Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(67)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

da..simona..stiu..insa nu-i pot lasa asa mucosi..ca azi Vladut cand s-a trezit..era muci uscati si la ochice sa spun ca era toata fatza

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Eu la Diana vad doar 1 poza, cu Saby si Maiuta, mai sunt si altele?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

aici aici http://family.webshots.com/album/574638416qunrvw ... si dati refresh la pagina ca tot mai incarc!!!!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Gianina, Ana are nasul infundat si e tare mucioasa de vreo saptamana. Stiu ca pt aerolosi trebuie aparat special, voi ati achizitionat asa ceva?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Am cumparat aparatul de la farmacie (la sensiblu este cam 370 lei, insa la altele se mai gaseste cu 240 lei) - este marca OMRON - de asta ne-a recomandat dr ca fiind cel mai bun/rezistent/fiabil

Este super eficient; se cunoaste efectul dupa prima "aerosolare"

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hei, Shasa, cum stati cu ghiozdanelul? Pregatit, pregatit? Sa nu te arati emotionata si agitata, luati-o ca pe cel mai firesc lucru;). Parca mi-e dor si mie de deschiderea anului scolar, de n-ar trebui sa merg cu Manole as merge la deschiderea festiva cu Phiphi...dar poate mergem sa pichetam prefectura pe la 12

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Of ILINCA multumesc ca te-ai gandit la emotiile mele. Sunt topita. Eu incerc sa nu ma arat prea emotionata dar sunt rupta pe dinauntru
Asociez intrarea la scoala cu un fel de rupere de noi si mi-i sufletul bucati Stiu ca trebuie sa il las sa zboare....Si imi adaug si emotiile lui, si cand il vad cat este de nerabdator......
Va spun maine cum a fost

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

dyana asteptam detalii

fetele priviti cum ne diversificam cu mar si branzica

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hei, Shasa, cum stati cu ghiozdanelul? Pregatit, pregatit? Sa nu te arati emotionata si agitata, luati-o ca pe cel mai firesc lucru;). Parca mi-e dor si mie de deschiderea anului scolar, de n-ar trebui sa merg cu Manole as merge la deschiderea festiva cu Phiphi...dar poate mergem sa pichetam prefectura pe la 12

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Of ILINCA multumesc ca te-ai gandit la emotiile mele. Sunt topita. Eu incerc sa nu ma arat prea emotionata dar sunt rupta pe dinauntru
Asociez intrarea la scoala cu un fel de rupere de noi si mi-i sufletul bucati Stiu ca trebuie sa il las sa zboare....Si imi adaug si emotiile lui, si cand il vad cat este de nerabdator......
Va spun maine cum a fost

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

baftasi cat mai putine emotii

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

monnvas - imi pare tare rau; tin pumnii sa treceti cu bine

avem 5 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Va multumesc inca odata pentru urarile de bine, tare-mi sunteti dragi cu toate - cate un de la noi (inclusiv pt excursionistele lipsa la apel)

Draga simina - ce putin a ramas, 9 saptamani - fa-ti toate poftele si... DOOOOOORMI cat de mult poti.

Mamicilor care incepeti scoala maine - cum stati cu emotiile? Ati pregatit si raspregatit hainutele si ghiozdanelul? Doamne ce departe pare acum pentru ghioceii nostri acest moment, cat mai avem de a ne lupta cu diversificarea, cu mersul/alergatul, dintisorii/maselutele ,probabil vor apare si bolile copilariei ....
Si ca sa revin, mult noroc maine in prima zi

avem 5 luni

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Novus fff frumos mesajul, ai descris perfect fiecare familie si cadrul organizatoric. Multumim de aprecieri, intrega familie de gaze si Gaza mica a promis ca data viitoare o sa rada mai mult. Chiar m-am intristat un pic cand am vazut ca azi a inceput sa rada si sa vorbeasca de numa-numa dupa ce s-a trezit dar era prea tarziu, se sparsese gasca. Probabil cum a dormit muult aseara si s-a odihnit s-a trezit si ea la spartul targului sa se simta bine. Asa ca trebuie sa ne intalnim mai des sa se obisnuiasca.
N-am stiut ca sotul Florinelei a fost ingerul caldurii din a doua seara. Florinela multumeste-i muuuuuuuuult din partea noastra .
Oli abia astept pozele sa le pui pe toate.

As face si eu o descrie scurta dar acum sunt un pic obosita si ma streseasza Gazu ca vrea si el la net, asa ca o las pe maine. Sunt totusi datoare lui Novus , asa ca vreau sa va spun ca eu o declar pe Alexandra cel mai vesel bebelus din odisee. Mai fetelor, ghiocica asta mica nici nu stie ce e aia plans, rade la toata lumea se distreaza de numa si iti inveseleste ziua. E ca o raza de soare. Tati de Alexandra e devotat 100% si totpit cu totul dupa mata mica iar zambareata il rasplateste cu varf si indesat pt ca se vede ca tati e febletea ei. Novus e sefa, o ff buna organizatoare si persoana ff deschisa si placuta. Din primul moment pt mine a fost ca o prietena pe care o stiu de muuult timp ceea ce mi-a dat un sentiment ff placut de familiaritate. Aaa si ce mi-a mai placut la ea e combinatia dintre calmul ardelenesc si veselia si faptul ca e plina de viata. O combinatie rara si fericita. Abia astept sa mai organizeze o intalnire, si pe luna m-as duce dupa ea.
Maine vin cu partea a doua sa va mai spun ce si cum despre fiecare mamica si ghiolcel, asta asa, ca am fost atat de incantata ca un copil mic.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

m-ai lasat fara cuvinte ; l-ai citit exact si pe tati de Alexandra care s-ar duce si in Cosmos pt ea (si pt mine desigur daca ii spun )

eu de cand am venit, citesc, scriu si sunt super incantata, uit ca maine merg la birou dar colegii asteapta si ei povestea intalnirii (doar nu credeati ca nu le-am spus ) si eu abia astept sa organizez urmatoarea iesire, cu colegii de data asta si sa jucam psihologul

aaaaa si astept adresa ta pe PM

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

eu va parasesc..ca maine dimi incep cu sufeltul strans..gradinita

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput