Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (184)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

BABYTZA deci asa zici ca a iesit cu paruiala....si i au tras-o si Tinei in propria i casa?Mama ce le luam de coditze
Apropo de fetitze de varsta Tinei...acum 2 zile eeram pe afara cu soatza si K si am vrut sa o dam in leaganul de bb si o fetitza pe la 7-10 ani nu-mi dau seama se dadea in leagan de bb in picioare...si m-am luat de ea, ca ce inseamna asta , nu vede ca nu este leagan pt ea si mai sta si cu picioarele,bai vorbeam cu peretii sau mai bine zis cu leaganul ca se facea ca nu ma intelege...si ii zic te rog sa te dai imadiat jos....cu greu s-a dat jos, am dat-o pe K si pe urma ne-am dus la alte chestii de dat din parculetzul respectiv...fetitza a observat ca ne am carat si s a dus inapoi la leagan in picioare of course, ca sa mi dovedeasca ca ea are ultimul cuvant...am plecat mi-am dat seama ca, cu generatia de azi nu am nici o treaba, eu nu miscam in fatza unui adult cand ma mustruluia, la varsta ei...dar na acum avem personalitate de mici, cum oare o fi si generatia boboceilor...vai vai

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

nikolici, babytza multumesc

babytza, mananca relativ bine. mai nou, mananca singura cu ceva ajutor si de la mine. singurica cu manutza ei ii place cel mai mult si o las in pace pana cand incepe sa dea pe jos. Altfel, e palida, doarme, kk moale; cand e treaza rade, canta, danseaza dar e lipita d emine si vrea sa se culce pe mine ( o las) si mai plange .. tanguit. ohh, de-ar putea sa-mi spuna ce-o doare! am dat-o cu baneocin la proaspetele gaurele de cercei (avem poze), dar care nu sunt inflamate, cu gengigel pe gingii.
angelynna, ce bine ar fi sa fie doar al-5lea dintisor

va pup si multumesc!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mimihoo e tare scumpica Sofia cu cercelusi in urechi Si ce frumos ne arata ea toti dintisorii

Niko ai intuit bine, Valentina a fost cea care si-a luat-o. A primit un album peste falca, pentru ca i-a spus uneia dintre fetite sa nu mai tipe ca doarme David. Din fericire pentru fetita aia , nu are decat un semn mic, care sper ca va trece....Ca altfel, cat sunt eu de pasnica de fel, cred ca scoteam flacari si o linsam. Si asa mi s-a rupt sufletul cum plangea Tina...
Discutii intre ele au fost mai multe evident, dar asta a fost singura in care s-a lasat cu violenta ...

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

babytza, multzam! ma bucur ca-ti place :-) e haioasa

aoleu, dar ce "distractie" ai avut in casa ... cred ca data viitoare faci instructaj

poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

LA MULTI ANI TUDOR!!!
preety si mimihoo LA MULTI ANI!!!

am vazut un Crin dulceeeee, Angelyna ai o scumpa, cum pozeaza ea

Rox bine ca ai scapat neparuita ca nu se stie niciodata cu copii astia sa ai o zi relaxanta, ai nevoie

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

multzam fain, CD!

fetelor, vorbeati de un clip cu boboceii. care este tema? este pt. bobocei de 1 an doar? :-)

poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

fetelor, vorbeati de un clip cu boboceii. care este tema? este pt. bobocei de 1 an doar? :-)

Dap Il fac cu poze cu bobocei la prima lor aniversare

SI INCA MAI ASTEPT POZE DE LA UITUCE As vrea sa ii dau drumul dupa ce am poze de la 7-8 bobocei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Multumim pentru urari!
Roxana, Ramo, Angelynna, Elly, Laura

si daca tot v-am prins din urma cu cititul poate apuc sa si scriu cate ceva.

Scutece - am experimentat cam tot, sunt foarte multumita de Babylove dar sunt mai groase decat Pampers asa ca am ramas pe Pampers pana o sa fie mai racoare.
La noi fiecare schimbat se lasa cu circul de pe lume, dureaza o gramada, fuge de mine prin tot patul, se rasuceste sa nu ii pot prinde aricii, se maraie, plange cu lacrimi de crocodil doar-doar o las in pace. Mi-e si groaza cand am de schimbat scutecele.

Jucarii - Deea e bucuria comerciantilor, cum vede ceva luminos, cat mai galagios si cu butoane cum il vrea. Avem broasca minune, aia de canta de sparge, ii place la nebunie, la majoritatea le-am acopperit orificiile din zona "cantatoare" ca sa mai atenuez din zgomot si tot incep sa devin incet-incet dar sigur bolnava de nervi.
Totusi jucaria preferata ramane soneria de la intrare, stam jumatate de ora si sunam la usa pana se plictiseste puiul (saracii vecinii mei).

Anamona poti sa ai ovultie si fara rusi. Caz concret, o colega de serviciu se tot plangea ca da menopauza peste ea ca nu mai are rusi de a si uitat de cand si la un moment dat a inceput sa se ingrase, sa aiba pofte, sa aiba greturi si tot arsenalul, toata lumea ii zicea ca e gravida ea o tinea sus si tare ca nu are cum, ca nu are rusi, samd. In final s-a confirmat si are acum o fetita frumoasa si sanatoasa.

Angelynna scaunelul e super, avem la fel, trebuie sa studiez un pic schema ca pe al nostru l-am montat bunicu un pic altfel (partea de jos e invers)...
Draga de maica'mea tot zicea ca nu o sa o puna pe Deea in scaunel, ca se murdareste scaunelul si era tot cu carpa dupa ea... cand o sa vada cum arunca nepoata cu mancare pe pereti cred ca se calmeaza cu smotroitul.

Nikolici boboceii nostri vor fi cuminti si politicosi si bine crescuti si ... chiar daca acum ne mai caftesc si sunt incapatanati peste masura.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Nikolici boboceii nostri vor fi cuminti si politicosi si bine crescuti si ... chiar daca acum ne mai caftesc si sunt incapatanati peste masura.

Promiti da???Si dc nu e adevarat... te caut eu in catzva ani...sa vezi ce-ti fac
Ma gandesc ca politetzea numai tzine doar de ce vezi acasa si esti invatzat.Mediul ambiant -anturajul in care se invart are un mare rol in ziua de azi...avea si in trecut dar parca acum are o influentza exraordinar de mare.O sa avem ceva de furca!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Promiti da???Si dc nu e adevarat... te caut eu in catzva ani...sa vezi ce-ti fac
Ma gandesc ca politetzea numai tzine doar de ce vezi acasa si esti invatzat.Mediul ambiant -anturajul in care se invart are un mare rol in ziua de azi...avea si in trecut dar parca acum are o influentza exraordinar de mare.O sa avem ceva de furca!!!

Din pacate asa este...nu putem controla totul...Uneori degeaba ne chinuim cu ei in casa, ca ies pe usa si aud/vad toate minunatiile de pe lumea asta
Eu incepusem cand era Tina mica (cred ca v-am mai spus) sa mai scap cate o prostie in fata ei ( nu de-alea nasoale dar totusi prostii) numai ca sa ii atrag atentia ca mi-a scapat si ca e foarte urat ce am spus...si incepuse si ea sa imi atraga atentia cand ziceam ceva..imi spunea mami cere-ti scuze ca ai zis urat
Ea nici in ziua de azi nu vb deloc urat, desi aude si citeste pe peretii din toaleta scolii toate porcariile posibile

Poze

Mergi la inceput