Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 17
soanso spune:
SALUTARE,
Victo,nu am sora in Cluj, am doar un frate care sta cu mama la Zalau.
apropo de frati al tau cum mai este ziceai la un moment dat ca ar avea ceva pb de sanatate??
mare veste mareeeee
!
am fost la Elena.....
micuta Iulia e o papusica,e brunetica si o scumpete.
Elena din pacate a avut o experienta traumatizanta,a stat in travaliu de dupamasa pana dimineata cu dureri mari,Drita de garda a refuzat sa-i rupa membranele si sa-i puna perfuzie desi asistenta tot insista sa-i puna, abia dimineata iau pus perfuzie si iau rupt membranele si la 10 minute maxim dupa ce iau pus perfuzia a nascut,are epiziotomie(sper ca am scris bine) si o doare putin , dar principalul este ca sunt bine sanatoase amandoua si asteptam cu nerabdare sa ne scrie Elena mai multe ,pt ca eu din pacate a tb sa merg repede de la ia (chemata de directiune
).
puisorul spune:
Andreea, mersi de urari si de recomandare. Pe net nu am gasit nimic despre restaurant dar cred ca mergem pe mana ta.
Anca, ce ma bucur ca avem vesti despre Elena. Bine ca a trecut ce a fost mai greu si acum sunt amandoua sanatoase.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
Gabriela77 spune:
Adriana, bravo, mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Alex, intr-adevar, e minunat sa simti miscarile puiului in burtica! Sper sa nu lasati nici voi prea mult timp sa treaca!
Ioana, ma bucura vestile bune despre P! Nici nu imi imaginam ca va fi altfel! Intr-adevar, lipsa de comunicare poate fi extrem de enervanta!
Ani, mie mi se pare chiar revoltatoare tactica de a induce nasterile cand e medicul de garda! Ca sa nu mai spun ce deserviciu ii faci mamei! Ma bucur ca e bine pitica!
Anca, m-am intalnit ieri cu Sorana si buni! Atata-I mergea gurita! E tare-tare dulcica!
Victo, si eu ca fetele zic, portiile n-or fi prea mari din acele considerente, oricum e mai simplu sa suplimentezi dupa nevoie! Eu ti-am zis nici nu am urmarit aspectul asta! Insa stiu ca mi s-a spus de cateva ori ca a mai cerut si intotdeauna I s-a dat!
Ani, La Multi Ani sotului tau! Nici nu stiu ce restaurant sa alegeti, ca nici Aroma nu imi mai place, la japonezi m-as duce ca e papa buna si nu am mai fost demult! Chiar, nu stiti unde e restaurantul Indian ca de cand vreau sa testez?
Co, ce cuminti erau si iepurasii si delfinasii!
Eu sint tare multumimta si linistita! Cand vad ce se bucura deja in fata gradinitei, cu cata dezinvoltura se misca pe acolo, e deja ca la ea acasa, azi iar a intrat in grupa si a raspuns salutului in engleza, am fost tare mandri, iar Luca a executat rapid 2 roata tiganului, provocand veselia si admiratia Sarei!E minnat baiatul asta cata voie buna degaja. Apoi Sara s-a asezat langa Luca, cuminte la masa si radea fericita!
Asa da sa incepi ziua….
Aaa, azi nu i-am mai pus pampers, sper sa ne obisnuim si acolo fara!
Oare cum o fi draga de eElena?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
Gabriela77 spune:
Anca, multumim de vesti, saracuta Elena ce s-a chinuit! Bine ca sunt bine amandoua!
eladea2005 spune:
salutare si de la noi!
rapid, pt ca in ultima vreme se pare ca timpul fuge mai repede decat crdeam...
noi putin mucosi, azi noapte s-a cam foit si chinuit din cauza nasului...deh...se pare ca au reinceput perioadele astea...
Carla, eu am nascut la Stanca, cu dr. Diculescu...medic bun, profi, se intereseaza de pacientele lui...nici eu n-am prea multe de zis, mergeam la controale si atat...asta si pt ca n-am avut pb in sarcina sau cu nasterea...deci...dar stiu si de la alte mamici ca au fost multumite de el...eu il aleg si pt o a doua nastere...
felicitari pentru adaptarea la gradi tuturor piticilor!![]()

Adriana, felicitari si sper sa-ti gasesti un job bun...
dar pt ca tocmai un astfel de job e greu de gasit in zilele noastre, iti tin pumini sa ai rabdare si perseverenta...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mami_alexia spune:
Anca, multumim pentru vestile despre Elena. Intr-adevar, ne-am dat si noi seama ca travaliul a fost lung, pacat ca nu a nimerit un dr ca lumea.
Gabi, ma bucur tare mult ca ii place Sarei la gradinita!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puisorul Andreea, mersi de urari si de recomandare. Pe net nu am gasit nimic despre restaurant dar cred ca mergem pe mana ta. Anca, ce ma bucur ca avem vesti despre Elena. Bine ca a trecut ce a fost mai greu si acum sunt amandoua sanatoase. Ani de Stefana (23.01.2008)Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Sebi are nevoie de voi!!! Si ingerii au nevoie de ajutor... Cum se topesc kilogramele |
Ani, din pacate n-au site, doar informatia asta am gasit-o pe net:
Restaurant Millennium
http://www.cluj4all.com/adrese/restaurante,33/romanesc,219/restaurant-millennium,5600/ Adresa: Str. Sighisoarei, Nr. 28,
Cod Postal: 400336
Telefon: 0752-007045
Restaurantul nostru, cu o experienta de 4 ani, in centrul istoric al orasului Baia Mare doreste sa impartasasca clujenilor minunatele preparate specifice romanesti imbinate cu gustoase preparate internationale.
Aici imbinam serviciile a la carte cu mese organizate, petreceri corporate, degustari de vinuri si preparate, totul pregatit cu maxim de profesionalism.
Va asteptam cu drag!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mami_alexia spune:
Trebuie sa vedeti si voi asta. Eu asa m-am mai distrat![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Jocurban spune:
Buna dimineata tuturor!
Multumesc din nou pentru recomandari, le-am pus pe lista...
puisorul, La Multi Ani! sotului tau... sa fiti fericiti, sanatosi si... sa va distrati bine! ![]()
kitzy, ai putea sa-mi dai nr. de tel al d-nei doctor Bartok, sa vorbesc cu ea? la clinicile unde lucreaza dansa exista eco performant? face intravaginal? eu nefiind clujeaca nu stiu care sunt cele doua clinici, dar le voi cauta pe net... Policlinica de pe Pavlov este tot privata?
Carla
6+
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_alexia Trebuie sa vedeti si voi asta. Eu asa m-am mai distrat MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte... ABSOLVENTE!!!! |
Si daca iti spun ca e scenariul celui mai bun prieten al meu?The yellow smiley face....a fost premiat la TIFF, acum 2 ani si asa a ajuns sa fie si produs! E intr-adevar f f haios, sint mandra ca am fost printre primii care au citit manuscrisul!