Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (184)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

LAURA

ELSA

Noapte buna fetelor...ma bag langa puiut..mi-e teama sa nu se trezeasca ca respira foarte greu.

O noapte linistita va doresc!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cristina, o noapte usoara si insanatosire grabnica!

Bitza, nu-mi pot imagina prin ce ati trecut, se pare ca a fost teribil, bietul pui! Uof, cat e de greu sa iti vezi copilul suferind!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Gruia, din pacate, e tot bolnavior, cred ca a slabit multisor, nici nu am curaj sa il cantaresc, dar simt la mana , are cearcanele mai accentuate si ochisorii bolnavi .. inca tuseste si mucii s-au ridicat iar in spatele polipilor, aspiratul e un cosmar, insa nu avem incotro, ca sa nu ajunga infectia la urechi. Homeopatul ne-a mai adaugat un remediu in schema, care trebuie administrat la distanta de alte 3 ore de celelalte, stam numai si numaram orele, el vrea tot timpul la san, imi e greu sa pastrez si jumatatile de ora inainte si dupa administrare libere. Nu ii mai dau nurofen, azi a mai facut fooarte putin febra, l-am tinut mai dezbracat, as vrea sa se termine o data!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Offf Doamne, da-le sanatate boboceilor! Nerantula, Bitza, Cristina, Dana multa putere.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Eu nu m-as baga sa dau copiilor remedii homeopate, altele decat alea de uz general gen Oscillo fara un consult prealabil. Desi par inofensive nu sunt. Remediile homeopate administrate aiurea pot face foarte mult rau.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

e foarte bine cind poti fi vazut de un homeopat...chiar recomand cu mare caldura ..la cit mai multe mamici sa isi duca copii la homeopat..
dar in situatiile de forza majora ..pina sa ajungi la homeopat..merita incercat..decit sa ajungi la antibiotice..parerea mea

la noi toata familia s-a tratat de viroza (la recomandarea homeopatului) ..cu phosphorus...ceea ce ma cam face sa cred ca e mai mult un remediu de uz general..gen oscillo..sau mai bine zis..unul specific pentru raceli care sunt insotite de durere in git..tuse..etc...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

o vecina, cumnata si o buna prietena au intrerupt alaptatul, sfatuite de dr pediatrii, atunci cand bblusi au fost bolnavi Care e explicatia, nu pricep sunt

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD speram sa nu mai apara durerile de cap. Pentru Mikul tau niste ici, sirop Calma Baby ai incercat? Mai este inca unul asemanator la farmacie dar nu mai stiu cum se numeste

Multa sanatate puiutilor bolnaviori si mamicilor putere

Cat a fost Crina racita ii dadeam Panadol si Nurofen, srop Eurespal si puf Pivalone.
Personal merg pe combinatiile astea, in 4 zile am terminat cu raceala..si aveam muci multiiii
Tratamentul homeopat sunt de parere ca trebuie dat din timp...adica de cand stranuta putin..parerea mea, oricum ar fi e bine sa consultati un medic inainte

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Gruia, din pacate, e tot bolnavior, cred ca a slabit multisor, nici nu am curaj sa il cantaresc, dar simt la mana , are cearcanele mai accentuate si ochisorii bolnavi .. inca tuseste si mucii s-au ridicat iar in spatele polipilor, aspiratul e un cosmar, insa nu avem incotro, ca sa nu ajunga infectia la urechi. Homeopatul ne-a mai adaugat un remediu in schema, care trebuie administrat la distanta de alte 3 ore de celelalte, stam numai si numaram orele, el vrea tot timpul la san, imi e greu sa pastrez si jumatatile de ora inainte si dupa administrare libere. Nu ii mai dau nurofen, azi a mai facut fooarte putin febra, l-am tinut mai dezbracat, as vrea sa se termine o data!

of doamne ...chiar nu mai stiu cum sa va incurajez..inca mi-a ramas in minte fatzuca lui Gruia trista ..cind l-am vazut ultima data ..

da eu zic ca daca nu a mai facut febra..e semn bun..
pofta de mincare nu a avut nici Izabella..nici Stefan.. cind a fost cu viroza...si tot asa Izabella cerea sin...non stop

homeopatul ne-a recomandat atunci sa le dam lichide multe...stiu ca si lui Stefan si ei ..ii tot dadeam si ceaiuri si apa..asa a invatat Izabella sa bea la bibe

si ne-a mai zis sa avem rabdare...rabdare...rabdare...
organismul lupta cu boala ...si de aia dureaza mai mult..decit daca ar lua antibiotice..

Sanatate multa lui Gruia..si voua rabdare si mai multa..

o sa treaca...si o sa isi revina si cu greutatea..ai sa vezi..noi aveam 8.500 dupa viroza ..iar acum are 9.800..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Referitor la dr pediatri: vecina mea a venit acas de joi internata aproape 2 saptamani in spital(a facut ceza...sarcina tinuta peste termen cu 1 sapt)...beblusul afost pus pe injectii cu penicilina si a urmat tratament...dupa spusele ei tratatia din spital horror...adica asistente...a facut o depresie mica...in sfarsit sunt acasa si e bine
Ce vroiam sa spun e ca au sunat pediatra sa vina pt a vedea copilul .... i-au spus ca buricul este putin rozaliu si umflat...dr i-a spus sa DESFACA putin buricul si sa-l curete cu spirt....e normal acest lucru????

Eu o curat pe Crina uneori...dar nu umblu la buric, la suprafata o curat cu betisoare inmuiate in spirt si atat

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Vitamina C i-am dat Crinei 8 pic/zi dimineata...faza naspa e ca sunt super nasoale la gust

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Mergi la inceput