Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (184)
Raspunsuri - Pagina 10
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Neat..} Din pacate nu e o dimineata prea buna. N-am dormit deloc :(S-a invartit pe toate partile..nu putea respira. Aseara am avut o tentativa de aspirat..teroare...nu se mai poate..la 6 luni mai mergea..dar acum zici ca-l taie cineva ![]() In dimineata asta avea temperatura 37 cu 2. Ieri i-am dat doar panadol de 3 ori pe zi cate 3 ml. Cum sa alternez panadolul cu nurofenul? la cate ore? si cati ml? Sau sa-l las pe panadol doar..nu stiu ce sa fac...sper sa treaca odata. Nerantula imi pare rau ca nici la voi nu e o ameliorare.Multa sanatate si pupici lui Gruia ![]() Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
la febra mare se alterneaza nurofen cu panadol din 4 in 4 ore...nurofen 2.5ml...panadol 5ml..
37.2 nu e febra...dar depinde si cind ai luat temperatura...daca ai luat-o la o ora doua dupa administrare de antitermic nu are nici o relevanta..
daca puiului nu ii e bine deloc (dupa cum scrii)...eu zic mai bine sa mergeti in urgenta ...ca la virsta asta ..se pot complica lucrurile destul de repede..parerea mea

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Mimihoo spune:
babytza, am inteles, dar de ce nu astepti sa faca toti 1 an?
Sofiei i-a mai scazut febra la 37.8 si kk n-a mai facut.
i'am dat enterolactis.
o duminica placuta!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo si cum eu ziceam ca n-am gustat febra la Sofia pana acum, de ieri dimineata tot in 38 o tine. ieri 5 scaune normale pt. ea si astazi 2 normale si 2 moi, in rest nimic, nici un alt simptom. ii dau nurofen, paracetamol sup si novocalmin sup (seara) din 8 in 8h alternativ. si apa in care am pus Silicea (anti-infectios homeo) Noapte buna si Sanatate! Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei Flickr |
si SANATATE MULTA SOFIEILIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
CosmyB. spune:
La multi ani Mimihoo!!!
La multi ani Preety!!!
Oscilococcinum ce cantitate si cum l-ati administrat? Aseara i-a curs nasucul, sper sa nu raceasca, i-am dat Panadol si acum vreau sa-i dau Oscilo. Se da de mai multe ori pe zi?
Cuscra am vazut apelul tau, dar n-am avut timp nici sa respir, am febra musculara
de la urcat si coborat scarile la soacra 
, multumim pentru dedicatie
Maya s-a gandit la soricel, i-a pastrat si lui o felie de tort 

Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
Nocom spune:
cosmy oscicoccinum se da cate 20 de granule de 3 ori / zi. Poti sa-i dai si tot tubul ca nu-i face rau dar nici mai bine. Ne-a spus dr ca este acelsi lucru. Si noi adultii tot atat ar trebui sa luam din oscilo.... 
Sper sa omorati microbul din fasa!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nocom spune:
lidia da stiu ca ai mai zis de sararu, dar tineam minte ca la inceput ai zis (parca tu, sper sa nu ma insel....) ca a fost fff expeditiv si nu si-a batut f tare capul sa consulte copiii! Nu-i asa?? Si el tot le sediul de la Piata Alba Iulia consulta?
Multumesc
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
tzitziri spune:
Cu intarziere spunem si noi
Elsa si Maya.Sa fiti sanatoase si sa va bucurati parintii si sa le aduceti numai si numai bucurii!
Tudor.Sa ai o copilarie fericita si sa te bucuri numai de sanatate!
Mimihoo si preety!Sa va bucurati de minunile voastre mult timp de acum inainte si sa aveti niste zile de nastere perfecte!![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
tzitziri spune:
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!Of, ca banuiesc ca asta o sa insemne schimbarea de sezon ![]()
Nerantula, vroiam sa te felicit pentru progresele in mancare ale lui Gruia, dar acum tot ce va doresc este sa se faca repede bine.Eu nu prea le am cu homeopatia ca sa spun daca simptomele trebuiau sa treaca imediat sau in timp...Oricum sper sa va faceti bine repede ca sa va mai bucurati de ultimele zile frumoase din anul asta!
De Luminita mai stiti ceva?Stiam si eu ca pleaca la mare, dar parca nu a mai scris demultisor....sau sta cu lunile pe acolo?Nu ca nu i-as dori...![]()
Angelynna, sa stapaniti sanatoase scaunelul de masa!
Noi am fost weekendul asta pe Valea Doftanei - inspre Valea Prahovei, pe DN1 se face dreapta la Campina si se merge....e frumos, am gasit o viluta superba in mijlocul naturii si cu living mare sa facem curse de masinute
.Deci a fost frumos si am lipsit motivat de la petrecerile celor doua boboace.
andy.p spune:
buna seara.Azi am vrut sa-i sa stau mai mult cu Andy,am stat pe afara amandoi si am vb cate-n luna si-n stele
..acum ghiozdanul e pregatit,la fel si hainutele,facem baita si ne culcam.
Maine ptr.mine e o zi deosebita ,Alexia implineste 1 an ,iar Andy devine scolarel.
Oanama bucur ca ati avut un week-end relaxant
Nerantula ce mai face Gruia?Cum e?
Ange aveti un scaunel ff frumos,iar Crinutzei se pare ca-i place in el
Lidia sper ca sunteti mai bine.
Cosmy eu ii dau doua capacele intr-un ml de apa.Multa sanatate
Roxana
LA MULTI ANI PREETY SI MIMIHOO!!!SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!!

LA MULTI ANI TUDOR!
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
tzitziri spune:
Laura, maine o sa ai o zi grea.Plina de incarcatura emotionala
.Of ce repede trece timpul![]()