Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (184)
Raspunsuri - Pagina 15
angelynna82 spune:
bun...si acum despre noi
ieri am fost plecati la tusi
s-a jucat foarte mult si frumos cu fetele, cu tusi si unchiu, a tras si un pui de nani, a auzit melodiile ei preferate (una o asculta cand era in burtica) si efectiv nu misca nici macar un deget...abia inspre seara ne-am inapoiat acasa

Anca nu ar fi mai bine sa te duci la dr, pliculete biotic sunt bune pentru diaree,
am si multa sanatate
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
ratonelu spune:
angelyna, ce crin cumintel , vezi?
anca, la doctor..si eu zic. multa sanatate Carlei
bitzaa.....
mi-a fost dor de tine...n-am stiut ce-ati patit
multa, multa sanatate!
rox, dormi?
laura..tinem pumnii intr-o zi mare!
si...altceva nu mai tin minte.
nocom, printesa 6p
mie imi place si 2p...
claudina.
dyanira spune:
LA MULTI ANI!!! boboceilor nascuti azi in special pt ALEXIA de Laura sa fii sanataosa, sa cresti mare si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata.
Laura
mamica ce zi incarcata azi pt tine.Mult succesc lui Andy la scoala.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:

Alexia
Karla Luiza
Alexandra

Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
dyanira spune:
Anca am vazut ce ai scris de Carla si eu zic ca poate ar trebui sa mergeti la medic.Si Andrei e cam dat peste cap de laptele asta junior noaptea se fataie de dureri de burtica, are si el scaune destul de moi 2-3 pe zi si in plus azi dimineata a scos lapte ceea ce el nu a facut de cand avea 2-3 luni.Se pare ca nu ii prieste laptele asta
sau nu stiu ce sa cred.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Subscriu la
. Zilele astea am avut o stare foarte proasta (asa se explica mesajul ala patetic pe care l-am postat aseara) dar sper sa nu ma afecteze prea multa vreme, incep sa cred ca lucrurile sunt mai ... neobisnuite. Se apropie 10 ani de la un eveniment neplacut si cred ca inconstientul meu a vorbit.
Vorbeati de mancare aruncata pe jos. Sunt si copii care nu dau pe jos??? Unde? Cum ii chiama?
Last but not least 

Laura si Alina! Va fi bine!
Acum ma duc sa vad torturi. Nocom ce-mi faci tu mie... uite ieri ziceam ca vreau ceva dulce si barbatu-meu a venit cu o ciocolata amaruie ![]()
Ramona,
b de la bebe, blog...
300 spune:
Anca, toate putem sari cu sfaturi dar e mult mai bine sa faci o coprocultura si sa mergi la medic in cazul vostru. 
Nocom, imi plac printesa si sirena.
Ramona,
b de la bebe, blog...
andy_galro spune:
Neatza!
Laura si Alina mult curaj mamicilor!!!

La multi ani Alexia
Karla Luiza, Alexandra !!!
Sa fiti sanatoase, frumoase si norocoase!!! 
La multe lunitze Ania si Karina 
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
andy_galro spune:
Multa sanatate puiutilor bolnavi
nerantula cum mai e Gruia?
bitza doamne fereste prin cate ati trecut...bine ca sunteti acasa, acum totul va reintra in normal
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
andy_galro spune:
Azi este o zi grea si pentru familia noastra: nepotica noastra de 4 luni va fi operata la ora 14 la inimioara
in Franta...ma
sa fie totul in regula si sa recupereze cat mai repede micutza
va rog daca puteti sa spuneti o rugaciune, sa aveti un gand bun pentru Irina-Maria sa-i reuseasca operatia...
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi