Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (184)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ram , unde te duci ss vezi torturi?
sa treaca starea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

bitza, multa sanatate, acum am citit si eu, ma rog din suflet sa fie totul bine cat de repede!! ma bucur ca n-aveti rubeola!
multi si multe de la noi! sa va reveniti cat mai repede si sa uitati de patania asta!

iriss si hunii mei tot muzica o prefera. se uita si la desene, dar destul de putin. va

CD-ule, am citit ca ai iesit in oras, ti-ai facut de cap, bravos, si mie mi-e asa dor de o iesire, macar la un film sau la teatru... Mikul!

baby_boy, vit C eu le-o dau direct in lingurita, nu fac nazuri, cate 8 pics pe zi, daca sunt raciti. sanatate multa lui Radu!
ce-ai facut pana la urma, ai luat catelusul vorbitor?

nerantula, sanatate multa puiului! ce de copiluti bolnavi, offf....

mimihoo, poti incerca cu supozitoare nurofen, daca siropul il varsa. off... sanatate multa, sa ne spui ce zice doctorul!

oana(tzitziri), multi de la noi, mi-a fost dor de tine!!!

claudinna, multam de , iaca am si sosit, daca m-ai chemat!

angelynna, acum suntem acasa, ioi ce bine-i!

anca, si eu zic sa dai fuguta la medic. biotics baby ajuta, dar trebuie mers la medic sa stiti exact ce e si sa ii prescrie tratamentul adecvat. sanatate!

andy_g, ma pentru nepotica voastra! Doamne ajuta!

dya, mimihoo, multumesc de primire!

nocom, multumesc mult ca te-ai gandit la noi!
of, asa de bine e acasa! nu ma asteptam sa fie asa de obositor, doar am mai plecat pana acum la munte, tot cate o saptamana, dar acolo a fost super ok. oricum, ceva bun a adus si concediul asta, hunii au facut o gramada de progrese, sunt uimitori, si ne-am intors si cu doi dinti noi, la Edi, nr 6 si nr 7. pupici.
aaaa, eu votez pentru tortul sirena! arata fantastic! cred ca de aici voi comanda si eu... dilma mea e daca sa fac un tort maaare sau doua, cate unul pentru fiecare.... hm...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Lumi da...am luat catelul..mi l-a luat atunci cineva din bucuresti.
Ii place lui Radu..cam asa 10 minute ..desi cred ca o sa-i foloseasca mai tarziu.
Oricum m-am hotarat pe moment sa nu-i mai cumpar jucarii scumpe..ca nu se merita...lui ii plac mai mult alte chestii ca de ex.. orice surubelnita, pensula..carti, cabluri

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!! mimihoo si preety, sorry ptr intarziere, sa fiti sanatoase si fericite, alaturi de cei dragi!

LA MULTI ANI!! , tot cu intarziere, pentru toti puiutii care au implinit un anisor, nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva... Sa fiti sanatosi si fericiti, voiosi si zambareti, cu sufletele linistite si senine!!!!

Si daca tot suntem la capitolul felicitari... Monica, sa-ti traiasca puiul, sa fiti sanatosi cu totii, fericiti si linistiti, o meritati din plin!!

Si la timp:

LA MULTI ANI, Alexia!!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa o bucuri pe mami mult, sa fii mereu vesela si plina de voiosie!!
Laura, ce zi mare! Abia astept sa ne spui impresii despre aceasta zi, cum ati sarbatorit si cum a fost ptr Andy la scoala. cred ca esti tare, tare emotionata.... ce frumos...

LA MULTI ANI, KARLA!

LA MULTI ANI, ALEXANDRA!

Sa fiti sanatoase si voioase!

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

baby boy ma bucur ca sunteti bine!!! So tineti tot asa!!!

lumi eu zic 2 torturi!!! Fiecare trebuie sa aiba lumanarica lui si un tort cu 2 lumanarele ar duce lumea in eroare, nu?!?!? IN plus de asta le poti face diferite in interior poate unul de ciocolata si altul de frisca cu fructe... caci gusturile invitatilor sunt diferite....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Lumi da...am luat catelul..mi l-a luat atunci cineva din bucuresti.
Ii place lui Radu..cam asa 10 minute ..desi cred ca o sa-i foloseasca mai tarziu.
Oricum m-am hotarat pe moment sa nu-i mai cumpar jucarii scumpe..ca nu se merita...lui ii plac mai mult alte chestii ca de ex.. orice surubelnita, pensula..carti, cabluri

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

si eu vreau sa le iau hunilor de ziula lor, printre altele. desi sunt sigura ca vor avea cam aceeasi reactie ca si Radu...

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Vreau si eu sa vad catelusul vorbitor poate ii iau si eu lui Andrei cu toate ca si el tot asa ca Raducu alte jucarii gen matura, faras, cosu de gunoi sunt mai interesante....

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

ALEXIA MARIA

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Am vazut catelusul vorbitor, vineri, in metro baneasa la 120 lei, pentru ca avea cutia rupta. daca il luati pentru copilul vostru poate merita si asa... Erau 2 bucati, nu stiu cat de repede dispar...

Dya uite-l aici:

http://www.t o y b o x .ro/jucarii-interactive/catelus-vorbitor/

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Am vazut catelusul vorbitor, vineri, in metro baneasa la 120 lei, pentru ca avea cutia rupta. daca il luati pentru copilul vostru poate merita si asa... Erau 2 bucati, nu stiu cat de repede dispar...

Dya uite-l aici:

http://www.t o y b o x .ro/jucarii-interactive/catelus-vorbitor/

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

MerciAici pe site scrie ca e la 110 in magazine e mai scump???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput