Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

A decurs bine a doua zi de cresa. TAntile de acolo au zis ca mai bine decit ieri.. cum a fost ieri nu stiu. Azi cred ca a mincat mai bine, nu i-a fost foame deloc cind s-a trezit.
Au avut supa de dovlecel(cum o fi asta nu stiu), tocanita de cartofi cu vita si prajitura de mere(buna, am mincat-o eu- asta ca sa nu manince numai Gabi prajitura)
Cind ii pregateam hainele in seara asta a zis "Astea pt chesa!". Stie copilu ca eu imi pregateam hainele pt servici si cum serviciul lui e chesa... a dedus. Cred ca il fac matematician sau logicean, ca filosof nu vreau.

Anca, tipa asta e tare obsedata de litera legii! Azi il fortau pe Radu sa ia un pahar de lapte(care se dadea dupa somn, daca raminea P la somn acolo)... abia a razbit cu ele! Poate e bine sa fie asa.... poate va tria drastic copiii in caz de boli vizibile.

Clara, am incercat sa vad poze de la servici... am ajuns si pe un blog cu mincare buna.... dar a inceput calculatorul sa o ia razna, mi se deschideau 60 de pagini de net...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Buna seara si de la noi! Din lipsa de timp se pare ca v-am parasit o vreme… atat noi cat si Maria suntem inca in perioada de acomodare cu noul program… incet, incet facem progrese in ceea ce priveste gradi si sper din tot sufletul sa ne ajute Dumnezeu sa mergem tot inspre bine din toate punctele de vedere… cel mai sic el mai… mi-e teama de imbolnaviri… ufff…

PAULA – ma bucurca totul merge inspre bine cu cresa! Sunteti pe drumul cel bun! Cu mancarea… cu siguranta ca ele insista sa pape! Cu bolile astea imi fac si eu probleme la greu….

Imi pare rau de nasterea dificila a ELENEI dar ma bucur ca sunt bine acum! Imi amintesc cum am stat si eu pe acolo cu dureri groaznice pana s-au hotarat… uffff!

GABRIELA – suntem pe drumul cel bun! Cred ca la voi a trecut perioada de acomodare definitv! Yuppppppi! Deci zici ca e deja luat Luca??? Sa ne informam ca sa nu fie discutii ulterioare…Hihihi…

PUISORUL – la multi ani sotului si distractie placuta!!!!

o seara frumoasa! va pupam pe toti!!!!!!!!!!!!! ce ma enerveaza calcul asta ca nu pot pune smilies...

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

IOANA - cu siguranta ca va fi bine la gradi! ma bucur ca aud vesti bune si de la voi... cu mancarea? asta e un alt capitol de care imi e teama... uffff!!!! la noi se insista cu mancarea! si cred ca peste tot e asa ca doar nu le lasa sufletul sa ii lase sa le fie foame...

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neatacu lapte pentru fetele mele

Adriana, Felicitari!, sunt asa de mandra de tine:)ti-am zis ca va fi la buget!!!!!
Gabi a dus tati iepurasul la gradi, cica nu am mai facut figuri prea mari, sper sa fie bine si azi:) voi? saruca era ieri in elemetul ei, se juca cu o masinuta, e incredibil ce repede si-a intrat in rol!

Ioana ne pupam cavalerul si lasa-ma sa regert ca nu suntem la aceasi gradi, nu de lata dar frumuselul coleg al Carinei, Stfean castiga teren... Asta vad ca e vorba clasica la gradi..azi a fost mai bine decat ieri;) cam asa zic si la noi:D

Paula, succes mult si voua desi se pare ca totul e ok!!! Cred ca de mullte ori ne subestiman copilasii si ei se adapteaza mai usor decat credem noi!

Ani ieri a fost eventimentul? Eu vroiam sa zic sa mergeti la Viena (la restaurant:)E fain, elegant, mancare foarte buna, cred ca v-ar fi placut

Ancaspor la treba si un mare lui Stefan!

Carla, nu stiu unde lucrezi pe Horea, dar dupa bloguri, parca ai lucra la Litere:P sunteti tare draguti al cununie, abia asteptam sa vedem si poozle ede la nunta, in octombrie, da?

Noi mergem maine la Bucuresti la o nunta-carnaval:P, adica cu masti, evantaie, pene, nebunii, fara iubita Carina, cara va ramane cu buni. Sper sa se inteleaga fetele, sa nu facem drum-intors:)

Merg sa ma apuc de gatit pentru weekend, sa le las papa pe 2 zile:)

Spor la treburi si succes la gradinari

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

O dimineata frumoasa si azi! Toti copiii erau cuminti si veseli, asa o atmosfera placuta! Am facut in sfarsit si exudatul faringian, saptamana vitoare sa duc si eu analizele. Intr-adevar, suntem foarte bine, ne-am acomodat excelent, Sara se duce cu placere la dedi, vorbeste tot mai mult de Luca si Anca si Sori, adica educatoarele. Azi dimineata a spus frumos ceva de genul morning, nu ne mai incapeam in piele de bucurie, eu si C! Ieri a fost fara pampers, si fara incidente, deci nu pot decat sa fiu multumita! A venit iar buni la noi si ramane pana la sfarsitul lunii, cat mai tine programul scurt! Saptaman viitoare avem sedinta cu parintii, sint curioasa cum va fi!

Oana, deci, da, Luca e ochit din prima zi si la ce ochi dulci ii face si el Sarei, cred ca senzatia e reciproca. hihihi....dar cum ei isi schimba repede preferintele, never know....

Co, deci e bine iepurasul iubit, era liniste si pace si la voi! S-au linistit copilasii, nu am mai prea vazut puiuti plangand, edcat sporadic. Suna interesant conceptul nuntii la care sunteti invitati. Sa faci bine sa te bucuri si sa te relaxezi acolo ca iepurasul e mare si pe maini bune, da?

Ioana, ce usor si frumos s-a adaptat P! Aveai tu dreptate sa nu tii faci griji!

Anca, deci e ok si cu Stefan! Bravo voua si tu hai mai des pe aici!

Victo, succes azi gradinarului!

Ada, voua la fel!

Lore, voi sinteti bine? Cum e David?

Acestea fiind spuse, ma duc sa beau o cafea cu lapte, multumim Co, de cafeluta, azi o las mai moale cu papa, ca ieri am cam facut exces!Azi am zi scurta, adica pana la 16.00, ma rog cat de scurta o fi si asta! ma duc sa ma apyc de strategii si alte cele...O zi frumoasa, Doamnelor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Halllo
Azi a decurs bine, fara plinsete.. s-a dus singur in grupa si tati a rams sa puna hainutele in dulap. Nu stiu daca a plins dupa aia, dar nu cred. Cica nu mai plingea nimeni... sau nu sosisera inca perturbatorii!
Daca erau mai deschisi cei de la cresa asta, nu plingea deloc Patrick

Co si mie imi pare rau ca nu e si P acolo, dar pe linga pret mai e si distanta. E mult mai comod asa, in cartierul nostru. Ce e al lui, e pus deoparte, asa ca inima Carinei mai poate zburda, sint o femeie deschisa, ca tot la P se va intoarce...
Patrick inca nu imi spune nici un nume de la cresa. Il mai intreb daca s-a jucat, cu cei pe care ii stiu eu, dar zice ca singur se joaca la cresa... Nu ma prea pot baza pe ce spune...
Distractie placuta la nunta venetiana!

Gabi, ce repede si frumos s-a adaptat Sara! Poate avem noroc si nu fac multe boli.
Am vazut filmuletul bazat pe povestea prietenului tau! Fain si f real. Asa ii dictez si eu mamei la telefon, desi utilizeaza calc de 8-9 ani, cu netul e mai greu.

Victo, te asteptai sa se adapteze atit de repde Stefan? Eu cred ca abia asteptau sa mearga in colectivitate, dupa cum se poarta.

Velena ce face Edi? Ati mai mers la cresa?

Asa se simte ca vine toamna si se restringe joaca afara... trebe sa ma pregatesc serios pt activitati in casa. E atit de usor de cind nu mai trebe sa fac mincare pt a doua zi, prinzul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Buna dimineata!

Ca sa incep ziua pe un ton optimist, mi-e rau de numa'! Cred ca bucuria mea de a nu avea parte re greturi si voma in primul trimestru n-a tinut decat 7 saptamani... dar e vineri, vine weekendul cu odihna si relaxare, deci va doresc tuturor o zi cat mai scurta si usoara!

Bex, mersi dar... din pacate sunt doar o amarata de angajata la o firma de transporturi si nu-mi cultiv deloc creativitatea la birou, unde am de-a face numai cu soferi cu doua clase si patronii lor mitocani...

Mamicilor, am nevoie de un sfat: am primit recomandari (de la cumnata mea, care e mare adepta a alimentatiei naturiste), sa consum pe parcursul sarcinii polen/laptisor de matca si capsule de ulei de peste, in locul Elevitului sau a altui supliment de vitamine (deocamdata nu mi s-a prescris nimic)... cumnata mea, care e mamica a trei fete perfect sanatoase, sustine ca din aceste 2-3 substante organisumul ia pentru bebe mai mult decat din clasicele vitamine... si ca sunt mult mai benefice pentru organism... Eu am inceput sa caut pe net informatii, dar n-am gasit mare lucru, momentan...

Carla 6+

Blog de bebe

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, felicitari lui Patrick! Ce frumos s-a adaptat el! Si amare dreptate ai, cu putina flexibilitate si disponibilitate din partea gradinitei, ar fi fost chiar fara plans deloc!Bravo, voua!

Carla, nu as putea sa iti dau un sfat pertinent, pentru ca sincer nu am studiat problema, in principiu, da, asa e, produsele mentionate asigura mare parte din ce e necesar unei gravide, nu stiu daca totul. Eu nu sunt de acord nici cu excesul de vitamine, prefer sa le iau din legume, fructe si alimentatie cat mai echilibrata! Am inceput sa iau Elevit, de-abia de acum, din luna a 5-a, si nu voi lua foarte mult! Acum vezi tu, daca gasesti mai multe informatii, poti lua o decizie in cunostinta de cauza.
Cu greturile, la mine au aparut la Sara de la 7 saptamani si au durat pana pe la 15-16 saptamani, iar acum au aparut de la 5 saptamani si au durat pana la 18-19 saptamani, dar deee...am mai imbatranit! Sa dea Domnul sa te ocoleasca pe tine ca nu e placut deloc! Singurul meu avantaj, daca pot sa-i spun asa, e ca nu am pus multe kg!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Gabriela, si eu sunt dintotdeauna adepta alimentatiei cat mai sanatoase, din care sa putem primi cat mai multe din mineralele si vitaminele nesesare unei bune sanatati... insa stiu ca in sarcina nevoile organismului sunt mai mari... As vrea sa nu ajung neaparat la prescriptie de Elevit, deoarece doctorita de familie m-a avertizat ca suplimentul ma va "ajuta" sa iau mai mult in greutate, eu fiind deja plinuta mult peste limita. De aceea ma interesa alternativa polenului / laptisorului de matca...

Carla 6+

Blog de bebe

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Carla, am mai spus aici. Eu nu am luat supliment doar ce imi lipsea din organism: fier si magneziu. Si acid folic in primele 3 luni. In rest alimentatie echilibrata, pe cit posibil. Nu am avut greturi, varsaturi, poate daca as fi avut m-as fi gindit sa suplinesc cumva lipsa de mincare. Mai vb cu dr, trebe sa iti gasesti unul. Eu am nascut cu Dan Boitor, de la Gine1, are la Medstar cabinet. Cezariana impusa la fata locului, dupa un travaliu lung. A facut bine cezariana, nu stiu daca ar face-o fara sa fie indicata din motive medicale.

Mergi la inceput