Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (184)
Raspunsuri - Pagina 9
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Ea nici in ziua de azi nu vb deloc urat, desi aude si citeste pe peretii din toaleta scolii toate porcariile posibile |
Si ce scrie acolo???Presupun Ghitza + Eleonora = LOVE si o inima strapunsa cu o sageata.Acum nu-mi zice ca se descrie cu lux de amanunte ce inseamna LOVE
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Niko unde invata ea e si liceu. Deci iti poti imagina si singura cat de detaliat scrie
Si mi-a spus chiar ea ca stie cum sta treaba cu sexul cand am vrut eu acum cateva luni sa vorbesc cu ea in urma unei intamplari care cerea explicatii mai detaliate. Si mi-a zis ca nu e nevoie, ca a citit pe peretii de la scoala si in mare s-a prins despre ce e vorba si ca nu o intereseaza inca
Deci nu scrie chiar LOVE
Si imi aduc si eu aminte cum e pe acolo...acolo am invatat si eu
Babytza si puiiValentina David
Poze
bitza2008 spune:
Fetele,fac cinste!!!
Puiul meu n-are rubeola,e doar reactie la antibiotic,desi a luat inainte sa plecam la mare Amoxicilina si in spital i-au facut test la penicilina Cica s-a sensibilizat pe parcurs
Vestea buna e ca nu-i mai dau nici antibiotic,nici Nurofen...numai Calciu si vitamina C.
Vestea proasta e ca,de cand cu boala si spitalul la capitolul mers am regresat...nu mai face singur nici un pasAsta e ...recuperam noi! Va pup si revin!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
nikolici spune:
citat din mesajul lui babytza Si mi-a spus chiar ea ca stie cum sta treaba cu sexul cand am vrut eu acum cateva luni sa vorbesc cu ea in urma unei intamplari care cerea explicatii mai detaliate. |
V a prins???Si cum detalieaza o fetitza de 10 ani?Just curious!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
alexa si mami spune:
Nikoliciule, da' curioasa mai esti! Roxi, hai baga detalii [unu'care-siroadeunghiile]
alexa, cipri si mami
_irina_ spune:
Bitza bine ca a scapat puiutul! O sa revina el si cu mersul, stai linistita.
Roxule, asteptam cu nerabdare detalii.
Pe mine ma apuca groaza numai cand vad cat de diferit se comporta Deea in prezenta diverselor persoane din jur. Cand sunt numai eu cu ea e un ingeras, cand mai apare cineva intoarce casa cu fundul in sus. In masina daca suntem numai noi 2 sta inscaunel si se joaca cuminte si se uita in jur si la masini, ce mai, o placere sa conduci. Cum mai e cineva in masina cum numai are loc in scaun si se lasa cu urleteeee si se trage sa o iau in brate. Ma gandesc ca exista si varianta asta, cu mine sa fie ingeras si cum iese pe usa sa ii creasca cornitele.
de Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
mamidestefan spune:
MIMIHOO
PREETY
vreo chefuiala ..party..intilneala..ceva ....pe unde ??? ca vreau si eu !!!
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui bitza2008 Fetele,fac cinste!!! Puiul meu n-are rubeola,e doar reactie la antibiotic,desi a luat inainte sa plecam la mare Amoxicilina si in spital i-au facut test la penicilina Cica s-a sensibilizat pe parcurs Vestea buna e ca nu-i mai dau nici antibiotic,nici Nurofen...numai Calciu si vitamina C. Vestea proasta e ca,de cand cu boala si spitalul la capitolul mers am regresat...nu mai face singur nici un pasAsta e ...recuperam noi! Va pup si revin! FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL |
bine ca nu e rubeola...
lasa ca va reveniti voi..acusi ..acusi..
si sanatate multa
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Nocom Neatza, Imi pare tare rau de puiutii bolnaviori. Da, din pacate este sezonul virozelor si o sa mai auzim vesti din acestea rele zilnic...... Apropos de medici, as vrea si eu un dr homeopat bun... Am fost o singura data la fundatia Similimum la dr Pal, wow, groaznic!!!Horor!!! Stiam de la inceput ca e mai batrana, dar nu-mi imaginam ca vorbeste atat de rar ca te plictisesti pana spune o propozitie, ca a vrut sa se uite in gatul Dariei si a zis ca ei nu folosesc nici un betisor ca este invaziv si se ruga de Daria sa deschida singura guritza, in conditiile in care Daria avea 9 luni si nu stia ce inseamna deschide guritza si scoate limba !! Mai mult decat atat, avea un ochi infectat din care ii curgea puroi!!!! Am plecat de acolo atat de dezamagita!!!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA poze APUSENI |
noi mergem la Sararu ...aceeasi fundatie (este chiar seful fundatiei)..dar cred ca deja scriu asta a n-a oara
CosmyB. spune:
Hello fetele!
Cuscra, Ange, Lala, Elly, Nocom, andy_g, Giuli, Sabinel, Laura, Laureta, Nikolici, Alexasimami,300, CD, Mimihoo, danadumitru va multumesc mult mult pentru urari
Ne-a taiat motzul de ieri nu mai avem mot si i-a taiat nasa nu gluma
De pe tava prima data a pus mana de cartea de rugaciuni nu a luat-o deci nu se face preuteasa a luat pixul, apoi lacul de unghii, seringa si banii.
A primit multe cadouri si a vrut sa stea pana pleaca toata lumea, nu a vrut sa adoarma. A primit si un leagan de interior si ii place mult in el Oricum eram la socrii in curte si a zburdat pe-acolo cu ceilalti copilasi. A papat si putin tort
Cu intarziere La multi ani ELSA!!!
Crina
Amalia
La multi ani TUDOR!!!
Carla
Mario
Radu
Pozici
Mamica deMaya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"