Mamici cu 2 pitici (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ana, numai nu-mi mai povesti de-astea oricum nu stiu ce se intampla acolo cu copii - par destul de linistiti, insa petrec mult timp la desen, la televizor. Asa cum vad eu lucrurile, fac cam 15 min activitai pe zi, in rest joaca si desene... si tom si jerry nu-s deloc preferatele mele...

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ana,educatoarea mi-a parut ok,dar cinr stie exact cum e mereu?Ce tampenie cu cele care supravegheau copiii la somn si apoi ne mai miram de ce se sperie din te miri ce sau regreseaza fara vreun motiv anumeOana,mda,nu-s de acord nici eu cu pediatru,dar uneori nu merge cu ceai,iti spun din experienta proprie.Ce=i drept nu l=am facut nici prea concentrat si nici ea n-a baut prea mult.Oricum,cat am alaptat-o exculiv,avea si un scaun pe saptamana si nu am intervent deloc,caci era ok ca si consistenta,dupa,cand iesea foarte tare am mai epelat la supozitor.Am incercat sa=l evit si pentru ca nu iesea,cu fiecare zi in plus fara scaun,se intarea mai mult si era mai greu.Ei,bine ca acum e ok,oricum din alimentatie am incercat si incerc cand nu e totul cum mi se pare ca ar trebui sa fie.
Profesorul Muntean era seful clinicii de pediatrie de la spitalul judetean.Nu stiu prea multe,l-a consultat atunci pe Alex,i s-a parut ok si alti medici l-au mai evaluat,era suspect de megacolon.Na ,acum daca stau sa ma gandesc,avea 5 luni jumatate cand am fost prima oara,avea si el scaun la 4-5 zile,cu supozitor de cele mai multe ori,dar la vremea aceea niciun medic nu-mi spusese ca fiind alaptat nu e anormal.Pe la 2 luni si ceva,la indemnul pediatri i-am dat si cateva lingurite de suc de portocala,fara efect,poate doar a ajutat la decansarea DAIn fine,nu mi-au dat medicamente,decat debridat,spunand ca odata cu diversificarea va fi mai bine,ceea ce s-a adeverit.In cazul nostru a fost o alternativa mai buna decat Bacaul sau Iasiul.
Cum a fost la dentist?Cum mai e Paul?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Andrei-Daniel,pitic de Valentina,La multi ani!!!Ce mai faceti?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Gabi,uitasem sa piticii,sa se insanatoseasca repede.Greu si cu serviciu si cu pitici,nu?
Stiti ceva de Marianna?Vad ca avea dpn pe 6 oct.
Crengu,nicio noutate?Ne privesti din umbra?
Claudia,ce faceti?
Cami,tot cu invatatul?
Dodo-pui,ce fac piticii?
Dana,Zsuzsu,Ada,Manu,nu mai ziceti nimic?
Danybv,Mada,altadata prezenta constanta,acum nimic...Poate cititi si mai scrieti si pe aici.
Amalia,Nicomoco,oprescuflore,vela,onyx si toata trupa de mamici cu 2 pitici ati luat concediu sau nu mai aveti timp liber chiar deloc?
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Iulia, daca si feciorul ti-a iesit rar cu scaun, inseamna ca asa aveti voi "modelu'" oricum, miere in ceai la copil sub 6 luni e tare riscant... asta e parerea mea, stiu ca mi-am luat-o de multe ori la faza cu mierea, insa dupa un an nu mai sunt pb si n-are rost sa risti. Iar cand aud ca pleaca ideea de la pediatru... ce sa mai zic... ieri i-a scris la Ana ceva pt nas, am citit prospecut si zice la contraindicatii "copii sub 2 ani" - ori Ana mea are 16 luni.... mai are destul pana la 24... mi-e greu sa am incredere in medici cand primesc asa recomandare... asa ca nici eurespalul nu-mi vine sa i-l dau...

La multi ani Andrei-Gabriel!

Ps. iar plang copii astia de zor Ana e indispusa cred de la otita, iar Paul e plictisit de stat in casa...

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Azi suntem bine... si-s mandra de feciorul meu, ia uitati la denstist

Mergi la inceput

Oana,ce baiat model,ce frumos sta la dentistDeci s-a rezolvat problema,super!
Sunt de acord cu mierea pana la un an (adica sa nu dai pana la un an),desi atat medicul de familie cat si pediatrul m-au sfatuit sa-i dau inainte de un an ca riscul e prea mic cica.Pai merita riscul?De asemenea imi amintesc ca Alex avea mai putin de un an cand a primit Peritol,nici nu mai stiu pentru ce si cum citesc de fel prospectulam vazut ca nu se administreaza copiilor sub 2 ani,am mers si i-am spus medicului si cica nu e nicio problema,pot sa-i dau linistita..Nu i-am dat,ca doar prospectul ala nu e scris degeaba.Nu stiam de eurespal,nu se da nici asta pana la 2 ani?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!
Nici nu stiu de unde sa incep.. asa de in urma am ramas..asa ca incep simplu prin a oferi o luta.. ca tot vine dimineata in Europa..

Multa sanatate puiutilor bolnaviori si multa bafta la scoala/gradi/camin!!

Noi ne luptam iar cu raceala, ambele fete sunt bolnavioare, azi parca au fost ceva mai bine dar am avut niste zile de groaza si niste nopti si mai si...
Am avut ieri si azi liber si in loc sa ne facem de cap am prins din urma cu treaba: facut mancare, si spalat la greu ca mi-au facut iar casa varza, sa mai adaug ca Sabina cum are o criza de tuse cum mai vomita putin.. asa ca ma plimb prin casa in urma ei cu solutia de curatat..bang!! si cand nu curat ii dau sa manance..ah!! cercurile astea vicioase!! AH!! si o mica victorie: am reusit sa o fac pe Sofia sa ia miere ca ii mai calmeaza tusea.

Numai bine mamici si pitici si o zi super!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Noi numai ce am scapat de raceala. Saptamana trecuta baietelul meu, Glad a stat acasa toata saptamana ca luase muci si tuse de la gradi. Si, darnic ca un fratior mare ce e, i-a dat si Elenei, surioara lui de 9 luni. Asa ca am avut zile superbe de joaca cu cei doi. A fost obositor dar extrem de placut sa-i am mereu langa mine. Pe la amiaza cand micuta adormea franta, eu cu juniorul am facut de mancare impreuna. e fascinat de bucatarie si gatit in general. Plus, inca o pasiune de-a lui e gradinaritul, asa ca acum cand trebuie sa schimb pamantul la flori si sa le bag in casa, el e ajutorul de baza.
La mancare nu ma pot plange de cei doi. Nu sunt pretentiosi desi au intr-adevar preferintele lor.
A venit frigul si abia astept sa treaca lunile astea. Mie imi place caldura, asa ca e un adevarat chin pentru mine acum.
O saptamana frumoasa in continuare va doresc !!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai ce baiat curajos am vazut eu acolo pe scaunul dentistului Bravo Oana!

Cami, sanatate la capritzele tale!

La noi nimic nou, baietii cresc, mai un muc, mai o tuse, le trec, le vin. Nici nu ma asteptam sa fie altfel, dat fiind ca Andrei aduce de la gradinita tot ce prinde

Mai vedeti niste poze de aici.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput