Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Carla bine-ai venit!
Eu am nascut cu dr Bartok Ildiko, am fost foarte multumita de ea, o puteam suna la orice ora din zi si din noapte, e foarte atenta, foarte umana, inca tinem legatura, am simtit-o apropiata de paciente, 4 prietene au nascut cu ea si au fost multumite, a 5-a o sa nasca cu ea prin feb e la Gine 1, acolo face garzile si mai lucreaza pe Pavlov, in policlinica si la Medstar.
A...felicitari pt sarcina, sa dea DD sa fie totul bine! Si orice intrebari si nelamuriri ai, noi suntem pe aici, dau daca pur si simplu ai chef sa stai cu noi la o barfa...
Unde locuiesti?

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabi, intr-adevar, mi-au murit in perioada aia multi neuroni...Si ma luase in ultimele 3 saptamani o stare de neliniste cand am vazut ce frumos se adapteaza fetitele voastre la gradi...imi ziceam ca vreau si eu sa fie asa frumos. Dar cand am auzit iar de amigdale umflate m-am trezit la realitate.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

puisorul, bex, .

imi sunt de mare ajutor informatiile. m-am uitata cum pe situl clinicii private de care ati spus si, din pacate, tariful pentru cezariana (peste 1500 euro) ma depaseste...d esi mereu am visat sa pot naste civilizat, in conditii de "occident".

in ceea ce priveste optiunea pentru cezariana, n-as vrea sa nasc nicio polemica - intrucat respect decizia fiecarei mamici - insa eu am prea multe prietene bune care au nascut cu mari probleme (desi au avut sarcini usoare!), ca sa imi asum riscul de a-mi supune bebele la trauma unei nasteri naturale si la complicatiile ce pot aparea... stiu ca sunt si multe mamici ce au nascut fara probleme, si doresc sincer ca toata luema sa aiba o nastere cat mai usoara... insa eu simt ca nu pot si nu doresc sa fac asta. Mi-a fost prea greu sa fiu alaturi atator persoane dragi, care au regretat amarnic decizia de a naste natural.

Carla 6+

Blog de bebe

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Gabriela, Kitzy... multumesc si voua. Exact acesta e genuld e descriere pe care o caut... incep sa prind tot mai mult curaj.

Eu locuiesc in Gheorgheni momentan, dar in iarna va trebui sa ne mutam la 2 camere, pentru bebe... acum avem 1 camera si nu ne vom descurca. M-as bucura sa particip si eu la intalnirile voastre!

In rest, voi fi around zilnic... pentru ca am un job care momentan nu ma solicita pra mult ("criza" e de vina) si incerc sa-mi dedic cat maimutl timp studiului si cititului pe forum si pe alte situri.

Felicitari si succes tuturor mamicilor cu emotii la gradi si la scoala, zilele acestea!

Carla 6+

Blog de bebe

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Adriana, si pt noi e abia inceputul! Ne asteapta un drum lung. Nu spune nimeni ca va fi greu sau usor, dar merita incercat!
Asa cum ati incercat si voi, si ati decis dupa atatea incercari, ca sanatatea copilului vostru e mai importanta decat orice!

Carla, ma bucur daca putem ajuta cu impartasirea experientei noastre!Frumoase blogurile tale!Cat despre intalniri, te asteptam negresit, chiar asa, pe cand ne mai vedem mamici?
Iar despre cezariana, eu consider ca e optiunea fiecarei mamici sa aleaga in cunostinta de cauza cum doreste sa-i vina pe lume puiul. MUlte aspecte sunt de luat in calcul, si in niciuncaz nu e nimeni de judecat!

Ioana, ca ma intrebai, da, foarte jucausa e bebelusa mica! Asta e partea cea mai minunata a sarcinii, dupa parerea mea, poate pe acelasi loc cu ecografiile!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Gabi, asa am spus si eu intotdeauna, ca fiecare trebuie sa incerce sa vada cum e. La noi n-a fost cazul cel mai fericit asa ca actionam in consecinta.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Carla deci tu vrei sa nasti prin cezariana?
Eu am nascut prin cezariana ca bb era pelvian, dar din cate am inteles spitalele de stat nu prea accepta la cerere, acuma depinde cat de sus dai banii, banuiesc...
Eu la dr mea am dat 1000 de ron, pt ca la toate controalele prenatale m-a chemat la spital cand era de garda si n-a vrut sa-mi ia nici un ban atunci, plus ca mi-a rezolvat si rezerva cat am stat cu bb la spital.
Deci, pe cand o intalneala? Saptamana viitoare husbandul ii in conceidu si-am cu cine s-o las pe Diana.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Bine ai venit, Carla! Sarcina usoara si sa fie asa cum vrei tu!
Ai bloguri frumoase, sper sa imi fac timp de ele pe la servici, ca acsa no chance!

PAtrick a raspuns la intrebarea "cum a fost a cresa?": "Mos", adica frumos, mai vrea sa mearga, s-a jucat singur, cu copiii si cu tanti educatoare. Toate astea i le-a povestit si surorii mele la telefon, el care la telefon nu a spus mai mult de pa, pup!

A mincat pe nerasuflate 2 banane la trezire. Ori de foame ori pt ca nu a mai mincat de muult banane. Nu stiu ce sint atit de infometati copiii de la cresa/gradi, ca femeile de acolo zic la toti cit de bine au mincat! Probabil sint portii mici, vorba Paulei! Si din alea jumatate nu maninca.
De mirosit miroase rau a usturoi, de la spanac.. dar nu stiu cantitatile pe care le-a inghitit.
MA enerveaza lipsa de comunicare acolo!

Mergem afara! Pup

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CARLA bine ai venit

KITZY multumesc mult ,ce bine ,maine vin sa mi ia covoarele la spalat

IOANA ma bucur ca totul a fost ok cu puiutzu

ANI si eu am nascut cu Sbarciu ,,,si desigur si mie mi a provocat nasterea,dar la mine n a avut nici un motiv :(

GABI draga ce dor mi sa simnt si eu un bebe ca misca in burtica mea

tu dragelor o zi super faina

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Am intrat la buget!!!!!!! Slava Domnului, economisim 2500 lei / an

Mai stie cineva ceva despre Elena?

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput