Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (184)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

LA MULTI ANI preety! Sa fii sanatoasa si cei dragi ai tai asemenea si tot ce-ti doresti bun sa ti se implineasca!

La multi ani, Tudor Gabriel! Sa fii sanatos, sa ai noroc si tot binele sa se gaseasca in jurul tau!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mimihoo, si o zi frumoasa azi! Multa sanatate printesei!

Preety unde esti??? La multi ani!!!

Tudor

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

MIMIHOO SI PREETY

SANATATE SI FERICIRE!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salut!
Tudor Sa fii sanatos,voios,voinic!
Preety
Mimihoo
Eu imediat merg la spital...poate ne lamureste,in sfarsit,daca e rubeola sau nu.
Mie mi-au zis sa nu alaptez doar pt un scaun moaleam mers pe instinct si l-am alaptat si,taaare s-au mirat ca si-a revenit cu burtica....parca nu le venea sa creada ca daca alaptezi se poate regla cu scaunul.
Eu am facut o depresie in spital,probabil din cauza conditiilor mizere,ca personalul s-a purtat frumos.
PArca nu era destul,mai devreme a cazut din pat si are o vanataie la cap
Sanatate puilor bolnaviori si multa putere mamicilor.
Multumesc tuturor ca imi sunteti alaturi!!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

toate ca toate dar sa ajungi sa stai cu copilul in spital, asta mi se pare cumplit!
Bitza, sananate multa puiului!

ramona, nocom, bitza multumesc mult pentru urari si gandurile bune! si voua asemenea de 1000 de ori!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

bitza mami fii tare mamica pls!!!AVETI NEVOIE AMANDOI!!!
Sa treaca mai repede norul cel negru si sa apara soarele!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mimihoo, la noi primii dintisori au iesit fara nicio problema, abia la ultimii 3 si acum pe vine al 4 lea, au fost probleme... febra, dureri, scaune moi...am si speram sa fie bine

Fetele cu bebei bolnaviori multa putere si rabdare

Bitza am micul Lucas sa treaca mai repede vanataia si boala

Noi suntem la tusi

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Evident ca pustiul s-a trezit la 3 sa bea lapte, dar de data asta nu a mai baut deloc dimineata. A trecut direct la piureul de cereale la 10.30. In rest o noapte linistita. Fetele au picat late la 12, au dormit ca sardelele Iar dimineata ma pupau si isi cereau scuze promitand ca nu vor mai face asa niciodata. Dar adevarul este, ca e prea mult pentru ele sa fie in formatia asta de 4. Sunt mai cuminti cand sunt mai putine. Mai putine idei, mai putine motive de scandal
Acum a iesit sotul cu ele in parc, urmand sa le imprasstie pe fiecare la casa ei E prima oara cand abia asteptam sa plece

La multi ani Mimihoo , Prety !!!!!! Sa fiti iubite si fericite !!!! SA aveti o zi superba alaturi de cei dragi !!!!

La multi ani Tudor !!!!! Sa fi iubit si fericit , sanatos , frumos si norocos !!! Simo sa iti traiasca puiul !!!!

La multe lunite Mario de Maryb !!!!

Mimihoo e posibil sa fie de la dintisori, ca nu e musai sa aiba mereu aceleasi simptome. Dar e la fel de posibil sa fie si o forma de enteroviroza, mai ales ca e e pidemie de asta si sunt spitalele pline de copilasi cu virusul asta.....
De papat papa bine ? Ca si noi am avut asta acum cateva saptamani si singurele simptome au fost 5 scaune moi in 2 zile si lipsa poftei de mancare. In schimb noi astia mari, am facut forme tare urate de enteroviroza cu stare de rau generala si scaune moi si stare de voma si febra.
Sper totusi sa fie dintisori la voi

Nerantula , Cristina muuulta sanatate

Bitza , Dana voi cum stati ? Sunt mai bine puii ?

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelyna foarte frumos scaunelul cu printese Si printesa care sta in el e o duuulce

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

LA MULTI ANI TUDOR!!!

preety si mimihoo LA MULTI ANI!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput