Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 18
mami_alexia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabriela77
Si daca iti spun ca e scenariul celui mai bun prieten al meu?The yellow smiley face....a fost premiat la TIFF, acum 2 ani si asa a ajuns sa fie si produs! E intr-adevar f f haios, sint mandra ca am fost printre primii care am citit manuscrisul! ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+ |
Nu stiam dar e reusit

Ani, LA MULTI ANI SOTULUI TAU!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Jocurban spune:
hahaha, m-am uitat la filmulet! [:))] ce tare! [:))]
i l-am trimis si mamei mele, ca nici ea nu e foarte departe de doamna din film![:))] dar e mereu determinata sa invete si, de cateva luni incoace, e fascinata de "audibles"... pe care le foloseste in exces!
Carla
6+
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
puisorul spune:
Excelent filmuletul
. Parca ii si vedeam pe ai mei ![]()
Gabi, suna bine si restaurantul indian, mai ales ca nu am mancat niciodata mancare indiana. La restaurantul japonez am avut o patanie draguta
. La masa tacamurile erau asezate, comandam meniu complet, ne aduce supa si pe masa nu erau decat lingurite de desert, mici si aproape plate. Nu iti spun cum ne-am chinuit sa mancam supa cu lingurita, ca noi am crezut ca asa trebuie si ne era jena sa cerem linguri de supa. Iar la sfarsitul mesei isi cere scuze chelnerita ca a uitat sa ne aduca linguri mari
.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puisorul Excelent filmuletul Gabi, suna bine si restaurantul indian, mai ales ca nu am mancat niciodata mancare indiana. La restaurantul japonez am avut o patanie draguta . Ani de Stefana (23.01.2008)Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Sebi are nevoie de voi!!! Si ingerii au nevoie de ajutor... Cum se topesc kilogramele |
Ani, ce bine am ras de patania voastra de la japonezi. N-am mai fost demult pe la ei, dar suntem amatori, cam scump, totusi!
La indieni, as incerca si eu, ca numai referinte bune am despre mancarea indiana si nu am incercat. Asa ca daca testati, da mai departe

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
Jocurban spune:
Ani, Gabriela, eu am incercat in primavara mancarea de la indieni, comandata la birou prin cathering... Ne-am ales ceva sortimente din meniul de pe net, am comandat mai multi colegi si... opinia noastra unanima a fost dezamagitoare. ![]()
Eu sunt amatoare de gusturi noi, dar cu mancarea indiana, definita de curry in exces indiferent de sortiment, nu m-am impacat deloc. Si nu cred ca voi mai incerca... a fost mult prea condimentata si sarata, pentru gustul meu...
Carla
6+
Blog de bebe
Gabriela77 spune:
Deci asa, Clara! Pai curry in exces, nici mie nu imi place! Si nici exagerat de condimentat! Oricum, cred ca s-a desfiintat restaurantul cu pricina, ca am gasit ceva pe net, dar pagina nu e valabila si nici contactul, asa ca ma temperez, aveam planuri mari pt pranzul de azi! Cred ca ma multumesc cu o salata Marty!![]()
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
mami_alexia spune:
Clara, am tras cu ochiul la pozele de la cununia voastra
Nunta dubla, ce frumos, ca in filme!!!! Si mi-a placut localul arata asa bine, localuri de genul asta am mai vazut doar in Luxemburg![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Victo spune:
am trecut cu bine si de cea de a 3a zi de gradi. dim. a plans un pic dupa tati, dar nu la modul tragic, cat sa il sune educatoarele.A fost bunica la amiaza la desfasurarea mesei de pranz, s-au despartit in termeni buni. probabil ca si maine la fel se va desfasura totul iar de sapt viit il vom lua doar la sfarsitul programului.
daca am trecut de greul mic, acum stau cu inima indoita pt ce ne asteapta la capitolul imbolnaviri.
pt mamici, cum veti face cd se vor imbolnavi si nu ni-i vor mai primi la cresa?avem dreptul al conc med de la dr de fam sau cum?
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Jocurban spune:
Gabriela, fac o rectificare: am auzit si eu ca mancarea indiana este buna si sunt dispusa s-o incerc, din nou, in alte localuri... insa acest restaurat indian ce functiona in Cluj nu mi-a placut deloc... se prea poate ca un alt bucatar s-o gateasca mutl mai bine.
Totusi, de rveme ce bucataria indiana are curry-ul ca ingredient de baza, nu cred ca ma va incanta vreodata in mod deosebit.
Adriana, localul este in Timisoara si are una din cele mai bune bucatarii din oras, la un pret mai mult decat rezonabil! Cealalta miresica imi e verisoara primara si ne-am bucurat enotm ca putem faec un dublu-eveniment in familie! Din pacate, cea de-a treia verisoara primara care voia sa faca cununia deodata cu noi nu a mai avut timp sa rezolve niste probleme cu actele... caci altfel am fi fost trei! ![]()
Carla
6+
Blog de bebe
RAMONELLA spune:
Off saraca Elenuta.Cat s-a chinuit...
Io nu stiu cum pot fi asa doctorii astia...Trebuie sa fi OM in primul rand si dupa aceea doctor,si sa te intereseze pacientul si dupa aceea banii,ca doar n-a facut aceasta meserie pt bani,ci din pasiune.Asa ma gandesc...
Dar chiar,cine a fost de garda???
Ani,la multi ani sotului tau!!!La fel si eu,ca si Andreea,iti recomand reastaurantul Milenium,cel din Zorilor.Mancarea e f buna,portiile mari,si foarte elegant.Dar elegant anii 1900,cam asa.![]()
Adriana felicitari!!!Ce studioasa si ambitioasa esti!!!Bravo!!!
Carla bine ai venit si sarcina usoara!!!Imi place tare mult blogul tau,si mai ales reteta de cartofi evantai.Merita incercata.Cred ca e super gustoasa si simplu de facut.
Felicitari gradinarilor ca s-au adaptat bine la gradi!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata