Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 21
soanso spune:
salutare,
am foat la Elena si frumoasa Iulia, e atat de dulce di delicata, o papusica brunetica foarte cuminte, avand in vedere ca a papat si dormit de la 01 pana la 07 dimineata, numai bine a reusit si Elena sa se odihneasca.au dus-o pe piticuta si la un control la institutul inimiii si sunt bine ,asta conteaza cel mai mult pana la urma iar trauma neplacuta nasterii desi Elena spune ca nu o va uita toata viata sunt convinsa ca pana la urma ii mai trece de dragul micutei Iulia.asa nostalgie ma apucat , am luat-o cu maree grija in brate pe Iulia,era usoara ca un fulgulet pe langa "barosana" de Sorana care are vreo 17kg
.am vazut si primele pozici sepia cu ia .
Elena draga scriu aici ca sa citesti cand vei avea timp si putere ,din tot sufletul te felicit , sa aveti parte numai de bucurii,fericire,iubire,armonie in familie, sa va bucutati de cei doi copii minunati ai vostri!
Bex,oau ce chestie nu am mai auzit de asemenea nunti...musai sa ne faci pozici sa vedem si noi!distractie placuta? va costumati si voi???
Jocurban,te ros sa-mi explici de la ce vine nike-naimul tau, si da eu sunt pentru o alimentatie cat mai naturala,sanatoasa,fara conserve si conservanti,mezeluri si alte nebunii cu -Euri, deci PIATA e locul meu de aprovizionare si daca se poate direct de la producatori(mai sunt cateva femei care aduc in piata produse autohtone).
puicei eu la 13 termin programul vinerea!
ps: va ros sa intre cineva la celalalt subiect unde mai scria Elena tot pe la odiseea sarcinii- si sa anunte fetele ca a nascut,please si scuze dar azi nu mai intru pb. pana deseara.
mami_alexia spune:
Salutare!!!!
Co, distractie placuta la nunta!
Ioana, felicitari pt frumoasa acomodare!
Anca, am cautat eu dar nu cred ca mai scria Elena la alt subiect, m-am uitat la profilul ei la mesaje nearhivate. Stii cumva cand se intorc acasa?
Alina, ati ajuns acasa? Nu o tine ascunsa pe Alexandra, sa o vedem si noi!!!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Jocurban spune:
Soanso, numele meu e Carla si am vrut sa-l folosesc ca atare cand mi-am facut cont, dar n-am reusit sa-l folosesc in nicio combinatie care sa ma reprezinte, deoarece mai sunt o gramada de utilizatoare cu numele asta...
"Jocurban" e numele blogului meu, pe care il folosesc de mutle ori cand imi fac cont pe cate un site... de aici nickname-ul. ![]()
Elena, eu nu te cunosc, dar...
de la nime... si sa uiti cat mai repede momentele urate princ are ai trecut, sau macar intensitatea lor sa se estompeze odata cu bucuriile pe care ti le va aduce fetita ta! Multa sanatate amandurora!
Carla
6+
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
katiapam spune:
Soanso-multi pupici Elenei si micutei Iulia
am pus mesaj la odiseea unde scria
va pup pe toate,nu reusesc sa scriu nimic......sint intr-o pasa tare proasta
ma bucur ca s-au acomodat asa bine puiutii la gradi
eu inca nu am inscris-o nicaieri...
de 
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jocurban Soanso, numele meu e Carla si am vrut sa-l folosesc ca atare cand mi-am facut cont, dar n-am reusit sa-l folosesc in nicio combinatie care sa ma reprezinte, deoarece mai sunt o gramada de utilizatoare cu numele asta... Elena, eu nu te cunosc, dar... de la nime... si sa uiti cat mai repede momentele urate princ are ai trecut, sau macar intensitatea lor sa se estompeze odata cu bucuriile pe care ti le va aduce fetita ta! Multa sanatate amandurora!Carla 6+Blog de bebe www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
Acum m-am prins si eu, e JOC URBAN, eu il citeam legat si nu imi iesea nimic

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Gabriela77 spune:
Katia, ce-i cu tine? Uite
pt tine si papusa ta dulce!
Anca, multumim de vesti, ce curioasa sint sa o vad pe Iulia! Cred ca e o frumoasa! Tare rau imi pare ca a fost asa rau pt Elena!
Carla, eu cred ca e discutabil ingrasatul de la vitaminele astea prenatale, adica eu nu cred ca m-am ingrasat de la ele, dar e clar ca daca poti evita si ai alternative, merita incercat!
Adriana, tu nu mai spui nimic de Alexia?
Vai asa somn mi-e! Noroc ca zilele astea sunt la munci creative si macar asta ma mai stimuleaza!
daca nu mai intru, weekend minunat tuturor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
katiapam spune:
Gabriela-
multumesc
eu sint cu papusa in cluj,mai am de rezolvat cite ceva
prin ce parcuri iesiti cu puiutii? poate ne cunoastem si ne intilnim
mai ies si eu cu ea da nu cunosc pe nimeni
mi-ar placea sa stiu unde iesiti voi fetele din manastur in parc
hai ca fac capitol nou,poate intre timp aflu unde iesiti in parculet
de