Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (184)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cristina ma bucur ca sunteti mai bine.Si Andrei a avut un episod mucios acum 2 sapt i-a trecut cu Calpol si aspirat dar acum de vreo 3 zile e mucios din nou tot asa fara alte simptome nu tuseste nu face febra doar muci.Eu suspectez ca e asa din cauza ca doarme descoperit dar ce ii pot face oare sa stea si el acoperit????????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Andy_galro, ma rog pentru fetita mica Irina Maria. Sper din tot sufletul sa aud de bine despre ea. Multa putere parintilor!

Carla la pozele lui Nocom m-am dus sa vad tort

Lumi, welcome

Mimihoo sper sa nu aveti rosu in gat, multa sanatate si tine-ne la curent cu ce spune doctorul. aca nu ai nurofen supozitor merge si paracertamol in acelasi format, desigur .

Ma duc sa ma intalnesc cu sirene prin parc, sper sa le mai gasesc...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ancule, si eu zic sa faceti un coproparazitologic. Va trimitem muuuulti puuuuuuup.

Mimihoo, Sofia are eruptie dentara pana la urma?

Bitza, ooooffff, oooffff, acum am citit, prin ce ati trecut, Doamne ajuta sa fie bine totul!!! Continua cu tzitzi, e panaceu universal orice ar zice ei...

Andy_galro, ne gandim la puisor sa treaca cu bine e operatie!

Nerantula, cum e Gruia?

La multi ani Alexia, sa te faci mare si sanatoasa!!!
Andy, sper sa treaca fara prea multe lacrimi prima zi de scoala, imi amintesc ca si eu am dat muuulta apa la soricei in prima zi de scoala apoi mi-a placut enorm la scoala!

Alexa de Alina, iti urez si tie o prima zi de gradi frumoasa si plina de amintiri minunate!!!

Vai ce repede trece timpul, copilasi care merg la scoala, ce emotii cred ca aveti sa ii vedeti cu ghiozdanel...

vacanta in Franta, la bunici in Alsace
Poze Noah in Paris

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello,

Multumim pt urarile de La multi ani pt ziua Elsei (nu nominalizez, ca as umple pagina)
cu intirziere La multi ani Maya! si La multi ani sotului Nausicai (sa stii ca m-am tinut sa-ti scriu pe 12, insa ne-am luat cu altele...Imi aminteam cind ne-ai spus la rondul de la Pta Alba Iulia ca sotul tau e nascut tot pe 12 sept)

tot cu intirziere La multi ani Tudor!
La multi ani Mimihoo!!! La multi ani Preety!!!

La multi ani Alexia, Karla, Alexandra!
Boboceilor sa cresteti mari si sa va bucurati de viata.

(sper ca nu am uitat pe nimeni)

Noi am sarabatorit in 3 ziua Elsei, urmind ca pe 26 sa-i sarbatorim cu adevarat ziua si sa-i si rupem turta. Elsa nu a suflat in luminare ci ea vroia sa puna mina pe ea.... (nu am avut tort, eu am facut niste muffins cu pere. Elsa a mincat una intreaga, isi baga in gura cu ambele maini)

o zi buna va doresc.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

dya acolo pe site este mai ieftin dar nu mai este pe stoc de ceva vreme... Acum catelusul vorbitor este in magazine 170 lei, dar zicea lumi ca este in real la 120!

Poate ar trebui sa incerci un sac de dormit mai largutz in care sa se simta confortabil, nu strans, si problema este rezolvata!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am citit prin ce trec boboceii bolnaviori! Multa sanatate puiutilor si mult curaj mamicilor!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

dya acolo pe site este mai ieftin dar nu mai este pe stoc de ceva vreme... Acum catelusul vorbitor este in magazine 170 lei, dar zicea lumi ca este in real la 120!

Poate ar trebui sa incerci un sac de dormit mai largutz in care sa se simta confortabil, nu strans, si problema este rezolvata!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

nope, in Auchan am vazut si era 140ron.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">VIDEOCLIP: NOAH A IMPLINIT UN ANISOR !!!

Pentru cine doreste sa-si aminteasca alaturi de noi cum a fost in burtica, cu cata emotie am trecut primele experiente, de la primul zambet la primii pasi, si cum am gustat tortul aniversar...

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ce bomba sunt...chiar te vedeam plecand pe la cofetarii....de fapt..chiar am vrut sa te intreb daca si gustitolomaca, ce poti sa-mi faci?!
piolica
vrem poze de la party in 3ce frumos.
diana...si noi avem prob cu invelitul...asa ca eu il culc si in pantaloni lungi+bluza cu maneca lunga plus sosete
o sa radeti, stiu..dar: de-l culcam ori cu mainile ori cu picioarele goale(maneca scurta sau pantaloni scurt) pe timpul noptii le avea reci, nu tine sub nicio forma ceva pe el, indiferent cat de subtire ar fi.
(chiar ma gandeam aseara...la iarna ce-i mai dau?...totusi, poate temp in camera n-o sa fie foarte dif ca cea de la iarna...)
abia astept zilele urmatoare(iau sal) sa-i iau lui sasha antemergator(parca asa se numeste)....poate ne lasa in pace...si merge singurel...fara sa-l tinem de manuta
abia astept...desi parca vad, esec total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Carla cu o flooare nu se face primavara Da ce, cumva te doare spatele?

Eu am ars ciorba lu' Anda - o pusesem la incalzit. asa ca trebuie sa prestez altvea acum

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput