Puiuti de Randunici 2008!! (309)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

dragelor!

Baietii sunt bine multumesc, Seb a inceput casa I, David progreseaza mult multumita lui frate'su si impreuna...la noi acasa e mai rau ca la casa de nebuni.Se urla, se zbiara se sare, tranteste se termina cu plansete si tot asa.
AM inceput adaptarea pt. colectivitate pt. David caci e taaaare lipit de fusta mea. Va merge 2 zile/sapt. cate 2 ore. Si poate si la "eveil de pichunetts" un fel de gym pt. bb cu parinti.
In rest, ca si ai vostri, incepe sa vorbeasca din ce in ce mai mult, cuvantul preferat fiind NU, incepem sa ne accomodam cu WC caci olitele aci sunt minuscule si nu-i incape fundul. In mare stie la ce se foloseste, dimineata si seara facekk la WC pt. ca il pun cand se trezeste, cand ii schimb pampersul de noapte si seara inainte de baie.
Stie ca pipi se face si de sus, in picioare, dar cum nu ajunge cu puta acolo se trage de buric, sa faca pipi cu buricu'.
Voila!
Poze sunt multeeee la aceeasi adresa:

http://community.webshots.com/user/sebilus/albums/most-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Revin caci am vazut-o pe Iulia! E dulce foc si e mortala cum a adormit asa.Tare-mi sunt dragi cand adorm asa pe unde ii loveste. La ai mei, niciodata, sunt neobositi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

gata am terminat de citit, de fapt azi noapte am stata pana la 12 sa citesc cateva pagini sa vad ce veste ne aduce Simo...eram curioasa rau:
Simo sa fie sanatos cel de-al treilea baietel si sa va ajute Dumnezeu sa fie asa cum va doriti!!!!

Am vazut poze cu Nicoleta(eu am pierdut putin firul, dar inteleg ca va stabiliti acolo,nu?)foarte furmoase

De Iulia ce sa zic ...MOR-TA-LA...sia uc ocazia asta am vazut si pzoele celelalte ca nu le stiam

Luny bine ai revenit!!!!

Delphinas....si SImonette va avea bb3 tot un baietel.....

deocamdata cam atata ca trebuyie sa fug..revin

aaaa. si un pentru d-na cu ca m-a facut sa rad

stai ca mi-am amintit ca am vazut si pozele cu Dudel si Teteee

ptiuuuuu...trebuie s afug ca cine stie ce-mi mai aduc aminte

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Salutare!
Felicitari Simo pt baiat, sa fie frumos, sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Naty ma bucur ca ai rezolvat cu bona, macar ati scapat de un stres. Si, E CRIMINALA Iulia cum doarme pe covor!!! (pe Diana n-ai s-o vezi in veci asa)
Delphin si ce baieti frumosi ai
Stela si Luny , pana la urma se vor rezolva lucrurile cumva!
Si la noi e distractie, Diana vb continuu, repeta tot ce spunem si nu-i tace gurita toata ziua. Dar e asa de dulce... sunt momente cand imi vine s-o manac
la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bitza, nu, vom sta doar un an. Dar fiind un apartament nemobilat a trebuit sa-l mobilam cu bani de la firma. Cred ca de-asta este lumea confuzata...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Bitza, nu, vom sta doar un an. Dar fiind un apartament nemobilat a trebuit sa-l mobilam cu bani de la firma. Cred ca de-asta este lumea confuzata...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Nicol eu eram confuza din cauza faptului ca am sarit capitole pe care nu am avut timp sa le citesc...oricum casa imi place la nebunie .....camera aia unde se afla biroul are un geam super fain......eu sunt din aia care are boala sa fie casa cu geamuri cat mai mari.........cand am renovat noul apartament acum doi ani le-am zis la aia care au pus termopane ca balconul sa fie numai cu geamuri. in sensul ca jos unde sunt bucatile alea de pvc, sa fi fost tot cu geam....si tampitii au zis ca nu se poate ca nu are stabilitate....este adevarat ca poate nici eu nu m-am exprimat sa ma inteleaga dar nici ei nu au intuit ce vreau eu.......cand o sa dipun de bani le execut imediat.....ca acum stiu ce sa cer....

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

fetele va intreb si pe voi poate stiti sau auziti:

o mamica a doi baietei din parc(unul are 4 ani si celalalt 1 an)trebuie sa se mute de urgenta fiindca soacra ei a vandut apartamentul .....le-a dat si lor 10.000 de euro....ei cu banii astia vor sa-si cumpere o casa batraneasca la tara si sa aiba si un pic de teren sa poate cultiva o leguma, ceva pe el....credit nu au cum sa ia sa poate cumpara ceva mai bun, ca sotul nu are servici iar ea nu beneficiaza de indemnizatie tot fiindca nu a avut servici.
in timp ce-mi povestea mi-a zis ca a gasit sotul ei o casuta dar undeva intr-un sat de batrani pe langa Hunedoara unde nu exista scoal, gradinita si nici dispensar, iar copii trebuie sa mearga vreo 4 km pana in satul urmator trecand printr-o padure cu animale salbatice.....eu nu pot sa concep asa ceva in secolul asta si m-am gandit ca daca pot sa o ajut in vreun fel ...sa o fac.....asa ca m-am gandit sa va zic si voua poate va ajunge ceva pe la urechi...

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaaa!

Simo , suntem bine! multumim pt. intrebare In primul rand multe felicitari pentru bebitza, eram sigura ca e baiat, mai ales ca situ asta vroiai! bravoooo!
Si in al doilea rand sunt obosita, mai bine ne bagat un desht..undeva Azi a avut si Cat ao zi libera de cand ne-am intors din concediu si ne-am gandit sa mergem oi pana in Otopeni la mini prix, dar mai intai la mall, in vitan . Eu vreau sa-mi iau o rohita pt. o nunta, la debenham's nu-i nimic , Simo, nici de gravide!!!! Ma rog, ne-am invartit repede is am plecat in Otopeni. A meritat ce-am cumparat, daaaaaaar, la intoarcere, am stat o ora sub pod la ikea si am facut 2 ore pana acasa! inadmisibil! noroc ca astia mici erau acasa cu socrii si au fost in parc, u papat, se culcasera la program...noi eram cu nervii in pioneze...of...naspa!
Una peste alta, i-am luat lui Stef de-acolo o pereche de basheti si una de ghetute, sunt Zara, cu 40 ron perechea, superbe! Mi-am luat si eu niste ghetute tot zara, din piele, maro, absolut dementiale, cu 90 ron. Plus niste bluzite lui Vlad si niste tricouri Cata...

Cam asta am facut

Si ma bucur s-o vad pe Delphin , acus o sa vad si pozele, daca nu se scoala piticii...

Kya, bine ai revenit! unde ai fost in bulgaria? astept pozeeee multe!

Luny, fata, sa stii ca si Stef se frichineste in pat, eu daca dorm cu el nu pot sa ma odihnesc! v-am zis ca el cu Vlad fac tetrs in pat, asa se muta si se freaca...dar nu plang, nu se trezesc, doar se foiesc ei in somn...
De o saptamana Vlad doarme cu mine, fiind racit si cata cu Stef. De 2 ori am dormit eu cu Stef si nu am putut dormi ca lumea! Cata doarme lemn, n-are texte din astea! Si culmea, cand ii culc separat ne trezim dimineata la 10! azi la 10 jumate s-au sculat!!

Nico, foarte frumos apartamentul, mare, luminos! frumoase pozele

Mergi la inceput

DElphin, superbi baietii tai! sunt dulci foc! si zici ca ai povestit de cum e la mine Asa e casa cu 2 baieti Tipete, urlete, harmalaie, plansete, rasete, mori nu alta
Simo, cum o fi cu 3?

Naty, ce dulce e Iulia cu degetelul in gura, cuma adormit pe covor Si bravo pentru kk

Mai, de cand zic sa-l filmez pe Stef...dar in seara asta sunt singura cu ei la baita....deci Stef e demential! il dezbrac la baie, imi arata colacul de wc si il pune el, il urc pe wc si intinde mana, rupe hartie, o baga in wc printre picioare si apoi da din cap ca "nu" bestial!!
Iar daca ne jucam prin pat si vede pernele, incepe sa cante "aaa-aaa" se aseaza pe burtica cu perna in brate si da din fund si icneste sa-l mangai e spate, exact cum ii fac la nani
La bibe zice "apa" si de ieri a invatat sa zica si el "apte" sau "ate"

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva poze cu baietii
http://good-times.webshots.com/photo/2962896640102227597BDaVhK
Cand sa le scriu comentariile a cazut Vlad cu nasul de muchia de la mobila si a urlat de am incremenit, i-a curs putin sange din nas...am crezut ca si-a rupt nasul...nazdravanul...si apoi dupa ce s-a linistit n-am mai apucat sa scriu nimic...asa ca sunt fara comentarii pozele

Mergi la inceput