Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Salutare tuturor mamicilor si viitoarelro mamici,

Ma numesc Carla, am 29 de ani si sunt "proaspata" pe forum... Pana acum nu am participat decat la topicul "Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010", pentru ca sunt insarcinata in 6+ saptamani si, daca ma ajuta Dumnezeu sa am o sarcina sanatoasa, voi fi mamica, pentru prima data, primavara viitoare...

Din pacate, oricat as incerca, nu reusesc sa parcurg din urma sutele de pagini ale topicul mamicilor de Cluj... asa ca va rog de la inceput sa ma scuzati daca voi pune intrebari care s-au mai repetat, de-a lungul timpului...

Eu sunt timisoreanca si m-am mutat in Cluj de 2 ani, cu sotul meu, pentru jobul lui. Desi am sperat sa fie doar o mutare temporara, se pare ca momentan suntem nevoiti sa ramanem in continuare aici, iar bebe va veni in acest oras... Nu spun asta la modul urat, ma refer doar la faptul ca noi aici nu cunoastem pe nimeni, nu avem prieteni, familie, nimic... nu cunoastem medici, spitale... Deci imi va fi mult mai greu cu sarcina si cu bebe decat acasa, la Timisoara, unde as fi avut sprijinul familiei si toate informatiile medicale necesare...

De aceea mi-ar prinde bine orice fel de recomandari legate de medici, de spitale... sau macar niste trimiteri la alte topicuri, unde sa gasesc informatii mai amanuntite. Eu momentan nu am gasit un medic ginecolog cu care sa parcurg sarcina, caut o persoana cat mai atenta si "umana", nu doresc un medic cu notorietate, care sa fie mereu grabit si sa nu aiba timp de mine... As vrea sa fie un medic de la Stanca, pentru ca am auzit ca acolo sunt conditiile mai bune si medicii mai grijulii... si as vrea sa nasc prin cezariana, deci ar trebui sa gasesc un medic care se "preteaza" la asa ceva...

Sper sa ma ajutati cu pareri, pana acum Victo a fost foarte amabila si mi-a mai dat informatii pe celalt topic si ii multumesc mult...

O zi minunata tuturor!

Carla 6+

Blog de bebe

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Bine ai venit la noi, Carla, intreaba-ne orice, povesteste-ne despre tine si bebe si noi oricand vom fi aici! Fiecare dintre fete iti va spune probabil cu cine a nascut si cat de multumita a fost. Eu am nascut la Stanca (cu medicii de garda), pe parcursul sarcinii am fost in grija dr Zolog, care are cabinet la policlinica. Si noi tot singuri veniti in Cluj eram (fara familie si prieteni) si ne-am acomodat cum am putut. Despre Zolog n-as avea prea multe de spus, eu n-am avut o relatie prea apropiata cu el, ma duceam la control si atat. La nastere n-a venit fiindca nu era in localitate. Din cate am inteles, cu cezariana e mai complicat la clinicile de stat (daca vrei tu sa o faci, din motive proprii si nu din motive medicale) pt ca ai nevoie de acordul sefului clinicii.

Sarcina usoara!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Multumesc de primire si de opinie, Mami de Alexia... :)

M-am decis sa-mi fac o lista cu medicii, sa le pun plusuri si minusuri in functie de recomandarile voastre... iar apoi sa vad care sunt "finalistii"...

Stiu ca "oficial" nu este permis sa nasti prin cezariana la cerere in clinicile de stat... dar mai stiu si ca sunt atatia medici care, pentru "pretul corect", obtin fara probleme aprobarea sefilor si totul decurge conform planului stabilit.

Sper sa gasesc doctorul potrivit pentru mine... eu simt ca ginecologul trebuie sa fie in primul si primul rind "someone I can trust" si cu care sa ma simt 100% confortabil! Toate celelalte vin dupa asta... fiindca el e omul care o sa imi fie alaturi (sau, ma rog, ar trebui sa imii fie alaturi) 9 luni de zile! Poate sunt idealista... dar sunt si optimista, cred cu tarie ca exista si medici adevarati in sistemul asta sanitar romanesc, atat de [cenzurat ]...

Carla 6+

Blog de bebe

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Uite, de la fete eu stiu de dr Rotaru Daniela care a primit multe plusuri pe aici. Doar ca ea nu mai e la stat ci la o clinica privata. Iar despre "pretul corect"..da, intotdeauna exista unul

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

FELICITARI ELENA PENTRU PRINTESA IULIA! SA VA TRAIASCA SI SA AIBA PARTE NUMAI DE CLIPE DE BUCURIE SI SANATATE MULTA!

de duminica nu am putut intra pe forum ca nu-mi mergea site-ul...mi-a fost o ciuda....ciudat, netul mergea in rest, anumite site-uri nu. Asa ca va scriu repede pana nu se taie iara, ca am vazut ca lucreaza baietii de la RDS.

Dupa cum scria si Paula ne-am reintegrat la gradi f. usor, nesperat chiar. Ma asteptam la ceva plansete la despartire dar nu au fost. Se pare ca o sapt. vom fi tot la program redus, nici eu nu ma asteptam la asta dar ne conformam, ce sa facem.

Ioana, mami de Sara nu te stresa cu anestezia. Sunt sigura ca ti-a dat f. putin oricum si nu te va afecta cu nimik. Gandeste-te ca altfel nu te putea rezolva si infectia cu puroi ar fi fost mult mai grav sa ramana acolo.

Alex merci mult de pm dar va trebui sa mai aman cel putin o sapt. pana cand Sara ramane mai mult la gradi. Vreau sa o chem pe d-na cand nu e Sara acasa.

Meli ma bucur ca v-ati simtit bine la mare si ati reusit sa mergeti cu Timeea. Cum se simte acuma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Bine ai venit Carla

Eu am nascut la Stanca cu dr. Sbarciu. E un dr ok, am nascut provocat cand era de garda( avea hidronefroza gradul 3 la rinichiul dr si a decis sa nu mai asteptam), dar nu pot sa zic ca am avut o relatie speciala. Mergeam la control (intotdeauna e foarte aglomerat si cam grabit), la nastere m-a asistat, a venit in salon si in zilele urmatoare, deci una peste alta a fost bine. Dar sincer nu stiu daca s-ar baga la o cezariana nejustificata. Proful Costin de la Stanca e clar impotriva cezarienelor.

Dar de ce vrei sa nasti prin cezariana?

La urmatoarea sarcina as incerca sa vad si eu cum e dr. Rotaru. Daca nu o sa imi placa voi merge tot la Sbarciu.

Sarcina frumoasa in continuare

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Salutare!

Gabitzo iepurasul a fost azi pe imas, in prima faza cu ceva bocanituri, apoi s-a cumintit, banuiesc ca a vrajit-o Stefan...Azi a mers cu tati, vad ca ea functioneaza foarte bine daca mentinem o rutina...probabil ca de aceea a fost nemultumita, sper sa renunte in curand la tura de miorlaituri de dimineta si sa redevina cumintica.:) Pe parcursul zilei in schimb nu au fost probleme, doar ca sta cu ochii pe educatoare ca pe butelie si la baie cand merge cica impreuna cu o alta fetita stau in fata usii pana iese educatoarea...no, deci cam astea sunt la noi.
In schimb, azi m-a intampinat o Sara zambitoare, mi-a facut cu mana, e o dulce..credeam ca ma aleg si cu un pupic, ca a fugit inspre mine, dar in spatele meu statea unchiul ei, asa ca pupicul avea o alta adresa:P

Ioana e clar ca se va adapta Patrick, oricum el e mai sobru asa, cred ca nu se incurca aiurea cu toata lumea;), spor cu spanacul:P, am vazut ca aici cand incepe masa vine o mare de bavetici si fiecare copil primeste una, sunt din alea mai marisoare, desi Carina are 2 in dulapior, vad ca nu le-au folosit pe alea inca...

Paulacurajosul Sefan, vezi ca a inceput bine! si o sa fie din ce in ce mai ok, faina faza cu cartulia, bine ca mai sunt si care dau, nu doar iau!

Adriana iti tinem pumnii sa fie la buget!

Carla (ce nume frumos), bine ai venit, sper sa iti gasesti un doctor care sa iti convina, Daniela este intr-adevar deosebita, doar ca ar trebui sa nasti la Gynia cu ea, probabil ca acolo ar accepta si cezariana, ca la stat mai greu...sarcina usoare si te asteptam doar cu vesti bune!

Anca, Soso, un pentru fete!!!!

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Victo, deci e din ce in ce mai bine! Sa-ti spun drept eu nici nu m-am uitat cat de mare e portia copilului, dar cred ca e astfel conceputa incat sa-i acopere nevoile. Urmaresc in schimb meniul afisat si mi se pare mai mult decat multumitor, adica e exact schema pe care o urmaream si eu acasa, supa, felul 2 cu pui, peste sau vita, desert proaspat gatit, gen- clatite, papanasi, chec, fructe obligatoriu!La partea de igiena si eu sunt destul de stricta.

Ada, felicitari Sarei pt reacomodarea frumoasa la gradi!

Ioana, asteptam impresiile de maine.

Adriana, m-ai distrat cu pepenele galben. E clar ca ai ramas cu ceva sechele de pe urma mersului la cresa ala Alexiei, si e perfect de inteles, date fiind incercarile prin care ati trecut.

Carla, bine ai venit si daca putem sa te ajutam cu ceva, nu ezita, chiar daca s-a mai discutat, nu-i absolut nicio problema. Despre clinici, asa am auzit ca Stanca e mai ok decat Gine 1, medici buni insa sunt la ambele. Mai nou s-a deschis si o clinica privata unde practica medici buni, iar conditiile sunt excelente! Daca iti permiti!
Si eu eram la fel de idalista ca tine si am cautat la prima sarcina mult pana am crezut ca am gasit medicul potrivit. Mi-a monitorizat sarcina si eram superincantata. Doar ca la nastere nu a putut asista, fiind plecat in concediu. Asa ca tot cu medicul de garda am nascut! Am avut norocul insa sa fie un medic bun cu care am cooperat excelent! Dr. Puscas Mariana se numeste, dar vezi parererile legate de medici sunt sibiective depinde de tine ca persoana ce medic ti se potriveste. Eu am fost multumita de ea, mi-a placut ca e serioasa, profesionista si am decis sa merg la ea acum cu a doua sarcina. De data asta insa mi-am pastrat doza de realism si nu mai astept 100 % prezenta dr la nastere. ma rog sa fie una naturala, fara probleme si sa am norocul unei moase exceptionale, cum s-a intamplat prima data! Sigur, la cezariana e diferit, iar aportul medicului e indiscutabil. Mult succes si sa mai vii pe aici! Noi din cad in cand ne mai sin intalnim, te invitam de pe acum cu mare drag!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ada, feliaitari penrru adaptarea papusii, super bine a mers tinand cont ac totusi ea e cea mai micuta cred din gasca de gradinari

Ani, am fost gand la gand.:)Desi eu am fost multumita de dr. Muresan, totusi as merge la Daniela, daca ar fi cazul, tocmai datorita faptului ca deocamdata este primul medic de care nu am avut decat lucruri bune! Ce face printesa cretulina?

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Co, iepurasul coconasul!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput