Burtici fericite de septembrie-octombrie (197)
Raspunsuri - Pagina 9
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 mi sa rupt apa,plec la spital 37+ IRINEL ANDREI BEBELICA MADALINA |
WOW ! Se pare ca Irinel se grabeste, iti tin pumnii Madalina
Si sa scoatem agitate la inaintare:
HAI MADALINA!!!
37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos
adinus8 spune:
citat din mesajul lui madalina84 mi sa rupt apa,plec la spital 37+ IRINEL ANDREI |
HAI MADA!!! IN SCURT TIMP VIATA TA VA FI CU MUUULT MAI FRUMOASA SI MAI PLINA DE IUBIRE!!! NASTERE USOARA!!!
40+3
pozici
adriana_m spune:
Am lipsit un pic si ia uite ce vesti.
HAIDE MADALINA
Felicitari Daciana. Ce bebe mare ai avut tu acolo in burtik. Sa creasca mare si sanatos. Tie refacere rapida si multa, multa sanatate.
HAIDE LUCIA
Adriana 36+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)
pazza spune:
uuuff ce multe am pierdut....
felicitari Daciana...sa dea DD sa iti revii cat mai repede si sa te bucuri de bebeloi...
Mada sa dea DD sa ai nastere usoara ...
Luci asteptam vesti de la tine...doamne nu stiu cum poti fi asa calma...
eu am stat cuminte azi...cred ca am reusit sa ma racesc putin la burtica..merg la baie f des si nu dau de doctorul meu sa il pot intreba ce sa iau...
pupici...vad ca numai eu mai sunt treaza la ora asta...nu ma lasa durerile de spate si arsurile sa dorm...:((
34+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
pazza spune:
gata...am pus si burtica in album:D ...
va pupacesc si grija de voi...
haideti fetelor 13 e cu noroc...oare cine mai naste azi?.....da doamne sa fie totul bine pentru toate...
si placute in continuare....poooop dulce
34+ de Darius Andrei
adimercedes spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui NelaM
Oh, da, asa e! Frumoasa fata, ai dreptate! Da, asa baiat, asa fata! Ce sa facem acuma, las' ca gasesc eu un alergator de soi si pentru strutza. Nela, viitoare mamica de Ana, 37+ Manca-o-ar mama de strut! |
Nela, daca te-ai apucat de cautat alergator de soi, poate iei in considerare si cangurelu' meu . Si sunt si copiii aproape. Numai dincolo de baltoaca!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
pazza spune:
daca mai e careva treaza imi da si mie parola de la userul comun va rog ....
34+ de Darius Andrei
adimercedes spune:
citat din mesajul lui daciana.ilie Salut fetele...sotzul la aparat, Deci in jur de ora 16:30 s-a nascut bb Darius Alexandru, 4kg si 340g!!!, 52 cm, scor APGAR 9. Problema a fost cu Daci... a avut hemoragie f. mare, i-a scazut hemoglobina pana la 5,2. D-nei Dr. Condulescu i s-a alturat in sala si Dr. Tutunaru si intr-un final (cu transfuzii etc.) au reusit sa opreasca hemoragia si sa inchida operatia. A durat cam 3 ore. Acum Daci e la terapie intensiva cu transfuzii. Inainte sa plec ...pe la 22:00, am reusit si eu sa ma linistesc pentru ca am vazut cu ochii mei ca starea ei s-a ameliorat. I-am lasat pe sustache telefonul sub perna ca sa nu ne linseze asistentele, iar acum jumate de ora m-a sunat 10 sec sa-mi spuna ca e bine si sa-mi ureze noapte buna. ps: Inainte de a ma duce iar la Daci la 22:00, am mai fost sa-l vad iar pe bebe, care tocmai mancase si plescaia in fata mea :) Nb, ma culc ca-s rupt si dupa ziua de azi mai batran cu vreo 5 ani. Poze poate maine 37+ cu Darius Alexandru |
Daciana si tati, felicitari pt voinicelul Darius Alexandru, sa va creasca frumos, saantos si istet si sa va umple vietile de bucurii!!! Refacere rapida pt Daci si multa sanatate .
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
pazza spune:
andraiulia multumesc mult...
34+ de Darius Andrei