Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(67)*
Raspunsuri - Pagina 5
aris26 spune:
mai bag o tzg si ma duc si eu sus. daca doarme mandrul meu tot asa bine ca in ultimile doua nopti macar sa ma odihnesc si eu ca oamenii
25 martie 2009
Gianina34 spune:
poohy - si eu am tot sperat ca pe masura ce trec saptamanile va fi mai bine numai ca la noi nu este asa. A facut deja 3 recaderi la stadiul de a nu mai manca nimic de frica sa nu mai vpmite si sa nu mai aiba arsuri pe esofag. Si fiecare revenire a fost tot mai grea si cantitatea mancata de lapte a fost tot mai mica. Ultima criza a fost saptamana trecuta; poate ne ajuta Dumnezeu sa dureze mai mult starea de "acalmie" de acum.
Oare ce fac excursionistele noastre la ora asta? Dar excursionistii?
Si eu cred ca unul din "adoptati" este David . Pentru ceilalti doi ma mai gandesc la noapte
Gianina - mami de bebelusa Andreea
avem 5 luni
poohy spune:
Aris, merci Ii dau si eu daca mai face asa urat... Nu vreau sa se chinuie. Cu laptele imi dau seama acum ca e cazul sa schimb, dar e prea aproape de vaccin si nu vreau sa il mai aman, si asa e decalat cu 8 zile de la problemele pe care le-a avut cu limbuta
Geanina, la noi a fost numai 2 saptamani si de vina erau colicii/gazele acumulate in stomacel... Cu debridat + infacol i s-au ameliorat incet incet simptomele (ca incepuse sa si scada usor in greutate)
Dar la el in rest nu au fost asa problema, dadea afara mult si mai da si acum destul, dar si mananca muuuult si des
Sper sa fie din ce in ce mai bine Andreea Sa va puteti relaxa si voi
edit: am scris infarix in loc de infacol
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Gianina34 spune:
poohy - pentru funduletul iritat - eu o pasai o data pe zi cu apa termala si asa am rezolvat de multe ori iritatiile iar acum o dau asa ... de "intretinere". La noi apa termala este super: orice iritatie sau bubita o vindecam cu ea.
A mea, cand este in super crize, o mai linistesc, cate o data cu un pic de apa - bea o gurita doua si gata isteria. Si feonul mai dunctioneaza inca
Gianina - mami de bebelusa Andreea
avem 5 luni
aris26 spune:
na ca ma prins sotul fix cand fugeam ca cica ii e foame. am pregatit un platou rece de nici mie nu imi venea a crede ca daca ma intreba cineva ziceam ca nu e nimic in frigider dar uite ca a fost. partea proasta e ca mi-a facut pofta si am facut si pt mine unul de 5ori mai mic...dar oricum..la ora asta
ei asa am avut si noi probeleme pe perioada colicilor dadea afar f mult...dar inteleg ca la gianina e mult mai grav. doctorii ce au spus? cand se rezolva? cand trece la mese solide/semisolide?
poohy - ai schimbat marca de scutece sau felul lor?eu am patit-o de la pampershi aia parfumati. noi rezolvam cu bepantene orice mica iritatie. apa termala nu am incercat dar uite ca o sa incerc asa de rasfatz ca el saracu are o piele...mai rar. ash vrea sa fie si a mea asa buna
25 martie 2009
aris26 spune:
gianina - tu ai fost pacienta lui tutu? ca imi pare tare cunoscut id-ul tau
25 martie 2009
Gianina34 spune:
aris - doctorii ce sa zica.... stim ce are facem tratament si sa speram ca se va rezolva cand va mai creste. Daca am scapa de gazele din burtica probabil ca near fi mult mai bine ca n-ar mai urca atat de usor acidul din stomac dar nu stiu cand se va intampla minunea. Cu mancarea semisolida ne luptam de vre-o 3-4 saptamani si avem si zile mai bune si mai rele... astazi de ex a mancat totusi 10gr de mere coapte si cam 80gr de piure de morcov dovlecel si cate un pic de patrunjel , pastarnac telina si ardei. Iar cereale ii pun cate 2 masuri in fiecare biberon cu lapte - 135 ml.
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Gianina34 spune:
aris - nu am fost pacienta lui insa mi-am mai bagat si pe acolo nasul pentru cate un sfat
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
mababei spune:
Seara buna din nou!
Gata, am scapat de febra, are 37,8 acum si nu i-am mai pus supozitor de pe la ora 17.
Poohy, felicitari pentru dintzuc!
Cred ca se apropie vertiginos si dintzucul nostru pana la urma ca si Calin face kk mai acid si parca o idee mai moale, dar suficient cat sa se irite deja la fundutz
Gianina, bine ai venit tu si ghiocica ta Andreea! Daca-ti spun ca m-am gandit recent la tine, n-ai sa ma crezi! Nu stiu daca iti amintesti dar am schimbat niste mail-uri cand iti iesisera valorile alea urate la dublu test si urma sa faci amniocenteza. Te rugasem sa ma tii la curent dar acum citind povestea ta imi dau seama ca numai de asta nu mai aveai tu timp! Imi pare rau sa aud ca aveti probleme de sanatate, sper sa se rezolve toate cat mai repede si sa te linistesti si tu, ca mare zbucium ai avut si inainte de sarcina si in timpul sarcinii, macar de-acum sa fie bine!
Aris, despre scaune de masina, parere buna am de cele de Britax. Pun accent pe siguranta, fiind testate atat de ei cat si impreuna cu Volvo. Sunt un pic mai scumpe dar isi merita banii.
Ma duc si eu la somn! Noapte buna mamici! Somn linistit si piticilor!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
aris26 spune:
presupun ca infacol ai incercat.
la noi asta mai ajuta un pic cu gazele. sigur o sa treaca cu vremea. trebuie sa se matureze sistemul ei digestiv
25 martie 2009