Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 15
Biara spune:
Felicitari
Elena. Bine ai venit pe lume Iulia.
Carla, felicitari pentru sarcina si sper sa iti gasesti cat mai repede un medic cu care sa te simti bine si sa iti dea incredere. Eu personal merg la dr. Rotar Daniela si sunt super multumita, este medicul in care am cea mai mare incredere si pana acum sincer nu am auzit nici un comentariu urat la adresa ei. Am apreciat foarte mult faptul ca dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, am sunat-o in sambata mare asa pe nepusa masa si mi-a raspuns desi nu avea nici o obligatie (pana atunci mai fusesem o singura data acum 2 ani la un control la ea)
Cat priveste locul in care urmeaza sa nasc, am optat pentru Gynia din mai multe motive , unul dintre ele a fost ca Dana doar acolo mai asista la nasteri iar altul a fost ca am avut o experienta urata cu o internare de urgenta la Stanca si mi-am promis mie si printese-i mele ca voi face tot ce imi sta in puteri sa ii asigur o venire pe lume cat mai frumoasa. Inca ceva, la Gynia din ce au povestit mamicile care au nascut acolo, chiar daca tu te duci cu gandul sa nasti natural daca vad ca apar probleme in timpul nasterii nu te vor lasa sa nasti natural, vor alege cezariana de urgenta si iti vor explica motivele pentru care tu nu mai poti continua sa incerci sa nasti natural, in nici un caz nu te vor lasa sa suferi tu sau copilul.
Despre experientele mamicilor care au nascut la Gynia poti sa citesti mai multe pe miresici.ro la topicul cluj- sanatate.
Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si frumoasa sa te bucuri de samburelul tau.
Biara spune:
Apropo am citit pe blogul tau ca medicul la care te-ai dus nu ti-a facut eco transvaginala. Vreau sa iti spun ca mie din prima mi-a facut Dana eco transvaginala si unul dintre motive a fost burtica mea
.
Daca ai nevoie de mai multe informatii nu ezita sa imi trimiti mesaje.

26+
Maya Teodora
veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Carla bine-ai venit! Eu am nascut cu dr Bartok Ildiko, am fost foarte multumita de ea, o puteam suna la orice ora din zi si din noapte, e foarte atenta, foarte umana, inca tinem legatura, am simtit-o apropiata de paciente, 4 prietene au nascut cu ea si au fost multumite, a 5-a o sa nasca cu ea prin feb |
draga mea
pot sa te intreb...cum se ia prima data legatura cu dna doctor?
se face o programare sau doar te duci cu trimiterea si burtica;))
eu am fost la alt doctor(inainte de sarcina) dar imi e tare teama ca va trebui sa merg, la ea, doar la clinica particulara si sincer nu imi permit
deci, daca imi poti da mai multe detalii...as fi f fericita
multumesc
5+
puisorul spune:
Adriana, felicitari si succes in gasirea serviciului pe care ti-l doresti 

Co, multumim de intrebare, facem mai bine. Adica mai avem ceva mucisori dar sunt pe duca. Azi ne-am intors de la bunici asa ca poate ne intalnim saptamana viitoare. Mie tare dor de voi ca nu ne-am vazut de mult tare 
Alex, sa stii ca nici mie nu mi-a placut tactica asta de a provoca nasterea cand e de garda
. Dar o prietena de-a mea care a nascut de doua ori cu el e chiar incantata de sistemul asta ca stie clar ziua in care se intampla nasterea.
copilasii gradinari care vad ca se adapteaza foarte bine.
Noapte buna 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
mami_alexia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui veronicach
draga mea pot sa te intreb...cum se ia prima data legatura cu dna doctor? se face o programare sau doar te duci cu trimiterea si burtica;)) eu am fost la alt doctor(inainte de sarcina) dar imi e tare teama ca va trebui sa merg, la ea, doar la clinica particulara si sincer nu imi permit deci, daca imi poti da mai multe detalii...as fi f fericita multumesc 5+ |
Te duci la policlinica cu trimitere de la medicul de familie si cu burtica din dotare. E la etajul 4, langa cabinetul dr Zolog.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
Se pare ca asta cu provocatul nasterii e specilizarea lui Sbarciu. Cand am nascut eu le-a chemat pe 2 gravide care erau ale lui pt ca era el de garda si le-a provocat nasterea.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_alexia Te duci la policlinica cu trimitere de la medicul de familie si cu burtica din dotare. E la etajul 4, langa cabinetul dr Zolog. |
daca intreb care policlinica te superi pe mine?
si nu e multa lume, aglomeratie
eu am fost la stanca
dar mi-a venit rau..era atata lume......cu diverse probleme...si imi pare aproape imposibil sa se ocupe de tine acolo
5+
Victo spune:
adriana, felicitari pt locul de bugetar!
Ioana, eu zic ca primesc putin de mancare.tie ti se pare suficient micul dejun o feliuta de paine cu unt si cu o feliuta de sunca si o felie de rosie? sau ieri 3 linguri de fulgi de porumb si sa zic un polonic mic de lapte? asta numa ce am vazut eu in 2 zile. eu l-am invatat pe Stefan sa ii zica educ ca mai vrea :) acu..na, eu stiu dc va pune in aplicare...
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui veronicach
daca intreb care policlinica te superi pe mine? si nu e multa lume, aglomeratie eu am fost la stanca dar mi-a venit rau..era atata lume......cu diverse probleme...si imi pare aproape imposibil sa se ocupe de tine acolo 5+ |
Policlinica de pe Motilor, dupa primarie, pe stanga cum mergi spre Manastur. Nu stiu cat e de aglomerat, poate stie Raluca mai multe.
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
OanaAlina spune:
ELENA - MII DE FELICITARI PENTRU PRINTESA IULIA! SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)