aveau la incaltari frumoase rauuuu! Pentru astea mici, nr. 22. Lui Stef ii vin super ce i-am luat! Chiar intrasem in Zara la Mall si era 150 ron o pereche de bascheti peste glezna, iar eu i-am luat cu 40 ron ![]()
Gata, fug la nani, ca nu mai pot...azi si maine nu e nici grey...

Nicoleta spune:
Bubule, ce copii frumosi! Ce ochi rotunzi are piciul tau!!
Ma duc si eu la nani... sunt singura cu copiii pe tarla pana vinerea viitoare... 

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
gudinde spune:
Vin si eu cu ceaiul
, bombomcino aduce Gecko.
Pupici la toata lumea.
Delphin welcome back.
Olga la rapoarte?
Miha scuza-ma dar aseara n-am putut intra pe mess decat fff tarziu. Poate astazi. Sorry!
mstela spune:
Neata...
Naty,haioasa tare Iulia pe covor.Eu cred ca n-am s-o vad ever pe berbeaca de Tea adormita pe jos
..
Cleme
Luny,moamaa,mi-a stat inima.tu,la peste?pai nu o sa ingheti ma acolo noaptea?Dar macar poate te mai relaxezi.Si fii ZEN asa cum ai fost mereu.Poate ne invitati la un gratar de peste prins..noi venim cu vinul BIO.![]()

Bubu,ce tare cum il impinge Stef pe Vlad pe masinuta..pai daca are forta.
Nu am retinut unde sunt incaltari de pici asa ieftinute!!In mini prix baneasa ai zis?Vleau si eu ca tot caut si nu gasesc.Am vazut barbateii si in pozici..f frumos..un dlagut Steful..dar si Vlad.
Delph...ce de poze
...le-am salvat la favorite sa le savurez intr-o pauza de lucru
..te-am admirat insa in rochia verzulie.
Sa mai vii pe la noi
mami de TEA (1.04.08)
luny spune:
neatza! multam de cafea, ceiut si astept si bombocino, ca zici ca mi-s
...am innebunit cu poftele!
bitza, stela aveti neste feshte de la mine daca prind!
Stela, merge gratarul, clar!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
raportez ca am luat 1(un) kg in vacanta

am rupt-o pe dulciuri, normal...
pe unde mergeam la plimbare, pe mine ma interesa sa gasesc cofetarii/patiserii si ma aprovizionam cu cate 2-3 bucati![]()
Iubirea mea,
bitza037 spune:
Neata!!!!!
....si eu vreau o cafea.......
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
luati de serviti

Iubirea mea,
natynic spune:
Neata si de la noi, movele
M-am delectat si eu cu pozele Delphinei, o familie tare frumoasa sunteti...iar Parisul stiam deja ca e frumos
Luny, zic si eu ca Tuchi, nici nu stii ce norocoasa esti...asta ca tot am avut razboi in familie aseara, pe motiv de oboseala mea cronicizata, de prea putin ajutor si de lipsa de chef de alea-alea...Chiar, voi mai aveti timp de
???
Mai, m-am tot mirat ca ziceti toate ca niciun pui n-ar adormi in veci pe covor...Dealtfel cred ca mi-ati deochiat-o, ca aseara a adormit pe la 22
. Asta era dupa aprox o ora in care umblase impleticindu-se si cantandu-si nani, nani. Dar na, nu seamana un copil cu altul; Iulia never ever nu ar adormi cu mine stand pe langa ea-decat eventual daca efectiv sunt absorbita in alta treaba si nu o bag in seama, ea trebuie lasata in plata Domnului ca sa doarma....
Fetelor, am comandat si eu niste hainute de la Ariel si vreau sa spun ca, pe langa preturile excelente, sunt incantata de calitate, va recomand tuturor sa o bombardati cand se intoarce, merita! Eu pe aici cu exceptia -uneori- a Debenhams-ului n-am vazut asa lucrusoare faine.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

mamica de