Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(67)*
Raspunsuri - Pagina 7
aris26 spune:
neatza
brr ce frig e. nu stiu de ce dar cand se termina vara ma apuca si pe mine cheful de stat in curte si plang ca nu mai e vreme dar toata vara trebuia o macara sa ma scoata afara
gianina - hahahah ce ma distreaza cand imi dau seama ca sunt fete care ne citesc stiu atatea despre noi si noi habar nu avem de existenta llor hahhaha. poi tocamai asta e...nu vreau sa fac la fel ca si cu caruciorul ca o sa ma omoare sotzul. de asta am zis, dau oricat pe scaun numai sa fie cel mai bun sa nu ma trezesc ca vreau altceva peshte n luni. la asta scriau ca are nu stiu ce fel de material special antitranspiratie. oricum eu merg vara cu ac pe maxim 21 de grade...nu prea transpira. buba la asta e ca are un sistem cu totul nou si unic de prindere. nu se fixeaza nici cu centura si nici isofix, se trece centura peste burta acolo unde e perna aia. ei arata tot felul de teste...dar...stiu si eu.
kea - tu esti din germania. ce se stie de scaunele astea ca vad ca nemtii le-au inventat. stii ceva de kiddy astia?
gabi - m-ai facut sa rad. uite asa am patit si eu cu scuterul. nu ma urc nici platita. la mine trebuie sa fie 4 rotzi sub mine altfel ma infing in primul gard
dodo - hmmm eu cand se trezeste la 7 imi vine sa mor. azi noapte l-am luat de la 3.30 in patul meu ca dadea semne de trezire si deshi s-a trezit la 7 a stat cumintel langa mine pana la 8.20 si ma pandea sa deschid un pic ochii si cum ma vedea cum isi latea un zambet pe toata fatzadragutzul de el...dar ce sa-i fac daca nu sunt buna de nimic dimineatza
25 martie 2009
petrean spune:
gabi udne sunt pozele?in ce galerie?
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
gabi86 spune:
in partea stanga sus a paginii in meniu atat am reusit nu am putut sa incarc pe webshots imi parerau se pare ca s cam probabil nu e greu d ar nu ma prind de faza
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi86 in partea stanga sus a paginii in meniu atat am reusit nu am putut sa incarc pe webshots imi parerau se pare ca s cam probabil nu e greu d ar nu ma prind de faza mami de robert |
ce meniu.ce site?zau ca nu ma prind..eu le-am cautat pe picasa..dar nu am gasit nimic:(
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
sirimie spune:
pentru iritatii la fundulet - aveti grija ca funduletul sa fie uscat cind puneti pampersul. daca dati cu creme gen bepanthen, trebuie sa intre bine in piele si sa fie uscata pielea cind puneti pampersul, altfel se irita. eu folosesc ulei sau creme cu oxid de zinc - cea de la Nivea e buna.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
poohy spune:
[red]Aris[red], dupa 1 an, 1 an si ceva nu mai transpira chiar asa. Si nu mai e asa rau. Cel putin asa a fost la Manu, care pana intr-un an in 20 de minute de stat in masina se umplea de bubulite si storceam apa din body-uri...
Noi i-am luat scaun de masina cu Isofix din gama 9 luni - 4 ani dar deja la iarna (cu hainele) nu o sa mai incapa in el - desi nu e chiar atat de mare. Asa ca scaunul ala trece la Mihnea si ii luam unul mai mare lui Manu - tot cu Isofix. Nu ne-am hotarat care, vedem la baby expo
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
simina_kin spune:
Neata
De veo 4 zile am avut program, adik n-am mai lenevit , iar aseara simteam ca nu mai pot de (ceea ce nu mi s-a mai intamplat de muuullt)....si-am dormit si eu mai bine.Faza tare a fost cand ne-am trezit, ma intreaba sotul dc am dormit bine eu zic"minunat, am fost si mai rar la pisu" la care el imi rasp:"eee...eu n-am dormit deloc minunat,ca mai bine te plimbai toata noaptea la wc ca pana acum , decat sa nu-ti taca gura ca aseara...cica toata noaptea am vorbit, ba despre gradi, ba ma certam cu baba mea.....ce sa fac dc asa ma manifest cand sunt prea obosita
30+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
gabi86 spune:
petrean chiar e ciudat voi vb de niste chestii care eu nu le vad si invers probabil undeva gresesc eu!!!
eu am deschis mai multe chestii pe aici dar nimic gen picasa deja ma depaseste
gabi86 spune:
petrean eu procedez asa am pagina de internet salvata (de o matusa asa am aflat de odisee)inrt un fisier (in calc de pe vremea cand eram gravida ),descchid pagina si mi apare calculatorul ala al sarcinii in partea de sus am forumuri trecute printre altele deschid forumurile intru in clubul scutecelor si apoi la ghiocei in stanga am meniu pe mijloc pagina cu mesajele voastre si in dreapa reclame iar inbara de sus preconceptie sarcina diverse ....multe la voi nu e la fel?