Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(67)*
Raspunsuri - Pagina 6
aris26 spune:
gianina - deci stiu eu bine ce stiu. a trecut mult de atunci dar uite ca mi-au mai ramas cava neuroni
mababei - bravo! merci de sfat. caut acum sa vad ce gasesc/.eu gasisem unul mai interesant care avea o perna in fata cica mai sigura decat centurile. sa caut din nou si iti pun linkul sa iti dai cu parerea si despre asta
25 martie 2009
aris26 spune:
uite scaunul
http://www.kiddy.de/gb/comfort-pro
imi mai placuse si marco polo de la inglesina
25 martie 2009
poohy spune:
merci
Mababei, sa vina repede si fara chin dintisorul... Ca se poate. Stiu de la Manu
Aris, asta vroiam sa zic - ca la Mihnea nu a fost mai nimic - 2 saptamani proaste - si inebunisem - imi dau seama la Geanina cu Andreea. Dar o sa treaca
Cu pielicica Mihnea pare ca o are mult mai buna decat Manu - adica nu mi se mai irita de la seboreica de la 1 luna. Numai funduletul. Se completeaza :D Manu avea numai fata, Mihnea numai funduletul
Nu am schimbat pampers-ul... Dar vreau sa il schimb acum ca nr 3 incepe sa fie prea mic - adica sa dea rapid pe dinafara si in 1-2 ore cateodata. Poate si asta e o cauza...
Geanina, merci, incerc si cu apa termala ca am in casa si nu am folosit-o...
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Gianina34 spune:
Buna dimineata mamici (ca sper ca bebelusii dorm la ora asta)
Noi ne-am inceput programul la ora 7 si desi dimineata incerc sa o pisc cat mai putin, cand am pus-o in brate sa-i dau laptele i-a venit greata si i-a urcat pana in gat pot acidul din stomac , s-a inecat si cand sa manance, de frica de durere sugea si nu mai inchitea laptele; il lasa sa se scurga pe obrajori. Greu am convins-o sa inghita putin. Asta este, trebuie sa fiu tare insa-i foarte greu.
aris - am incercat tot ce se gaseste pe la noi + infacol+mylicon+ homeopate+...
Este super scaunul care ni l-ai aratat dar oare nu-i va fi prea cald in el la vara? A mea transpira toata si intr-o scoica normala, imi inchipui ca vara as scoate-o fleasca dupa 10 minute. s-au poate vrei sa continui traditia ca si la carucioare si sa cumperi mai multe pentru fiecare anotimp/sezon. Oricum , mie imi place foarte mult.
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Dodo-pui spune:
Pt adoptieDavid,Alexandra...
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
Gianina34 bine ai venit in grup.
Multa putere in continuare si DD sa va dea doar bucurii
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Prima zi cand Isabella s-a trezit la 7 Yupiiii(de regula de 4,30/5 nu-mi mai adormea pana la 8)si Donu'tot la 7 s-a trezit.Ma bucur azi ca de maine incepe gradi si daca toata vara ai mei au avut de udat/prasit /cules acum sigur o sa trag de el sa se trezesca(se trezeste usor cuvantul cheie "gradi")....
Incepe comedia si la mine
La multi ani!
Amalia Maria,
bebe de Silvia4
Rares,
bebe de Alina27
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
andiaroro spune:
Chato-bine ai revenit! Sunteti frumusei foc. Si noi am avut parte de urlete prima zi de dupa vacanta. S-a calmat si a reusit sa doarma abia cande ne-am jucat de-a vacanta-am pus-o in carucior si am iesit afara
Geanina-o sa-ti scriu numele unui medicam(acum doarme poporul si nu pot cauta cutia si nu-mi amintesc cum se chema), care mi-a folosit f mult la alex.e drept, ca situatia era nitel diferita ca el avea reflux, dar era si haplea mare si doar l-am alaptat pana la 6 luni...In sf, o sa-ti scriu mai incolo si intrebi medicul tau de el , daca nu l-ati incercat inca si vedeti ce zice...parca am mai scris pt kea cum se numea...mi-am amintit ca noua ne daduse si motilium, pe care insa nu i l-am dat.Prin multe ati mai trecut si voi, dar o sa le rezolvati incet pe toate...
Noi am inceput ieri marea aventura mancacioasa lA 6 luni fara É zile si a fost ok...am inceput cu http://www.kadolis.com/menu_biologique_bebe_babybio_carotte_des_4_mois-alimentation_bebe_bio-1-p-748-null-136.html , dupa ce m-am pus in acord cu cresa ca tanti a ei numai timp sa gateasca nu are in mom asta cu zapaceala, care e acolo, din cauza colegutei ce nu prea se adapteaza. A halit binisor cu lingurita cu Winnie (aleasa de frati-su) timp in care mai baga si ea aer cu lingurita cu Tigru...m-am gandit la semnificatii, asa ca n-am apropiat-o in prima zi de aia cu purcica roz din ac desen...Eu o sa merg ca si Aris pe ambele variante...si borcanase si gatit...Am inceput acum cu borcanasele astea, care dupa cum vezi Pisigri chiar sunt certificate bio, dar stiu ca atunci cand vor iesi in gasca afara cu cresa va primi borcanele obisnuite din comert (de la nestle sau bledina-o marca frantuzeasca) ca normele de sec alim ale cresei ii impiedica sa se care cu mancare gatita dupa ei in parc (sa va mai zic ce contract de 4 pagini am avut de semnat si respectat despre cum sa duc laptele meu)...
Geanina-cum s-a trezit alex, m-am putut uita la numele medicam polysilane upsa- e un gel cu gust de capsuni ce se pune pe tetina sau san inainte de masa si e pansament pentru esofagul iritat de varsaturi-intreaba-l pe medicul tau...si motilium-asta ne-au prescris noua.
Pisigri-taman cand vroiam sa ma lansez in bio si borcanele bebei, avu alex un accident pipi...el nu mai are scutec de un an si ceva si numar pe degete accidentele, dar de cand cu gradi e a doua oara-e prea obosit ca sa se scoale pt baie, asa ca revin ca cau urla ca aterminat dusul...bine ca afost totul ok la spital si poti sa-ti vezi linistita de alaptat in continuare
gabi86 spune:
NEATA FETELOR!!!am avut o noapte cam grea ,sa foit Robert in continuu si de la 7 nu a mai dormit de loc ,acu e tare vesel in patut parca a dormit 2 luni neintrerupt iar eu nu mai pot ma preling de somn.
gabi86 spune:
Gianina bine ai venit dai dovada de mult curaj si pentru asta.
aris eu la scaune de masina nu ma pricep nu am asa ceva pt ca nu conducam avut cateva incercari si am daramat un gard asa m am lecuit de carnet nu am avut curaj sa fac scoala