Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (184)
Raspunsuri - Pagina 16
Mimihoo spune:
La multi ani Alexia Maria, Alexandra, Karla Luiza!
La multe lunite Ania draga!
Fetelor, sa fiti frumoase, destepte si cu bani! si sa-i bucurati pe parinti, normal!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
luminita2008 spune:
tuturor!
ne-am intors si noi acasa, de pe meleaguri straine, n-a fost tocmai concediul dorit, am avut, pe rand, cate o saptamana, hunii bolnaviori
, cu rosu in gat si febra mare... nu ne-am odihnit si nu ne-am relaxat mai deloc... dar acasa e tare bine! acum ne revenim cu totii, mai ales hunii, asta e cel mai important. ne-am intors vineri, dar n-am avut net si oricum nici timp, inca mai am de spalat si calcat, n-am rezolvat decat treaba cu gatitul si curatenia... uff.
ramona, rox(CD), multam fain de mesaje!!! si multumesc tuturor ca v-ati gandit la noi, sunteti niste scumpe!!!

n-am citit nimic din urma, sper sa sunteti cu totii bine, mi-a fost dor de voi!!!
va pupacesc pe toate, ma bag la citit din urma si revin pe parcurs, n-am decat 11 capitole de recuperat
.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
dyanira spune:
Andy ne rugam pt nepotica sa fie totul bine.Ce afectiune are?
Lumi bine ai revenit.Si noua ne-a fost dor de tine si de huni.Imi pare rau pt concediu stiu cum e cu rosu in gat si febra mare
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Mimihoo spune:
andy, ma rog sa-i fie bine si sa revina acasa sanatoasa! 4 luni! piticuta mica!
Lumi, bine ai revenit! Sananate hunilor!
Sofia dimineata iar a luat-o cu febra, 38 si i-am dat nurofen dupa ce-a mancat laptele si l-a varsat cu tot cu o parte din lapte. I-am dat din nou si cand credeam c-o adorm a varsat iar, tot laptele si nurofenul. acum doarme. zice dr. sa incerc sa i-l dau totusi cumva ...
pe la 2-3 vine sa o vada.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
Nocom spune:
angelyna, ratonelu, 300 Multumescd e raspunsuri!! Ma ajuta sa ma hotarasc!! 
anca chiar ar trebui sa faceti o coprocultura, fie si degeaba, mai bine sa stiti cat mai repede ce are puiutza ca sa stiti ce tratament sa urmati!! 
andy_galro Offf, mi se rupe sufletul cand aud pe puiutzi asa mici care trebuie sa treaca prin ceva atat de greu!!!! Ma rog si eu pentru micutza! 

luminitza bine ati revenit!!! Nu cred ca a fost zi din ultima saptamana in care a nu ma gandesc de ce nu mai dai un semn de viata. Aveam impesia ca ati venit din concediu duminica trecuta si..... cam lipseai la apel!
Stiu c aacasa e cel mai bine, sa va refaceti si poate la iarna veti avea un concediu asa cum va doriti!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
angelynna82 spune:
Andy_galro ma
pentru nepotica ta, sa fie totul bine. Doamne ajuta, te rog din sufle sa ne anunti cand ai vesti despre ea
…uofff imi vine sa plang deja
Pentru mamicile cu scolarei le dam multe
si
ici
Lumi ma bucur ca ati revenit, multa sanatate hunilor scumpi si dragi. Imi pare rau ca nu ati avut totusi concediul dorit 
Mimihoo uoofff, tinem pumnii sa fie bine 
Nocom 
Eu am facut curat pana acum intr-o camera...mai am inca una

de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
EvaF spune:
Yellow,
Dam de veste ca de sambata avem 5 dintisori si al saselea sta la panda, asa ca vad ca se grabesc acum sa iasa o armata. Fi-miu suge toata noaptea in rest totul e ok, fara simptome.
La multi ani fetelor, Preety si Mimihoo!!!
Mimihoo sa stii ca aici inca nu era miezul noptii, e diferenta de o ora de fus orar, asa ca eram inca in 13 [faccuochiul]
Fetelor cum va spuneam, o sa revin cu clipul la care am lucrat cu multa emotie, care surprinde cel mai frumos anisor din viata noastra!!!
Citesc din urma si revin!
Pup
vacanta in Franta, la bunici in Alsace
Poze Noah in Paris
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
CD27 spune:
andy_g ma rog si eu pentru nepotica ta
doamne ajuta sa fie bine
Lumi bine ai revenit
si
ici hunilor
eu planuiam ca astazi sa fac curat in casa, arata ca dupa un razboi
dar mi-a zis mama ca e sarbatoare si nu se face treaba
asa ca ma duc la impachetarile minune cu argila, deci pe seara voi fi sirena
sper sa ma tina pana sambata
Mami de Mikul Robert Constantin

ratonelu spune:
andy_g..ma rog din tot sufletul pentru sanatatea Irinei-Maria
mimihoo, multa sanatate Sofiei.of, multi puiuti bolnavi.
lumi, bine-ati revenit! imi pare rau de concediu, dar, las, o sa mai fie si altele, bine c-ati ajuns cu ..bine acasa
ramo+anda
baby_boy spune:
Neata la pranz si de la noi.
Puiutul meu e mai bine..a dormit bine azi-noapte..nici urma de muci...nici un simptom..se pare ca si-a facut efectul panadolul..si chiar ambroxolul numai dupa o zi.
Azi chiar a papat cereale dimineata. Acum doarme.
Uff..sper sa fii scapat.
Andy_galro Ne rugam pentru nepotica ta Maria
sa iasa bine din operatie.
Luminita ma bucur ca ati aparut..mi-era dor de voi
Nerantula, Gruia cum mai este? Sper ca bine
Ramona multu

La multi ani Alexia Karla Luiza, Alexandra !

La multe lunitze Ania si Karinutza pisicutza !!!

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez