Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 19
kitzy spune:
Carla face si intravaginal, nush la Medstar cum ii ecograful, cred ca e performant, pe Pavlov e cabinet privat si acolo isi cheama pacientele, am inteles ca ala e performant. Acuma vb tu cu ea si o sa te cheme, iti las si nr de telefon: 0744263200
Daca cumva nu-ti raspunde, cand poate iti da ea bip inapoi si-o suni iar.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
Of ce s-a mai chinuit saraca Elena. Da nu cu Muresan a nascut? Ca parca zicea ca-i de garda chiar in ziua cand s-a internat. Sau Muresan s-a facut nevazut intre timp?
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
soanso spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Of ce s-a mai chinuit saraca Elena. Da nu cu Muresan a nascut? Ca parca zicea ca-i de garda chiar in ziua cand s-a internat. Sau Muresan s-a facut nevazut intre timp? Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
nu a nascut cu Muresan,cica erau doua dri-te una mai tanra si inca una ....important totusi e ca sunt bine si ia si mamaruta.

fetelor mi-ati facut o pofta de mancareee,indiana- nu am mancat niciodata,nici macar la rest chinezesc nu am fost desi auzisem ca au preparate bune...as manca o pitza...fetelor programati o intalnire!!!!!! siasa eu nu vam vazut tareeee demult!
de intalnirea de la Valahia nu am stiut ca as fi venit si eu !
maine merg pana la Elena,sper sa pot sta mai mult decat azi ...spera sa o lase acasa maine, daca nu sambata.
Jocurban spune:
Mersi, Kitzy... o voi suna in dupamiaza aceasta.
As prefera sa merg la clinica de pe Pavlov, mi-e mai aproape, eu lucrand pe Horea... Iar la Medstar (pe str. Bucuresti) am fost de curand cu cineva, tot pentru o problema ginecologica, am asteptat afara dar s-ar putea sa se fi tratat chiar cu ea, daca ma gandesc bine! ![]()
Carla
6+
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Gabriela77 spune:
Clara, Medstar e pe strada Mehedinti, in Manastur, nu stiu sa se fi deschis vreun sediu pe Bucuresti sau poate ma insel...
Oricum, eu azi am fost obraznica, am depasit limita bunului simt, am baut 2 cafele, in general ma linitez la una, dar pe la 14.00 nu imi mai puteam tine ochii deschisi si am si mancat mult. Plus bonus o prajiturica deliciosa! Asa ca uite, Ioana, de unde o sa vina de acum kg...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
puisorul spune:
Ramo, atunci ramane sa mergem la Milenium.
Anca, mancare chinezeasca buna am mancat la restaurantul de pe Calea Turzii dar mi s-au parut piperate preturile.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
kitzy spune:
Carla doctora ii la Medstar-ul de pe Mehedinti, dar cel mai probabil te va chema pe Pavlov.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
Am predat-o pe Diana la bunici si ma duc sa-mi termin de pus castravetii, mai imi lipseau cateva borcane si-a sarit soacra cu un plasoc mare cu borcane
Vineri ma duc la restaurant la Topaz, Ciuleandra parca ii zice la restaurant, ceva cu specific romanesc ca asta am vrut eu, speram sa cinam la lumina lumanarilor
Atunci aniversam 4 ani de casatorie ![]()
De cand ne cunoastem, nu mai aniversam, a zis ca-s prea multe deja de sarbatorit 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
anca.b spune:

Felicitari Elena! Bine ai venit printre piticotzii din Cluj, Iulia!!!

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
anca.b spune:
Salutare fetele!
Am citit acum totul din urma, sa vad vestile de la Elena. Imi pare rau ca a avut un travaliu atit de lug si obositor. O inteleg perfect, asa am patit si eu. dar acum a trecut, minunea mica o sa o faca sa uite durerile, oboseala va trece si totul va fi bine. pupicei inca o data eroinelor din acest capitol!!!
Si acum...placinta:
Ioana, pe mine nu prea ai cum sa ma vezi prin parc…eu cu munca, altii cu distractia. Tati e de serviciu la scos copilul in parc…Iar vaccinul nu l-am facut.
Ioana_13, eu am dus adeverinta de la medic in mai…acum nu mi-a cerut nimeni una mai recenta.
Gabi,
. Si succes la programul “de uzina”. Ma bucur ca Sara e curajoasa dimineata si nu mai plinge.
Paula, succes mult cu Stefan la gradi. Imi pare rau ca a plins asa de tare, saracutul! Portiile cred si eu ca sint mici la cresa, Stefan are zile in care mi-ar minca si urechile dupa ce vine la acolo. Insa eu l-am obisnuit sa papa micul dejun acasa, inainte de plecare. Asa macar stiu sigur ca are ceva in burtica. La prinz e ok ca primesc doua feluri. Sigur se satura. Doar ca dupa aceea e cam mult pina la 17 cin mai primeste gustarea pentru acasa…el era obisnuit cu ora 16…
Co, bravo pentru piticutza. Ma bucur ca nu a fost nimic grav si a trecut repede.
Magdutza, felicitari pentru licenta! Si pentru buchet!
Anca, ma bucur ca mai auzim vesti de la tine! Felicitari Soranei pentru preocuparile “intelectuale”. Ce mai, ai fetita mare! Multumim pentru vestile despre Elena si Iulia
Carla, bine ai venit in grup! Sarcina usoara si un bebe mare si sanatos!
Adriana, FELICITARI!!!!!!
Ani, la multi ani pentru sotul tau! Distractie frumoasa!
Kitzy, aniversare frumoasa!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...