Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (184)
Raspunsuri - Pagina 19
ratonelu spune:
cristina , ma bucur ca sunteti bine.
nerantula, baga si tu un ochi sa vedem ce faceti.
ram , ce draguta...vezi.....arsesi ciorba....![]()
spatele...dis.
piolica spune:
Am pus citeva poze aici de la ziua Elsei! (sa nu rideti de tortul Elsei. hihihi)![]()
Mamica fericita de bebelina Elsa
angelynna82 spune:
Lumi eu spun ca ar fi frumos sa ai 2 torturi, doar ai doua comori 
Piolica, mie imi place tortul
, important este ca ia placut fetei si se pare ca da,
am frumoasa Elsa
Eva este atata de emotionant videoclipul
…uofff ce repede trece timpul…
Carla il poti baga in sac de dormit si gata ai rezolvat problema
, tastatura de la antemergator o foloseste Crina...ar folosi ea si restul dar nu are inca tabilitate si imi e frica sa nu cada
...poate mai incolo il va folosi mai intens
300, Crina a mancat cot la cot cu noi omleta…eu doar cateva guri…bine ca aveam piure facut deja 
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
anca81 spune:
Maya
Tudor 
Mimihoo
Preety 
Alexia & Alexandra 
Am aruncat Milumilul si am luat Aptamil, de ieri seara, azi nici urma de kk pana la ora asta. Doamne ajuta. Daca se repeta, facem copro.
Eva, este extraordinar de emotionant filmuletul, mi-au dat lacrimile
. Sunteti o familie minunata si aveti un baietel perfect, sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii.
Piolica, super pozele. Mie mi-a placut foarte mult tortul cu atat mai mult cu cat sarbatorita s-a bucurat de el.
Lumi
bine ai venit.
Am avut azi o usoara melancolie vazandu-i pe copilasi cu ghiozdanele. Anii astia trec mult prea repede...
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
dyanira spune:
Poate vreti sa semnati:
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/petitie_pentru_prelungirea_concediului_de_maternitate_la_trei_ani-p58422047-pg18.html" target="_blank"> PETITIE
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
EvaF spune:
Ancule, Angelynna, eu plangeam lucrand la acest film; inca parca nu cred ca am trait toata aceaSta experienta minunata de 1 an si 9 luni.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
babytza spune:
Hello girls 
A fost tare frumos la scoala la Tina
Mai ales momentul in care au facut tunel de flori sa treaca piticotii din clasa I 
Nikolici ii arata live pozitia misionarului ![]()
Ramo nici eu nu as fi batut-o , in niciun caz. Eu am incredere in copilul meu ca ar fi inteles mult mai bine daca stateam de vorba cu ea. NU cred nici eu in bataie....
Bitza bine ca nu e rubeola 

Cu mersul nu te supara, o sa isi revina...cu siguranta nu va merge de-a busilea pana la majorat
puuup si va doresc sa va reveniti cat mai repede 

Irina eu cred ca printesa este asa in prezenta altor persoane pentru ca ii place sa fie in centrul atentiei..nu e singura care face asa, copiii in general au tendinta sa se dea in spectacol
NU e cazul sa iti faci griji 
MA mut la calculator ca raman fara baterie la laptoapa ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Mimihoo sper sa nu aveti rosu in gat, multa sanatate si tine-ne la curent cu ce spune doctorul. aca nu ai nurofen supozitor merge si paracertamol in acelasi format, desigur . |
ei, bine, fix rosu in gat are! nu mai face febra, aluat in final nurofenul uitandu-se la tv la minimax ... si dc maine sau miercuri face febra trecem pe antibiotic augmentin. o sa incerc sa-i dau si cu tantum verde ... dar nu prea cred ca o sa reusesc
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu abia astept zilele urmatoare(iau sal) sa-i iau lui sasha antemergator(parca asa se numeste)....poate ne lasa in pace...si merge singurel...fara sa-l tinem de manuta abia astept...desi parca vad, esec total. ![]() carla,mami de putoiu sasha |
noi i-am luat sofiei cel de la primii pasi - vtech - 230 ron. foarte frumos, dar nu are frana asa ca pana o sa mearga ea sa-l poata trage-impinge dupa ea sta proptit, ca atfel cade dupa el cand il impinge. Asa ca, vezi sa aibe frana ce cumperi.
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
Mimihoo spune:
ps: semi-esec, nu esec total, adk e oarecum interesata daca suntem si noi :-))
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr