Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(67)*
Raspunsuri - Pagina 22
Pisik06 spune:
Diana, suuuper! Mai vrem poze
Gianina, multumesc de info
Sasha, tinem si noi pumnii pt prima zi de scoala. Doamne, ce emotii trebuie sa fie. Dar si satisfactiile vor fi pe masura. Bafta maine
Novus, lasa, ca te inteleg colegii si te lasa sa dormi cu capul pe birou dupa ce povestesti aventurile
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
anamariame spune:
Buna seara,Am intrat rpd rpd sa va salut, sa urez o zi frumoasa maine si un inceput de an scolar/gradinicesc cat mai fructuos.Ma bucur ca Marea Intalnire a fost un real succes, nici nu se putea altfel, cu asa o organizatoare! Am vazut si ceva pozici, mai astept si altele dar le las pe maine, ca sunt rupta de oboseala. Am avut nunta aseara si nu am reusit sa ma odihnesc mai deloc. Gigelica-nasica, asteptam detalii si despre weekendul tau.V-am pupat, noapte buna!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
http://picasaweb.google.com/olgagireada/ForumisteleLaMunte#
Uitati si poze
Cred ca ati fugit la culcare, dar le vedeti voi maine la cafea
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
Of ILINCA multumesc ca te-ai gandit la emotiile mele. Sunt topita. Eu incerc sa nu ma arat prea emotionata dar sunt rupta pe dinauntru Asociez intrarea la scoala cu un fel de rupere de noi si mi-i sufletul bucati Stiu ca trebuie sa il las sa zboare....Si imi adaug si emotiile lui, si cand il vad cat este de nerabdator...... Va spun maine cum a fost FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
Vaai cuscro numai gandul imi da ghemotoace la stomac asa ca fii tare si gandeste-te ca e tot langa tine
Mami lui Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean eu va parasesc..ca maine dimi incep cu sufeltul strans..gradinita Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 Poze gemeni Povestea noastra |
bafta si voua !!!!
cred ca nu pot dormi la noapte de emotii ce m-am incarcat de la voi
Mami lui Alexandra (03.03.09)
shasa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui petrean
baftasi cat mai putine emotii Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 Poze gemeni Povestea noastra |
Multumesc, sa fie! Intraddevar este greu cu trei, noi ne-am urnit la munte in vara dar ai mei sunt intradevar ceva mai maricei....ca doar ne pregatim de scoala
Va pup si multa multa sanatate
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
shasa spune:
citat din mesajul lui petrean eu va parasesc..ca maine dimi incep cu sufeltul strans..gradinita Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 Poze gemeni Povestea noastra |
Hai sa ne tinem de mana
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
shasa spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Diana, suuuper! Mai vrem poze Gianina, multumesc de info Sasha, tinem si noi pumnii pt prima zi de scoala. Doamne, ce emotii trebuie sa fie. Dar si satisfactiile vor fi pe masura. Bafta maine Novus, lasa, ca te inteleg colegii si te lasa sa dormi cu capul pe birou dupa ce povestesti aventurile Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Hai ca am mai prins curaj
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
shasa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Vaai cuscro numai gandul imi da ghemotoace la stomac asa ca fii tare si gandeste-te ca e tot langa tine Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Gata, de-acum sunt chiar curajoasadar vorba lui saracutu', am fluturi in stomac
Va pup!
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
Pisik06 spune:
Superbe pozele! M-am uitat la toate absolut, iar maine o iau de la capat. Poate puneti si 1-2 explicatii, ca pe vreo 2 bebei nu am reusit sa ii identific. Poate de la oboseala
Petrean, bafta si voua la gradi!
Si multa bafta si celorlalti copilasi care incep maine scoala: bestiuta mare de Lysbeth, copilasi de Anca si care se mai stiu
Am vazut pozele, acum fug la nani, ca la 2 primesc trezirea
Noptica buna
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente