Puiuti de Randunici 2008!! (309)
Raspunsuri - Pagina 16
tuchita spune:
iote ca a meritat sa-mi iau lactocul cu mine azi, sa o vad pe Delphin!
daca nu vii mai des si nu zici doua trei o suta de vorbe despre voi....
fug ca arde!
Catalina, mami de Ilinca
si Sebastian
mstela spune:
Cuscra,Doamne ajuta in continuare!Eu daca o sa am vreodata un baiet am ales:Ciprian-imi place mult si Sf.Ciprian e f ajutator.
Mimo,pup Dudelul tau mai smecherel pe zi ce trece!
Ursu,chiar asa,nik nik?
Mihutza,super
..
Cu olita si eu mai incerc din cand in cand,nu ma stresi insa,nici macar socrela nu se mai streseaza
,ea care si-a pus copchiii la 5 luni la olita
...o intreb pe Tea daca face kk,ea zice da,desi nu face,ii zic "fuga la olita",fuge la baie,ea olita, o ajut sa se aseze,cateodata se aseaza ea singura pe o buca si sta fix 10 secunde si se ridica si zice gata..desi nu e nik..ma amuza desi e greu tata cu invatatul la olita...deocamdata,sunt ZEN.![]()
Delph,pupicei..zi-ne cum mai este pe taram african,da ceva poze,zi-ne despre baietii tai...
Kya,bine ati revenit
..m-am gandit la voi cum o fi la mare pe timp neplacut,ma bucur ca v-ati simtit bine la munte,si ca te-ai simtit ca o Duamna,alergand si randunoiul dupa copchil.
Cata,tu ma bagi sub birou razand infundat cu lectocul tau
...mi te inchipui cum il tot plimbi dupa tine cu ochiul pe forum printre pacienti..haha..
Bag fuga si un ochi la pozele Nicoletei..
Inapoi.
mami de TEA (1.04.08)
mstela spune:
Nico,vazut poze
...sa va fie de bine,si sa fie un inceput pentru o viata vestica adevarata!

Luny,yete-l pe bb Marc de blanka,ca parca intrebai: http://community.webshots.com/user/blanka75.
mami de TEA (1.04.08)
luny spune:
'Nana' si de la mine...ca sa-l citez pe Muf, care asa spune 'neatza'
azi noapte a dormit, culcat de la 10,30 s-a trezit doar o data, a marait 1 min la el in pat, nu l-am bagat in seama si s-a culcat la loc pana la 7,30!
ma rog...de-ar fi asa mereu nu as mai comenta nimic!
Am vazut noul apartament meserias al nicoletei, inteleg ca baietii se adapteaza bine si ca sunteti ok, ma bucur tare pt voi
...ziceai de mutatul nostru ce treaba are una cu alta...teoretic, nu are..practic, tata a schimbat conditiile care nu-s convenabile ptr noi...sau,mai exact, cred ca asa erau de la inceput conditiile lui, doar ca nu le-a spus asa direct, e mai complicat cu tata..mai vedem, ca cica ar avea alta propunere, vad zilele astea

stela
eu nu eram ieri, erau doar baietii!mi-am luat un time out, ca nu mai puteam..fata, nu merge linkul cu bb Marc..
delphin
am bagat o masina cu toale de Mufarin
, am schimbat ieri cu randunoiul ceva mobila p-aici, acum ar trebui sa- mut lucrurile lui in alt dulap ca masa lui de infasat a ajuns suport de tv in living, ca e inalta, sa nu mai ajunga atomicul la tv sa-l butoneze! e muuuult mai bine, nici nu mai sta lipit de el, nici nu-l prea mai baga in seama, aleluia!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
am vazut si BB Marc

..frumos brunetel, are gurita si ochii Blankai!! sa-ti traiasca, sa fie sanatos!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Naty sa stii ca si David ieri ne-a zis de Daniel,dar pe nepotul cel mic din Spania il mai cheama si Daniel..deci,...multumesc de promptitudine
Nico,faine pozele
Am ramas surprinsa de fericire sa vad ca Delphinuta a mai dat pe la noi.Multumesc de ce ai zis

Cuscra,ce bine ca a trecut noaptea asa
.E frumos numele Ciprian.Sa iti dea DD si un baietel
Cami ,m-au incurajat cuvintele tale cu Socrela ta.esti o draguta
Kya
,bine ai revenit.Ceva poze cu Zana??
Cata,o zi usoara la spital
Miha,sa dea DD sa ii placa Andrei la dansuri.
Oana,ce faci???esti bine??
cam atat..
Simo
cu
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
zozela spune:
Felicitari Simo!
Sa-ti fie sanatos praslea cel voinic,sa stea cumintel acolo in burtica si..si
Nume..Mie imi place Beniamin(Benjamin) si Dominic,apoi Matei,Daniel,Ant(h)ony..aahh..Imi mai place Joshua,citit Ioshua
Bine ati revenit-luny si Raluca
delph!
ramo_cata spune:
salutare
nicoleta am vazut pozele..f frumos parcul ala...cata verdeata si curatenie..
iulia
pentru kkutza
luny hai ca mi-am laudat zvarluga ca doarme neintors pana dimineata..mi-a dat trezirea la 5 a baut lapticul si s-a frichinit pana la ora 7.30 si nu a mai vrut sa doarma sub nici o forma..acum l-am culcat ,m-a alergat prin toata curtea si toata casa...nu-l mai laud ca si-o ia in cap![]()
mstela mda si eu zic la fel ca cel mai bine e la casa ta....sper sa o avem si noi candva in viata asta ...mai la mine nu comenteaza daca mut ceva..pot sa fac ce vreau cand vreau..acum vreau sa iau sigurante sau cum naiba se numesc pentru masca de la baie si bucatarie ..chiar nu am unde sa catar detergenti...asa pun incuietoarea si gata...la criss am vazut si am gasit intr-o zi si pe net dar am tot cautat zilele astea si nu mai dau de ele...
tea si sper sa devina dormicioasa si papacioasa
delphinas bine ai revenit pe crengutza
eu inca nu l-am pus pe olita ,tot zic ca o sa-i cumpar ,o sa-i cumpar si am tot amanat...
zoze tu ce faci?esti supi?mihaitza ce face?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
Uitasem sa-i urez Nicoletei-acomodare rapida
Pare mare apartamentul,luminos,e frumos-sa-l stapaniti sanatosi!
Pup fulga!
Ramo nu-s suparata,sunt intr-un fel de..semi silentio stampa![]()
Ariel ai plecat? Vacanta de vis-sa aveti!!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
natynic spune:

Kya, Delphin.
Iote Stela cum s-a adormit la noi acum 10 minute
pe covor (asta dupa ce si-a cantat singura vreo ora "nani, nani")
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!