Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(67)*
Raspunsuri - Pagina 20
dyana27 spune:
o sa vedeti diferente enorme la imbracat... ca diminetza si seara iti clantaneau dintii... iar la pranz ba te topeai, ba batea un vant de te raceai tot... deci bebicii sunt "adaptati situatiei"
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
Gianina34 spune:
aa si mai aveam ceva de spus de acum cateva pagini pentru nu mai stiu exact care din mamici cu bb cu nasuc infundat (parca gemenutii, dar nu vreau sa gresesc): pe noi ne-a ajutat foarte mult, in perioade de astea , sa facem aeosoli cu ser fiziologic (cam 10-15 minute) o data pe zi. Iar cand eram super infundate si nu mai dadea rezultate , faceam aerosolii cu adrenalina 0,5 ml + ser fiz. 1ml o data pe zi cam 3 zile - este si antiinflamator si rezultatele sunt spectaculoase (in spital am facut chiar de 3 ori pe zi)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Pisik06 spune:
Monnvas, imi pare tare rau pentru bunicul tau
Bafta la examen!
Hai cu pozeleeeeeeeee ca imi pica ochii, dupa o noapte de "cantece"
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 aa si mai aveam ceva de spus de acum cateva pagini pentru nu mai stiu exact care din mamici cu bb cu nasuc infundat (parca gemenutii, dar nu vreau sa gresesc): pe noi ne-a ajutat foarte mult, in perioade de astea , sa facem aeosoli cu ser fiziologic (cam 10-15 minute) o data pe zi. Iar cand eram super infundate si nu mai dadea rezultate , faceam aerosolii cu adrenalina 0,5 ml + ser fiz. 1ml o data pe zi cam 3 zile - este si antiinflamator si rezultatele sunt spectaculoase (in spital am facut chiar de 3 ori pe zi) Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
nu sunt infundati..sunt super mucosi..scoatem cate .....jumate de ora la unul;oricum..nu am aparat pt aerosoli:(
mersi de pont..pentru data viitoare
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
sirimie spune:
citat din mesajul lui petrean fetele..ma bucur ca v-ati distrat bine, si v-ati simtit...ca inntr-o mare familie..si va urez sa repetati experienta cat mai des Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 Poze gemeni Povestea noastra |
insanatosire grabnica tie si gemenilor!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Pisik06 spune:
Gianina, Ana are nasul infundat si e tare mucioasa de vreo saptamana. Stiu ca pt aerolosi trebuie aparat special, voi ati achizitionat asa ceva?
Pozele noastre
petrean spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Gianina, Ana are nasul infundat si e tare mucioasa de vreo saptamana. Stiu ca pt aerolosi trebuie aparat special, voi ati achizitionat asa ceva? Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
este in farmacii.cu vreo 150 ron.cel mai ieftin...stiu eu
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
nu sunt infundati..sunt super mucosi..scoatem cate .....jumate de ora la unul;oricum..nu am aparat pt aerosoli:( mersi de pont..pentru data viitoare Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 Poze gemeni Povestea noastra |
cu cit scoti mai mult timp cu atit se fac mai multi muci
si eu am descoperit mai tirziu aparatul cu aerosoli dar merita. se gaseste in orice farmacie
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Pisik06 spune:
Eu la Diana vad doar 1 poza, cu Saby si Maiuta, mai sunt si altele?
Pozele noastre