Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (184)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Lidia, multumesc! Eu sper sa nu mai dureze mult si sa revina baietelul vesel si jucaus care era inainte .. si chiar papacios, ca inainte de boala a avut 3 zile de glorie, in care a atins chiar 600gr mancare diversificata zilnic! Se bolovanea de la o zi la alta!
Acum vad ca nu mai tuseste, cu mucii ne mai luptam, dar sper ca nu prea mult ... starea lui generala se imbunatateste, insa ma sperie polipii aia, pentru ca din cauza lor poate imbolnavirile vor fi mai dese, iar lapticul de san se pare ca nu-l mai protejeaza atat de eficient
Alina

Cat despre intreruperea alaptatului in timpul bolii ... cred ca si mamele sunt putin vinovate ca nu au incredere in instinctele lor ... Gruia a stat lipit de mine zilele astea ca niciodata, m-a supt din greu si ziua si noaptea, nu-mi imaginez, mi-e imposibil sa imi imaginez cum as fi putut sa-i refuz asta!!!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Of ce de bobocei bolnaviori Imi pare tare rau , sper sa va treaca repede Dana , Nerantula, Cristina , Bitza multa sanatate

iriss Mai pune si tu poze noi cu puiul Sa iti vedem frumosul de te tine noaptea treaza

Al meu nu a mancat in seara asta cereale, a baut numai laptic. Sa vedem la cat ne trezim

Fetele au foarte obraznice, m-au suparat foarte tare S-au certat au tipat, s-au si batut ....ce mai ...jale

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

La multi ani, Elsa! Sa fii sanatoasa, sa ai noroc si sa te faci tot mai frumoasa! Pupam si mamica mandra!
La multi ani, Maya! Sa fii sanatoasa, norocoasa si tot binele din lume sa-l ai in jurul tau!

nerantula, bitza si celorlalte fete (am citit dar nu mai tin minte) care au puii bolnavi: multa putere si rabdare! si sa-si revina boboceii cat de repede

si cum eu ziceam ca n-am gustat febra la Sofia pana acum, de ieri dimineata tot in 38 o tine. ieri 5 scaune normale pt. ea si astazi 2 normale si 2 moi, in rest nimic, nici un alt simptom. ii dau nurofen, paracetamol sup si novocalmin sup (seara) din 8 in 8h alternativ. si apa in care am pus Silicea (anti-infectios homeo)

Noapte buna si Sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

am reusit sa o adorm pe Riana, offff.... mititica, sper sa nu o mai trezeasca tusea,vad ca de juma de ora doarme si nimik nici o tuse, poate s-a mai linistit, Doamne ajuta!!! sa aiba somnul lin.
dimineata o sa ii aspir un pic nasucul sa vedem daca iese ceva, ca respira cam greut.

multumesc mult fetelor, sunteti de mare ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza si nu mai fi supi

Mimihoo poate sa fie dintisorii

Dana ar fi bine sa ii faci niste aerosoli

Iriss acum am vazut mesajul de la tine , ii plac fff mult desenele cu Locomotiva Thomas , mai ales cantecelul

Fata mea scuipa...azi l-a scuipat pe tacsu

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

aaa.... si ne scuzati La multi ani!Elsa, Mayasi tuturor bebelusilor care vor urma pt ca stim ca este perioada sarbatoririi primului an din viata, iar noi intram mai rar si nu apucam sa va uram pe fiecare in parte si speram ca ne iertati.

Mergi la inceput

angelynna82 sper sa nu razi de mine, eu tot am mai vazut pe aici de aerosol dar nu stiu ce si cum, ( un aparat ceva?)nu am avut nevoie pana acum si.....

Mergi la inceput

La Multi Ani:

Tudor Gabriel pui de Simo_ef

La Multe Lunite boboceilor de 13:

Mario Gabriel pui de MaryB

Radu pui de Onutzu

LA MULTI ANI mamicilor dragi si scumpe, sa va bucurati de copilasii vostri multi ani, sanatate si fericire Mimihoo si Preety

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danadumitru

angelynna82 sper sa nu razi de mine, eu tot am mai vazut pe aici de aerosol dar nu stiu ce si cum, ( un aparat ceva?)nu am avut nevoie pana acum si.....

Dana si Riana Maria (05.10.2008)

http://community.webshots.com/user/dana78ddd

Dana, departe de mine gandul acesta, este vorba de un aparat, despre http://www. medishop. ro/ product--Aerosoli-Omron-C28--120.html
ajuta bebelusul sa respire mai bine, se pun anumite medicamente plus ser fiziologic iar aburul de la ele trebuie sa il inhaleze.

scoate spatiile libere

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

angelynna82 multumim pt info

Mergi la inceput