Puiuti de Randunici 2008!! (309)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo-Daniel!E nume de prooroc...
Si...eu nu stiu povestea, cum s-a ajuns de la Oana la Roxi

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Azi am avansat...Iulia a zis kk, am pus-o pe oala, s-a suparat tare-tare si s-a ridicat imediat, n-a facut nimic; dupa juma de ora, iar a zis kk si mi-a venit ideea sa o pun pe oala asa imbracata si cu pampersul pe ea; a stat pe oala cuminte vreo 2 minute, apoi s-a ridicat zicand repetat "kk" si...kk era!
Mi se pare ok pt moment...sa inteleaga PT CE e oala, nu sa o pun cu forta cand am eu chef. Si dupa ce o sa se invete ca se face kk stand pe oala poate va incepe sa faca si cu fundul gol, deocamdata se pare ca are nevoie de confortul psihic al pampersilor Uff, faza asta cu olita mi se pare cea mai grea...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

mai, mie mi se pare ca va stresati prea devreme cu olita!
Sa nu credeti ca nu i-am aratat-o si eu lui Seb, ca nu am incercat sa-l pun sa faca..el zice pipi, kk cand ne vede pe noi, dar in ceea ce-l priveste evident ca nu constientizeaza mare lucru si ca n-are control.
Cu Ili am inceput pe la 1 an si 10 luni si a fost bine.
Cu Seb probabil o sa fie mai tarziu pentru ca e iarna si n-o sa-l las in fundul gol iarna prin casa...

gata, capul la cutie, ca am multa treaba rau, si-au terminat pacientii de mancat micul dejun, ma duc sa-i vizitez!

Catalina, mami de Ilinca si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nicoleta imi place apartamentul ca e spatios.. hai ca incetul va aranjati frumos acolo!

Simo mie imi place si Ilie! sau poate vreun nume de evanghelist - Marcu imi place iar mult..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

A murit Patrick Swayze! RIP

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Vai de mine si eu auzisem ca e mai bine (ceea ce, evident, era cam imposibil intr-un canecr de pancreas...)
Tuchi, eu nu ma stresez, lumea din jur ma streseaza-bona nou angajata mi-a zis dealtfel acelasi lucru ca tine; pe baiatul avut in grija inainte l-a invatat la 2 ani! Ideea e ca ma bucur ca incepe Iulia sa PRICEAPA, atata tot.

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

M-am intors si eu de cateva zile, am tot citit, dar nu am avut nimic de spus.

Despre vacanta - am fost la mare unde a fost cam mediocru. Nu am nimic punctual de reprosat bulgarilor, dar nu m-a impresionat cu nimic (a se citi ca nu prea mi-a placut). Cum vremea s-a stricat, am plecat mai devreme.
Apoi ne-am dus la munte, unde a fost muuult mai misto. Hotel cu jacuzzi, piscina, sauna si masaj. Randunoiul a fost foarte dragut si a stat cu copila, ca sa ma pot eu desfasura in voie.

Acum am reintrat in rutina zilnica - servici + casa

Urez toate cele bune tuturor sarbatoritilor care au fost pana acum.

O pe Simo pentru al treilea flacau.

Luny imi pare rau pentru butoi. Cu spatiul te inteleg perfect, si cu mutatul la fel! Offf!

Si pentru Stela rutina noastra de somn este urmatoarea:
In jur de 9-9:30 mergem la baita si la balaceala. Urmeaza runda de alergat in fundul gol prin casa timp in care ii fac biberonul. Apoi o imbrac in pijama. In jur de 10 o pun in patul meu, si ii dau laptele. Dupa ce-l bea, sting lumina, ma bag cu ea in pat si urmeaza somnul. In functie de activitatile din timpul zilei, adormitul se intampla intre 5 si 20 minute. Se cuibareste la mine in brate, se intoarce, se foieste pana isi gaseste pozitia in care vrea ea sa adoarma. Si pe urma Cateodata vrea sa se dea jos din pat. Se plimba prin camera 1-2 minute, apoi se intoarce singura in pat. Pune capul pe umarul meu si somn de voie.
Dupa ce adoarme lemn, o mut in patutul ei. Aaa, si pana adoarme ii cant sau ii spun o poveste. Cateodata are chef sa ma asculte, sau ma ingana si ea la cantat, altadata imi pune mana peste gura sa tac.

Si pentru [b[Luny[/b] Sanziana doarme aproape toata noaptea. Se trezeste o data pe noapte in jur de 4-5 dimineata si o iau cu noi in pat, unde doarme mai departe. Nu vrea nici sa manance, nici sa bea apa, doar sa stea langa noi. Dupa ce adoarme din nou, as putea sa o pun la loc in patutul ei, dar adorm si eu lemn langa ea pana dimineata.

tot stolul!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ma bucur ca v-au placut pozele (casa na, e mobilata ca o casa care a fost goala cand am inchiriat-o, mai putin bucataria...), este intr-adevar frumoasa ca e spatioasa si "altfel" construita.

Cu scoala am eu indoieli, sunt 23 in clasa, este singurul nevorbitor de germana, am vrea sa-l ducem la o scoala particulara... sa vedem cand si cat de repede gasim...

Luny, eu tot nu am inteles ce treaba are cearta dintre barbati cu mutatul vostru. Eu cred ca in timp, de dragul tau, se vor impaca si vor mentine relatie "de suprafata", insa asta nu ar trebui sa va afecteze cofortul pe care-l puteati avea! Doar daca trebuia sa a mutati cu ei...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Buna tuturor!

Mai trec si eu asa intr-o doara...deh"amintirile ma rascolesc"
Ma bucur sa vad ca toti puiutii cresc frumos si ca sunt bine. Felicitari curajoaselor pt. bb 2 si mai ales pt. BB 3.
simo" Esti tare" ca sa folosesc o expresie mai...ro. De Matei ce zici ca nume?

Numai bine si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello.
Multzam fetelor,multzam Olgu de link.
Declar o zi reusita ieri...ca si Sophie pe Olgutz,si Tea vrea sa ma contrazica.Asa sa faca!Cica a mancat ieri bine,a dormit destul de usor,fara comentarii la pranz,la 12.00 in loc de lapte i-a facut gris cu lapte si cu ifose a mancat,desi mie mi-a scuipat pana acum grisul/orezul cu lapte.
Iar aseara,dupa ce a obosit-o tacso de manuta prin cartier,iar caruciorul pe mine,dupa baita a mers cumintzik in camera,am stins tot,am luat-o cu binisorul impreuna cu cutzu si am pus-o in patut,cu lula [iuia] cu tot,normal,am inceput cantarea ca altfel comenta fiindca se simtea singura (dar am sa incerc si sfatul vostru usor usor sa raman muta),intre timp ea s-a asezat inintr-un colt de patut,se ridica sa ia din mana mea biberonul,alimenta cutzu,dar nu a bagat la ea in gura nicio inghititura.Apoi imi dadea in mana biba,iar se aseza in colt,iar lua biba,iar alimenta cutzu...(ma infundam de ras pe ascuns,era asa haioasa de-mi venea sa o pap).Bineinteles ca in timpul alimentarii cutzului s-a udat si cearceaful,dar nu mai conta decat sa adoarma cumva...Dupa ce am ragusit bine,ea motzaind in in colt de patut,numai capul jos sa-l puna nu(berbeaca,deh),am facut liniste si intr-un final s-a asezat pe cutz si s-a culcat..Important ca si-a pastrat calmul,nu a ripostat.
Am aplicat sfatul lui Gecko si am demarat procedura mai devreme,pe la 9 si ceva,asa ca pe la 22 si ceva eram gata sa fac dush ca omul...ce bine a fost....Doamne ajuta sa ramana asa..Azi dimineata,o data cu ceasul meu,a dat si ea semnal la 6.30,vorbind in patutul ei si tot spunand apa...i-am facut repede lapte si a baut 3/4,i-am pus langa ea restul si l-a baut singura,apoi s-a culcat cuminte.
Naty,cum ziceam,cand am scos-o afara din camera sambata la pranz,am scos-o fiindca eram la limita limitei,ea urland de mama focului,si nu-i trecea cu nik..in fine..nu aveam cum s-o potolesc altfel..ne "aude" Elara.
Cu trezirea la 7 fix si adormitul iar, asa s-a obisnuit de mult,am retinut insa ca sanatos ar fi sa ramana treaza,dupa lapte e f linistita,de regula,somnoroasa,si ar vrea sa mai stea,cand am incercat sa o luam la joak,a tot marait fiindca mai vroia sa stea...cam asta..curios ca desi pana acum la fel a fost cu ridicatul din pat la 9 si,iar la 12-13 somn,acum e greu..
M-am gandit si la situatia sa incercam sa-i schimbam obiceiul si sa ramana totusi treaza sa ajunga franta la pranz ,dar zau ca nu-i pot impune asta socrelei,ca nu o platesc ca pe o bona...na,si eu as mai sta in w-e o ora in pat,ca mi-ajunge o sapt intreaga..mda..sunt multe,sper sa se mai rezolve pe parcurs si important,sa fie sanatoasa,ca asa stau cu inima stransa din cauza fontanelei,a nesomnului..
Naty,ma bucur ca a picat bona..iti doresc sa fie bona potrivita si sa va linistiti.
Cuscraaaaa,yupy,esti soacra cu 3 nurori!!Yeeee...ce tare...sa ai baieti sanatosi,cuminti si sa te fericeasca toata viata cu nurori una si una si nepoti multi!Sper sa nu te certi cu berbeaca de nora-ta mijlocie.
Catatu m-ai dat gata cu socoteala Sebului.
Ramo,pup Andrucul.Eu am invatat sa nu ma bazez pe Geo/soacra si sa urlu la ei ca am lasat fierul incins,ca Geo niciodata nu e atent la mine...Trebuie sa-i spun de 3 ori un lucru sa retina.Asa ca incerc sa am grija sa nu las nik la indemana,nici pt 2 minute,iau fierul si-l ascund undeva daca plec..la baie,camera ei preferata,am cocotat chimicaraiele pe unde am putut,la bucatarie in sfarsit am gasit metoda de a ascunde chimicaraiele puse de soacramea jos in dulap...le-am bagat pe toate in lada frigorifica de voiaj ca tot nu mai avem nevoie de ea acum,am pus capacul si am lasat-o tot acolo,numai ca nu poate s-o scoata...Pe cat o apreciez eu pe soacramea ca are f multe calitati,atat ma seaca fiindca tot timpul comenteaza cand facem/asezam noi ceva,vrea ca totul sa fie ca ea..Asta-i oful mare ca nu avem casa noastra.Desi de multe ori vine cu idei geniale de inginer si o admir,cateodata vin eu cu idei mai bune dar ea vrea tot ca ea...Bineinteles ca a comentat rapid ca trebuia sa pun chimicaraiele in lada pe ceva,ca se pot varsa si se strica lada,sau prinde lada miros,sau bla bla...pai frate,ma...pe ea de lada,vreau sa stiu copilul in siguranta pt ca timp de cateva zile a manevrat in maini chimicaraiele si eu am stat cu ghimpe,chiar daca ea spune ca o supraveghea...de-astea.
Luny,bine ati revenit...v-am vazut pe geam ieri...Imi pare rau ca nu ati avut zile tocmai placute,dar sper ca v-ati relaxat totusi in aer bun,in natura,departe de nebunia romaneasca.Astept cu nerabdare poze.Imi pare rau de relatia randunoi-socru,sper totusi sa treaca peste neintelegeri pt voi 3.sa fie totul bine.
Aa,si Tea a facut o explozie dupa ce a mancat un strugure bio de tara,culmea,si a durut-o si burtik,asa ca ii voi tine mai departe de ea.
Luny,cu somnul ai citit ingrijorarea mea cea mare,ca nu prea vrea sa mai doarma ziua si seara abia abia adoarme..a prins=o si 1 noaptea treaza iar pe mine lata de oboseala...iar noaptea inca se mai trezeste 1 data,de 2 ori,sunt si nopti fara treziri...stii ca m-a tinut si o juma de ora-o ora pe langa ea noaptea,dar adoarme si dupa ce se vaicareste putin,ii dau lula...tot felul...bine ca nu e constant..of..imi pare rau..linisteste-te si fii tare.
Miha,esti tare,mami.
Vali,nu stiam ca sigur vei avea baiet...sa traiasca,sa fie sanataos,ascultator si la punga gros...si la socoteala,ca vad ca tineti la treaba asta

Aoleu,la treaba ca m-a uitat Dumnezeu citind..

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput