Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(67)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Gat, fug si eu sa mai pregatesc ce mai am de pregatit pt. maine si ma bag la somn. Noapte buna!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu mai am timp sa recuperez in seara asta ca pic de somn. asa ca raspund repede la ce am citit(apropos...cat ati scris fratilor de azi dimineatza?!)

kea - merci mult de tot. din cate vad doar doua modele au luat sehr gut, iar una este o scoica deci pica automat si cea de a doua e doar pana la 18kg. inteleg ca gutul asta e mare realizare daca sunt asa de drastici. ma duc maine la bmw sa le vad cum arata de fapt si mai cercetez. oricum in scoica nu prea mai merge. mai ales seara cand e un pic mai imbracat efectiv sta inghesuit

ilinca - glumeam cu doctorul.nici eu nu ash putea sa ma supar pe al meu in veci din aceleashi motive ca si tine

ma duc in pat...poate mai apuc maine sa recuperez ceva ceva
noapte buna

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Asa si acum sa mai scriu si eu

Pisigri sper sa fie ok cu apendicita...eu la fel am fost pe la 3 dr caci ma durea rau si toti 3 ma trimiteau acasa...din pacate am facut peritonita si in loc sa fac o operatie simpla care dureaza maxim 1 h, a durat vreo 3 ore si am si stat in spital vreo sapt...sper sa nu ajungi la asa ceva...doar iti sugerez sa mai mergi la un dr

Chatonel ma bucur tare ca ai revenit!!! Ne-a fost tare dor de tine, dupa cum vezi Ati fost pe croaziera? Caci si noi mergem sapt asta si sunt curioasa cum este si cum s-a comportat dragoana

Gianina bine ati venit...of prin cate ati trecut Va doresc multa sanatate...Legat de canalul infundat...noi tot speram sa se desfunde...voi la ce dr ati fost?

Aaaaa...si fetele care ne cititi si stati ascunse...curaj...iesiti la iveala!!!

Aris si noi trebuie sa cumparam scaun de masina caci nu mai incape David in scoica. Ai putea sa vezi ce oferte au la targ. Va fi de curand...din pacate noi sun tem plecati si nu-l prindem.

poohy felicitari pt dintisor

Simina felicitari pt cele 31 sapt...mai este asa putin ca ma napadesc si pe mine emotiile Apropos, trebuie sa ne intalnim sa va dau banutii. Asa ca te astept saptamana aceasta in parc

Florinela tinem pumnii pt maine], stiu ca ai mari emotii [pup. Te astepam sa ne spui cum a fost.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

http://picasaweb.google.com/olgagireada/ForumisteleLaMunte#

Uitati si poze

Cred ca ati fugit la culcare, dar le vedeti voi maine la cafea

Hahaha, am vazut pozele. Ce superbe sunt! Mai ales alea unde i-ati pus toti unul langa altul pe burtica in iarba. Bune de pus la revista.
Colectia noastra de ghiocei!!!Yeeeeah!

Bafta maine pt prima zi de gradi/scoala, si la mamici si la pitici.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Pisik ar fi super sa ne vedem pana vineri. Aaaa si imi pare rau pt bicicleta...mai ales ca era un cadou

Mamici va inteleg ca aveti emotii, si eu maine merg cu Chitibus, incepe si ea clasa 1 si am maaaari emotii, asa ca va tin pumnii si asteptam poze cu boboceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Pisik ar fi super sa ne vedem pana vineri. Aaaa si imi pare rau pt bicicleta...mai ales ca era un cadou

Mamici va inteleg ca aveti emotii, si eu maine merg cu Chitibus, incepe si ea clasa 1 si am maaaari emotii, asa ca va tin pumnii si asteptam poze cu boboceii

Succes si voua !!!un pt Chitibus si de la mine

Superbe pozele !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

baietii mei dorm de rup si eu nu am sooomn; o sa incerc sa fac un nani totusi, ca mutzu s-a culcat la 8 (dupa ce mi-a plans aproape tot drumul pana acasa si inca o portie acasa) si la 6 maine o sa fie fresh.. si cine stie cate treziri are la noapte
noapte buna fetele, abia astept sa vorbim maine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

gata, merg la daca pot

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Am scris si eu pe o foaie ce si cui vreau sa raspun...bineinteles ca pe Ayla nici n-am scris-o, caci am zis ca nu am cum sa uit, cu ea vreau sa incep mesajul...dar uite ca oboseala imi joaca feste

Ayla m-am bucurat tare mult cand am citit astazi ca Alex este mai bine. Doamne ajuta sa-si revina repede. Abia astept urmatoare intalnire, unde sper sa va cunosc: pe tine, pe Alex si pe copii

Mergi la inceput

Chatonel am uitat sa-ti spun ca ti-am admirat pozele. Sunteti tare frumosi si se vede ca v-ati distrat in vacanta....dar acum fa-te fata serioasa si mai calca si pe-aici

Mergi la inceput