Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (184)
Raspunsuri - Pagina 6
CD27 spune:
m-am dus sa hranesc copilul (care a mai mancat la ora 7 cam 2 feluri de mancare si cu carne, la 9 cand s-a culcat 120 ml apa + 120 ml lapte) si ce imi aud urechile: UN SFORAIT groazniccccc, stiu ca sforaie destul de tare, dar in seara asta era ceva exagerat, cum sfoaraie oamenii mari foarte obositi
ce-o avea? nasul nu pare infundat, e adevarat ca nu i-l mai curatam deloc, decat daca e racit, dar daca era infundat respira pe gura, nu cred ca sforaia si nu cred ca putea sa suga daca era asa rau infundat, deci n-am nici o explicatie de ce sforaie ca un tren
Mami de Mikul Robert Constantin
angelynna82 spune:
Neatza
fetele, si pt toata lumea
CD, asa m-am speriat eu intr-o seara cand a inceput si Crina sa sforaie, probabil avea muci in nasuc
Dana
Cum se mai simt boboceii bolnaviori?
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul
iriss_04 spune:
netza fetele!
ange mutumim pt cafea!sunt supeeer obosita
andrei s-a culcat la 12 s-a trezit la 4 si apoi la 7
puiutzi bolnaviori sunteti mai bine?
CD27:eu ii curat nasucul in fiecare seara cu ser fiziologic si nu ai vrea sa stii ce mucisori scot ca uneori ma si intreb daca nu i-as scoate cum ar mai putea sa respire
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
Nocom spune:
Neatza,
Ange multumim de pepsi (cafea nu beau!)
Imi pare tare rau de puiutii bolnaviori. Da, din pacate este sezonul virozelor si o sa mai auzim vesti din acestea rele zilnic......
Apropos de medici, as vrea si eu un dr homeopat bun... Am fost o singura data la fundatia Similimum la dr Pal, wow, groaznic!!!Horor!!! Stiam de la inceput ca e mai batrana, dar nu-mi imaginam ca vorbeste atat de rar ca te plictisesti pana spune o propozitie, ca a vrut sa se uite in gatul Dariei si a zis ca ei nu folosesc nici un betisor ca este invaziv si se ruga de Daria sa deschida singura guritza, in conditiile in care Daria avea 9 luni si nu stia ce inseamna deschide guritza si scoate limba !! Mai mult decat atat, avea un ochi infectat din care ii curgea puroi!!!! Am plecat de acolo atat de dezamagita!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
angelynna82 spune:
Nocom, Iriss ici
Nu stiu ce sa zic de unii dr...poate meseria asta ii zapaceste sau sunt ei prea surmentati...cert e ca sunt anumite faze naspa
A mancat puiul meu de cand s-a trezit asa: 150ml lapte, apoi cereale cu lapte si o para, am zis ca e sac fara fund...sau ca e nehalita de vreo 2 saptamani
Descarc poze cu scaunelul
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
angelynna82 spune:
Avempoze in scaunel si nu numai
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
300 spune:
Buna dimineata!
Nausica, La multi ani sotului tau!
Dana n-am mai fost pe faza cand ai scris tu, sper ca ai rezolvat . Eurespalul merge si pentru tuse seaca si productiva dar e ingrozitor de administrat, e ft dulce si lasa un gust amar. Ca efect... e super (pentru noi of course).
Alina, se intampla foarte des ca mamele sa intrerupa alaptatul la sfatul medicului pediatru. Ma gandesc din ce in ce mai mult ca trebuie facut ceva in sensul asta (pe scara larga). Am vorbit zilele trecute cu cineva care zicea ca nu a mai dat san de doua saptamani, mai are lapte dar nu intoarce copilul pentru ca se strica laptele cand nu dai san o perioada.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
baby_boy spune:
Neat..}
Din pacate nu e o dimineata prea buna.
N-am dormit deloc :(S-a invartit pe toate partile..nu putea respira.
Aseara am avut o tentativa de aspirat..teroare...nu se mai poate..la 6 luni mai mergea..dar acum zici ca-l taie cineva
In dimineata asta avea temperatura 37 cu 2.
Ieri i-am dat doar panadol de 3 ori pe zi cate 3 ml.
Cum sa alternez panadolul cu nurofenul? la cate ore? si cati ml?
Sau sa-l las pe panadol doar..nu stiu ce sa fac...sper sa treaca odata.
Nerantula imi pare rau ca nici la voi nu e o ameliorare.Multa sanatate si pupici lui Gruia
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimihoo si cum eu ziceam ca n-am gustat febra la Sofia pana acum, de ieri dimineata tot in 38 o tine. ieri 5 scaune normale pt. ea si astazi 2 normale si 2 moi, in rest nimic, nici un alt simptom. ii dau nurofen, paracetamol sup si novocalmin sup (seara) din 8 in 8h alternativ. si apa in care am pus Silicea (anti-infectios homeo) Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei Flickr |
Tocmai am iesit dintr-o boala asemanatoare (mai putin febra). Aparent a fost o enteroviroza cu prelungire virzoza pe caile respiratorii. Dupa episoadele cu kk moale Anda a si tusit, a trebuiit sa ia Eurespal o saptamana, apoi am continuat tratamentul cu alte medicamente la sfatul medicului (pentru burtica enterol pe care nu prea l-am dat si sumetrolim). Dupa ce am scapat de tuse avea rosu in gat. In sfarsit, foaaarte complicat.
Nerantula, chiar dureaza ceva pana se vindeca, ami ai putina putere. In legatura cu laptele de san care protejeaza impotriva bolilor: o fi el bogat in aticorpi, dar nu faceminuni! Daca e vorba de un virus pe care tu nu l-ai avut, sau daca tu insati lupti cu greu impotriva lui, nu poti sa te astepti ca bebe sa nu faca nimic. Ideea e ca se spune ca daca il alaptezi exista sansa ca bebe sa faca o forma a bolii mult mai usoara (si se pare ca in multe cazuri asa este).
Oricum, are si boala rolul ei, mai tarziu va lupta mult mai eficient impotriva acestei familii de virusi, nu? Multa rabdare in continuare!
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Mimihoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 Mimihoo poate sa fie dintisorii |
Multumesc mult de tot pentru urari!
Nu stiu daca este vreun dintisor ca pana acum la cei 4 n-a avut reactia asta. orice ar fi, sa iasa o data sa stim o treaba ... maine vine dr. la noi si cred ca o sa stiu mai multe. Deocamdata au inceput si scaunele proaste
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr