Burtici fericite de septembrie-octombrie (197)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

mi sa rupt apa,plec la spital

37+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Madalina, hai, mami, hai!!! Hai ca vine Irinelu'!!!!

Nastere usoara iti doresc si eu si refacere rapida, bb sanatos, mancacios si necolicos!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui pazza

andraiulia multumesc mult...

34+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Avec plaisir!!

Andrushca 37+
Sophie, our sweet baby, we luv' u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Felicitari Daciana. Sa iti creasca bebe mare si sanatos, si sa aveti parte doar de bucurii impreuna.

34+ cu Eduard Toma in functie de calendar
35+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

HAI MADA!!!!
Sa ai o nastere usoara.

34+ cu Eduard Toma in functie de calendar
35+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Nu mai stie nimeni nimic de Luci???

HAIDE MADALINA

HAIDE LUCI

Adriana 36+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Felicitari Daciana si tati
Bun venit bb Darius!Viata frumoasa alaturi de parintii tai

Offf,m-am speriat cand am citit de hemoragie!Slava Domnului ca s-a terminat cu bine!

Lutooooo,baga tare...vineeee bb
Hai Mada,Hai Mada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Tantiiiiii Nela, eu sunt Roza-Scleroza, fata cu mot in frunce, de la parter, de la apartamentul cu gratii la feresti, puse de tati, ca sa nu ne intre tepii de la trandafirii din fata blocului prin geam, eu stiam ca Ana mananca mere, dar daca e vorba de copane, nu aruncati vreo 2 si la noi, ca a intrat apa de la oceanul-estuar in casa si mama a oprit gazele de 2 zile, ne plimbam cu barca prin vastele apartamente si ascultam muzica lui Edit Pilaf, ca mama a zis ca orice calamitate poa' sa vina, cat timp merge gramofonu', ea nu pleaca din casa, plus ca mai nou am facut si crescatorie de broaste in Rosenthal-urile, Versacele si Villeroy & Boch-urile de la bunica, mama e in faza in care nimic altceva nu-si mai doreste pe lume......

Iar Adi nu stiu, draga mea, de ce nu crezi tu ca te pot atinge calamitatile aflate la mile distanta, cand am citit iou pe net, ca dupa incendiu devastator din China, un nor grooooooos de praf a umplut tot mapamondul. Pai putea un amarat de nor sa umple mapamondul si ciclonul sa nu bata mila pan' la tine.....
Si oricine priveste pe o harta, zau daca nu vede cat de mici sunt distantele intre state, sa le masori cu degetelele si nu altceva.....

AMR 12 zile

Fata mosului, ca bine zici!!! Tare inteleapta si pragmatica mai esti! Ia sa imi iau si eu, in caz de ciclon, o barcuta, dar mai bine un iaht, ca sa am unde dormi cum trebuie si gati si spala!

Nela, ia scoate licuricii din ochi si zvarle tu incoace binoclu ala, sa ma uit dupa vreo 2-3 iahturi sa ma inspir si eu, sa fiu si eu in randul oamenilor, sa nu ma vorbeasca aia in sat...

Offf, si cand vine sotul de la conferinta ii iau unelte sa se apuce de sapat buncar sub casa, ca daca ajung ciclonii, poate ajung si tornadele . Si sa fie, in caz de... Ca ai auzit de a zis fata mosului, ca distanta e de dor cateva degete si daca norul gros din China ajunge pana aici, oare tornadele, cu viteza lor cum n-or ajunge???

Fata mosului, tu ce marca de barca ti-ai luat??? Si nu stii tu oare ca broastele alea au copane cu gust de pui??? Si auzi la ea, tara se, se, se... ineaca si baba se piaptana! Ia lasa tu privitul la tablouri si ia ramele alea ca sunt bune de foc sa faci de-ale gurii la motzata ta! Si vezi cu gramofonul ala care inca merge, ca poti sa te electrocutezi rau de tot cand face contact cu apa aia multa de la inundatia din oceanul-estuar... Sau poate o fi venind in valuri, apa adicatelea ...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Adi, ce mesaje frumoase scrii si tu si pline de incurajari . Si ce scumpa e fetita ta cum isi pronunta ea numele mititica . Btw, voi comanda si eu Infacol, ca prea te-am auzit laudand produsul asta.

Delia, .

Cat despre Infacol, la noi a functionat cat de cat. Adica era destul de rau per total, dar fara el era groaznic. Nu am incercat alte produse, ca nu am vrut sa fac teste pe burtica lui Lisa, insa asta mi l-a recomandat medicul ca fiind cel mai eficient si asta l-am luat. Eu sper din suflet sa il iei degeaba si sa nu ai nevoie de el, sa iti expire in dulap!!!

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna seara.. In curand ' neata !
Da-ti-i si unei insomniace parola de la mailul comun.. Va rog, o tot cer dar sunt atatea evenimente pe aici incat raman nerezolvata.
Ma gandesc la fete.. Cumsunt oare la ora asta proaspetele mamici??.. Sper ca bine, se refac repede.
Eu myself mai am cam 26 de ore .. brr..
Va pup si merci.

Uka, fericita 38+
Printesa noastra asteptata cu drag,
Carina Maria!

AMR 2 zile!! Luni imi tin gagalicea in brate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Fata mosului n-am apucat sa va felicit sotul pentru un nume superb!
Nelia tare fain apartamentul vostru.Sa aveti parte de clipe minunate cat locuiti in el.E minunata vederea!

Mergi la inceput