Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (184)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Laura, maine o sa ai o zi grea.Plina de incarcatura emotionala.Of ce repede trece timpul

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Oana daca ai sti....

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

andy nu vreau sa te stiu trista, nu ai de ce!!! Copiii nostri cresc si foarte bine fac! Stiu ca o sa ai muuuulte emotii, la dublu, si de aceea trimit pe cineva sa te incurajeze!!!!

ANDY.P

[

Vezi ce frumos le-am aranjat, ca la scoala!!!!

Hai capul sus, ai 2 copii mari si frumosi, sanatosi si dragi!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

nikoliciule curioasa mica , nu , nu ne-a prins
Insa acum cateva luni, o prietena a mea si-a gasit fetita care se juca cu un baitel in camera intr-o pozitie nu tocami pentru varsta lor Baiatul de 12 ani, fetita de 10 jumate. Am aflat si eu de intamplare, a aflat si Valentina , pentru ca fetita e prietena ei cea mai buna. Afland ca amandoi si-au luat scatoalce de la mame, a vrut sa stie mai multe. Si eu incercam sa ii explic ....in fine, la un moment dat o intreb daca stie ce anume ii arata baiatul fetei, ea imi spune rusinata ca stie despre ce e vorba, sa nu o lungesc prea tare Deja o plictiseam cred

Va las acum si ne vedem maine , plec cu fetele sa ne petrecem , ca s-au intors de prin strainatatzuri si nu am mai petrecut de muuuult impreuna Imi era dor de ele

Cuscra te pup si te citesc mai pe indelete maine dupa festivitatea de inceput de an
Laura sa te tii tare

noapte buna mamici

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

laura nu stiu cum e la voi in oras sau cum a fost dar in prima zi de scoala, bobocii trec pe sub un tunel de flori...eu din pacate nu m-am auzit cand m au strigat si mare off al vietzii am mai avut ca nu am trecut si eu prin tunel, asadar ii tzin si eu lui Andy flori sa treaca pe sub ele spre un drum nou si interesant sa nu zic frumos ca nu se stie niciodata

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytzule dar ce i arata fetitzei ca nu am inteles...

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

andy_pspecial pt o mamica de nota 10!maine vei face fata si vei fi mandra de micul scolarel si frumoasa printesa!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

buna seara!!!
LA MULTI ANI PENTRU: Lucas, Sebi, Dimitri, Irina, Andrei, Ellen, Maria, Bianca, Alexandru, Mina, Miruna, Noah, Deea, Harri, Luca, Elsa, Maya si Tudor!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

buna seara!!!
LA MULTI ANI PENTRU: Lucas, Sebi, Dimitri, Irina, Andrei, Ellen, Maria, Bianca, Alexandru, Mina, Miruna, Noah, Deea, Harri, Luca, Elsa, Maya si Tudor!

Dar ai avut ceva de recuperat, nu gluma!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Laura, iti trimit un buchet mare de flori pt tine si pt micul scolar si multe Sa aveti un an plin de bucurii si numai "FB" Am pregatit si noi tinuta pt maine, florile pt doamna, iar Alexa e suparata foc ca maine nu se tin orele.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Buna seara

Mamidestefan multumesc pentru raspuns.

Temperatura i-am luat-o cand s-a trezit..deci era o.k

DIn pacate azi n-a vrut sa manance nimic..toata ziua..ochii rosii ..curgeau lacrimile...muci parca s-au imputinat..il mai deranjeaza la somn doar..am bagat panadol si ambroxol.
Insa ma mira ca nu mananca ..nici ce-i place lui mai mult..cotoiul de pui.
Deja a devenit un chin administratul medicamentelor..e marait si plangacios toata ziua..si dupa fusta mea.
Maine mergem la doctor..mi-e teama sa nu aiba rosu in gat de nu mananca...uofff

MImihoo si Pretty

Pretty voi ce mai faceti? sper ca sunteti bine. pup gogosarul

Laura sper sa treaca usor ziua de maine si sa fie o zi frumoasa pentru voi prima zi de scoala

Bitza ma bucur ca nu e rubeola..off prin ce ati trecut si voi

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput