Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 16
adab spune:
Carla bine ai venit aici si iti dorsc sa ai o sarcina usoara, sa gasesti dr. cel mai potrivit cu care sa nasti asa cum iti doresti tu. Prin ce zona stai in Gheorgheni? eu la capat de Brancusi locuiesc.
Adriana felicitari pt. locul bugetar!
Paula nu te stresa cu mancarea. Se da oricat supliment e nevoie. Tzin minte ca in iulie era un baietzel care "infuleca" de numa. SI cate 3 felii mari de paine manca dimineatza. Educatoarele pun putin in farfurii si in canite pt. a nu le varsa copilasii daca le umple. SI ii stimuleaza sa manance singurei. Acuma ele nu se baga daca sunt parintii si le dau ei papica la copiii lor. Poate totusi tie ti-i se pare putina mancare dimineatza, dar gandeste-te ca le dau aceasta "gustare" la ora 9.30 cand multi copii papa acasa lapticul cand se trezesc(cel putin Sara cum deschide ochii cere lapticul). Apoi la 12.30 au pranzul unde au 3 feluri de papa. Iar la 16.30 au iar o gustare. Mie mi-i se pare mult fiindca Sara mea papa in general putin.
dariandra spune:
ELENA - FELICITARI MAMICO! SA VA BUCURATI DE MINUNEA VOASTRA DRAGA!
SA TRECI CU BINE PESTE MOMENTELE MAI DIFICILE!

BINE AI VENIT PE LUME IULIA! SA CRESTI MARE SI SA II BUCURI PE AI TAI CEI DRAGI!AI FOST SI ESTI COPILASUL MULT DORIT ALATURI DE FRATIORUL TAU IUBIT!

Ioana13 spune:
Ce cafea buna beau! Mi-am pus putin lapte praf de-a lui Patrick
Adriana, ce fata desteapta esti tu!!! Felicitari! MA bucur tare pt tine! Cit ai luat? 10? Cum e sa iei numai 10?
Victo, pt P dimineata e suficient atita, citeodata
. El dimineata cam atit maninca. La amiaz si seara mai mult. Dar cum zice si ADa, bea lapte pe la 6 sau cind se trezeste.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Neatza!
Multumesc, fetelor!
Ioana, pai chiar atat de buna nu-s ca n-am luat chiar 10, ci chiar o nota mai micuta insa s-a mai acumulat licenta si in general au fost note mici. Emotii am avut pt ca eu veneam de la alta specializare, cei care facusera in facultate Afaceri Internationale si lusera note mai mici decat mine se duceau si faceau contestatii si desi privind listele de marti, intrasem la buget, mi-era frica ca sa nu le mareasca notele intr-atat de tare incat sa ma depaseasca si sa cad la cu taxa. Dar vad ca pana la urma a fost bine
Sa ne spui cum se desfasoara a doua zi de cresa!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
soanso spune:
neata,
Ioana,sa-ti fie de bine cafeaua,si eu am una in fata
,
mami_alexia,felicitari, succes in gasirea unui job ,tb sa fii optimista si increzatoare ,aplica-ti cv la firmele mari de recrutare.
Victo,eu zic sa mergi sa vb cu educatoarea si sa-i spui cam ce portie de mancarica mananca Stefan deobicei,sunt copilasi care mananca mult altii doar "gusta" ca si Sorana .
la gradi la Sorana e afisat la intrare meniul pentru toata saptamana, dim: o feliuta de paine cu unt-sunca,cas, amiaz ciorbita,felul II si desert,la plecare le da un produs de patiserie sau un fruct sau iaurt.stiu sigur cand citesc meniul ca sunt unele care Sora nici macar nu le gusta....cateodata o iau "moarta de foame" deacolo!
kitzy spune:
Vero ori faci asa cum ti-a zis Adriana si mergi in policlinica cu trimitere de de la med de fam, numa ca acolo e tot timpul multa lume, sau dai un telefon la Medstar sau la cab pe Pavlov si iti faci o programare la ea, sau iti dau direct nr ei de telefon si va intelegeti la telefon 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
puisorul spune:
Buna dimineata
O intrebare intrebatoare. Stiti vreun restaurant elegant si cu mancare delicioasa? Azi e ziua sotului meu si ma gandeam sa iesim la cina. Problema e ca restaurantul nostru preferat, Amurg, unde era o atmosfera extraordinara si mancare rafinata, s-a inchis.
O zi frumoasa tuturor 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
Victo spune:
ma gandeam si eu ca le pun portie mica ca sa nu le verse, etc. la noi faza e ca nu avem vreme dimineata sa ii mai dau si sa manance, ar insemna sa il trezesc la 7, iar eu mai devreme ca sa si pregatesc micul dejun , sa ma spal etc. si odata ce platesc micul dejun, mi se pare normal sa fie suficient pt copilul meu.lapte Stefan nu mai bea asa de mult, pt ca de cand a avut porbleme la gurita, cum nu putea sa suga din biberon, a facut aversiune pt el, asa ca de atunci bea lapte cu canita si nu mai bea atat de mult cantitativ, bea o cescuta si atat. si nu poate sta cu atat pana la amiaza.
ada, plangea Stefan cd ati fost voi azi? eu nu am mai putut merge, nici sotul nu a mai putut sta cu el decat cateva minutele.
astazi am rugat-o pe soacra sa mearga la masa de pranz sa vada cam cat li se da sa manance, ca sa stie pe viitor educatoarele cat sa ii puna.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
anca, ai cumva vreo sora asistenta? asa de mult mi se pare ca seamana asistenta de la cresa de la Stefan cu tine :)
ieri la gustarea de la 11 Stefan ii convoca pe copii:"haideti, copii la masa!":):)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puisorul Buna dimineata O intrebare intrebatoare. Stiti vreun restaurant elegant si cu mancare delicioasa? Azi e ziua sotului meu si ma gandeam sa iesim la cina. Problema e ca restaurantul nostru preferat, Amurg, unde era o atmosfera extraordinara si mancare rafinata, s-a inchis. O zi frumoasa tuturor ![]() Ani de Stefana (23.01.2008)Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Sebi are nevoie de voi!!! Si ingerii au nevoie de ajutor... Cum se topesc kilogramele |
in primul rand: LA MULTI ANI SOTIORULUI TAU DRAG! SA FITI FERICITI IMPREUNA!
noua ne place la Milenium, un restaurant relativ nou, in Zorilor pe str. Ghe Dima. Are si mancare buna si arata bine inauntru...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...