Puiuti de Randunici 2008!! (309)
Raspunsuri - Pagina 18
bitza037 spune:
Bubule eu zic ca Vlad sa se ia de mana cu Antonia...am uitat sa zic, dar ieri in timp ce Antonia era la mine in brate langa masina....usa din fata fiind deschisa.....fiindca nu am lasat-o sa se urce in fata la volan unde ii place cel mai mult .......s-a suparat si s-a arcuit la mine in brate si s-a lovit cu arcada exact de coltul de sus de la usa........am zis ca moooor cateva secunde pana a dat sangele sa vad unde s-a lovit, am crezut ca a dat cu ochiul....oricum a plans rau,i-a curs sange, am plans si eu .....si m-am ofticat ca nu vreau sa -i ramana semne pe fata....
am sters-o cu apa oxigenata, i-am dat cu betadina.....bine, cu urletele si tipetele de rigoare...nu vrea sa stea si nici nu i-am dat de multe ori din cauza asta....sper sa nu se faca mai rau...
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
ne-am aerisit si noi vreo 2 ore in parc
SOC SI GROAZA: maine plec la peste cu iub, de la pranz pana poimaine dupa masa, fara Mufa, lasat la mama
...atata s-a rugat de mine omul meu, cu tanguieli d-alea de copil mic, incat am cedat pana la urma
...o data am fost cu el, cand eram gravi in vreo 3 luni jumate
...si mi-a promis ca o sa fie marfa noaptea![]()
, ca imi face cel mai misto gratarel cu ce vreau eu, si bonus, dupa parc, m-a dus la patiseria Fedel, cred ca e prima in topul preferintelor mele, si mi-am luat de acolo o groaza de dulcegarii faine
siiii, humus

care humus a fost si cina Mufarinului, a mancat cu o pofta de necrezut, sia trebuit sa ma opresc eu dupa ce a bagat destul de mult cu o felie de paine, sper sa fie ok pentru el...stiu ca e facut ca la carte acolo, proaspat, curat..acuma, sper sa nu aiba piciul vreo problema peste noapte..
naty ce misto a adormit Iuli!![]()
am vazut o gramada de poze faine la Delphin, au crescut baietii!
bubule ce concentrila e Steful la scris, dulce tare
apropo de porumb, Mufa a balotat ieri la soacra-mea unul intreg, azi toata ziua a kkt numai boabe![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=988bd81be9416f157f654a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Am facut un montaj, sa vedeti harmalaie si joaca 
Enjoy ![]()
Luny, e in extaz dupa tablita de scris! acum are una noua, marfa si cum se scoala o cara dupa el in toata casa 
Ce super ca plecati voi doi, bravo! va mai limpeziti gandurile ![]()
tuchita spune:
sara buna!
sunt pe fuga( evident) si nu mai pot de somn( evident!)
1. Stela, nu umblu cu lectocul prin saloane, il las in birou si mai arunc un oki in pauzele scurte si dese!( cheia succesului in medicina si nu numai!-respectiv cand beau o gura de apa ca mi se usuca gatlejul de cat vorbesc!)
2. Delphin, sunteti mari si frumosi, te-am admirat in rochia albastra verzulie
, lui Seb muschii si freza in dungi de ziua lui, lui David zambetul...pe barbat nu ti l-am admirat ca stiu ca esti periculoasa!![]()
Poate ne mai vizitezi!
3.Bubule, si la casa cu fata+baiat este la fel....ti-am admirat calutul si pe frate-so!
Eu am intrat la Miniprixul de la Otopeni duminica cand ne-am intors de la munte si am iesit la fel de repede fara nik pentru ca era prea aglomerat si nu era de stat cu copiii!
Dar aveau incaltari misto si multe!
Cat despre trafic...in seara asta am fost si noi la Carrefour plus Ikea....am facut 15 min la dus si 45 la intors, desi am plecat la 8 jumate de acolo!
Au cazut ai mei ca mustele!
Catalina, mami de Ilinca
si Sebastian
tuchita spune:
Luny, have fun! Nici nu realizezi cat de norocoasa esti!
Naty, vazut Iulia cu destu-n gura!
Seb n-o sa faca asta ever!( adik sa doarma asa!)
Le pup si pe nenominalizate, ma duc la nani ca nu mai poci, casc asa tare ca poci inghiti lectocul!
Catalina, mami de Ilinca
si Sebastian
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Luny, have fun! Nici nu realizezi cat de norocoasa esti! Catalina, mami de Ilinca si Sebastian![]() |
nici mie nu-mi vine sa cred ca merg cu el la peste
...si ca a vrut el sa-l lasam pe Muf la ai mei
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
delphin spune:
Merci dragelor de primire, ma incalzeste la suflet, ca' io' sunt mai sensibilicoasa.
Simonette, nu pot sa spun de cat ca am ramas muta de uimire. Din nou insarcinata!Woauuu! Felicitari si bravo pt. curaj!
Bubu5, tuchita ma incurajati cand spuneti ca si la voi e la fel, (admirat pozele si vazut dovada, mai ramane de la tuchita)caci eu incepusem sa ma intreb ce am ratat la capitolul copii.
Si freza in dungi a lui Seb cica era Spiderman! Intelegi tu!
Chiar simo, la tine cum e? acum caci apoi nu vreau sa-mi imaginez cum va fii! Trebuiesc nervi de otel cred!
Va pup si fug la culcus caci la noi trezirea e la ore mici, david se trezeste la 6, iar seb trebuie sa fie la scoala la 7H30.
bitza037 spune:
Bubule,ti-am admirat montajul cu joaca baietilor...ce fain se joaca!!!!! 

Tuchi...somn usor si maine un servici si mai usor!!!!
Luny sa-mi aduci si mie un peste daca prindeti mai multi.......ca mi-e o pofta

....numai cand aud cuvantul imi lasa gura apa....si Antoniei ii place mult de tot pestele mananca cu mamaliga de se bat turicii la gura ei...asa ca vreme frumoasa si fir intins!!!!!
dar ce-i cu linistea asta pe crenguta ???v-ati dus la culcarechiar toate???
gata, ma retrag si eu la

....
P.S. eu asteptam cu surle si trambite venirea caninilor de jos , ca sa descopar acum cateva zile in timp ce radea Antonia ca vin mai intai aia de sus.....acum sa vedem cand o plesni gingia ca sunt pe aproape....poate ii dispar si crizele de nervi....
IRINA 
Antonia
sufletel
bitza037 spune:
inainte sa plec de tot.....ma intrebam ce-o fi cu Criss de nu a mai dat nici un semn de multisor....Nicol???si mai sunt.....poate urmeaza si ele exemplu Delphinasului
bye,bye,bye

IRINA 
Antonia
sufletel

Matei si
18+ cu Luca/ Mihnea