Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti azi si in ultimele zile

si multa sanatate licuricilor bolnaviori .

Noi suntem tare ocupati pe aici... cu ai mei, cu fratele, nepoatele, rude,prieteni... rar mai ajung pe la internet.

Irina, o sa incerc sa te sun deseara sau maine dimineata sa stam la o tacla Hai ca o ajunga si papacelul tau sa papaceasca mai bine... jupan a bagat azi (pentru prima data) 200gr la micul dejun si cel putin 150 la pranz... si el e printre licuricii "cei mai mari". O sa creasca cu totii mari, noi ne stresam mai mult si ei isi vad de ale lor

Micola, noi avem camera albastra la bebe... culmea ca asa era de la inceput, chiar de cand stiam ca vom avea fetita si ne hotarasem ca tot nu vom redecora ci vom astepta pana va hotara "Huckie" ce culoare ii place. Atata doar ca adusesem covor galben, perdele albastru cu galben, mobila lemn natur cica sa nu fie camera asa albastra... si uite ca s-a potrivit pana la urma. Faceti cum credeti voi ca e mai bine, la urma urmelor voi veti sta in casa nu zugravul.

Pyc, multumim frumos pentru sfaturi, am notat si bagat la cutiuta.

Selene , ai PM.

Jasmi, Raluca, eu o sa fiu marti si miercuri in Cluj, aveti timp/chef/posibilitatea sa ne vedem la o cafeluta ?

Anna, eu ii tai unghiutele de la manutele lui bebe cam o data pe saptamana - de obicei aleg momentul in timp ce alaptez si e cumintel. Unghiutele de la picioare mai rar..cam o data la 2 saptamani.

Koruccia, Idaira, eu am dat cereale cu gluten cam de la 7 luni (in UK se zice ca e bine de la 6) iar vitel a mancat saptamana trecuta prima data. Drept e ca in UK a papat borcanel cu "beef" adica vita cam de la 7 luni. Ficatel cica o sa-i dau maine, asa, sa incerce... dar asta va fi asa, o ocazie...in UK nu prea se papa ficatel. Curcan i-am dat la 6 luni si ceva, nu i-a placut.

Ufff... ce m-as duce sa vad poze cu licurici frumosi si dragi... dar me'c sa-mi verific mailul ca peste o ora ies sa ma intalnesc cu fetele (fostele colege de servici) si pana maine nu mai ajung la calculator.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bravo miere,zi secretul

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mare zi mare si pentru noi: Ilinca s-a ridicat in picioare in patut.
Se ridica ea de ceva timp pe noi, dar in pat nu. Azi m-a pierdut din raza vizuala si s-a ridicat sa ma vada.
La sf. lunii e Baby expo si vreau sa-mi inscriu taraiciul la concursul de mers de-a busilea.

Alina, multi ani fericiti va doresc in continuare!
Miericico, ti-am admirat plimbaretul. Pana acum nu prea credeam in copiii care merg la 7 luni. Io-te ca m-am inselat. Felicitari si pentru noptile dormite, eu tot chiauna sunt.
Dark, foarte frumos ca Mister papa rosii. Chiar vroiam sa incep sa-i dau si eu Ilincutei sa morfoleasca legume. Eu i-am dat cand eram la tara caise din mana mea, sugea din ele mama-mama.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Sunt botoasa...Sabinutza s-a transformat dintr-o papacioasa intr-o sclifosita si asta numai in doua saptamani....azi iar a avut o zi proasta...masa de legume a rejectat-o original. Am incercat sa-i dau zeama de la supa din bibe, nu a vrut...am incercat sa-i dau iaurt cu orez, nu a vrut, nimic nu a vrut...moooooor de ciuda!!
Numai sa nu se transforme si ea intr-o Ana ca innebunesc, zau asa!!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Zi mareee: o zis Fabian "ma-ma" dimineata si de atunci numai asa o tine. Sa vedeti ce fata are tac'su mai ales ca azi fiind duminica sta el mai mult cu copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Pyc multumim de sfaturi, dar mai poti sa ne povestesti si de ingerasul tau nu numai sfaturi, poate te purtem ajuta si noi cu ceva

Micola noi avem peretii galbeni in toata casa si accesoriile verzi, este o casa foarte foarte luminoasa, calda si vesela cum imi place mie. Eu recomand peretii galbeni.

Irina draga mea, imi pare rau pentru unchiul tau dar pentru Ochila nu te mai stresa atat te rog, ce te-ai face daca CHI|AR ar avea probleme???Nu credc ca e o problema ca vomita, ma gandesc ca face asta doar penru ca e un copil energic. |Ar trebui sa mai vb la telefon sa te mai incurajez

Miere felicitari pentru noptile dormite.

Andre_ea felicitari pentru ridifatul in picioare yupiiiiiiiiiiiiiii

Alina ai rabdare, nu te gandi la asta. Trebuie sa va povestesc ca acum 2 zile i-am dat lui Vlad piure cu carne nu i-a placut deci nu a mancat DELOC, ieri i-am dat mazare cu alte legume si carne nu i-a placut deci nu a mancat DELOC asta in ideea in care el e un super mancacios. Am renuntat la asta si am incercat altceva. Azi i-am dat piureul lui de legume cu carne si nu l-a mancat dar mi-am dat seama ca ii era somn tare. Am renuntat, i-am dat laptic si la 5 cand s-atrezit am revenit cu legumele si le-a mancat. Cele carora nu va mananca bebeii, incercati sa va dati seama daca nu cumva sunt obositi inainte de masa si de-aia nu mananca??!?!Va spun poate are si la voi efect LA NOI A AVuT

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aalina felicitari pentru ma ma trebuie sa fii foarte fericita.

Hai sa va spun ce a facut Vlad azi. |A luat in mana sticla cu apa si nu a bagat tetina in gura, o tinea la mica distanta de gura si apasa pe tetina sa ii curga apa in gura. Era un scump cum apasa el cu degetelele lui mici pe tetina si indrepta jetul spre gura. Asa bbea fiu meo apa cu biberonul

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumesc Patricia! Scump Vlad cu apica.
Aalina, felicitari! Nu-i asa ca e cel mai dulce cuvant? Fi-mea l-a uitat.
Alina, nu te panica asa usor. Au si ei momentele lor. Si Ilinca e intr-unul din asta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Da fetelor e super!!

Bravo Ilinca!!!Aha! Deci tre sa ii repet la fi-miu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mama, fetelor, cate lucruriimportante s-au intamplat azi Am citit tot si am vazut licurici care se fac mari

Irina, ma bucur ca Andreiutu e sanatos. pe el de rasfatat mic. Imi pare rau pentru unchiul tau, sper sa fiti tari si sa le depasiti cu bine pe toate!

Aalina, ce frumos, abia astept si eu sa aud asta din gura lui Vladut.
pentru Fabian

Micola, eu i-am facut camera lila, deoarece violetul este o culoare care linisteste, calmeaza, cica ar influenta si calitatea somnului (la Vladut inca nu am observat ) In rest este imbogatita cu acesorii pentru copii. Desene nu am vrut sa-i fac pe perete, pentru ca ii pun postere cu animale, desene animate,... pe care le tot schimb cand observ ca nu-i mai atrag atentia.

Alina, e superba camera Anei, cred ca se joaca asa frumos in ea! Imi place ca are si atata spatiu...

Bravo Aidan Miere, deci de la dintisorii de sus era agitat? Si eu ii banuiesc ca ei sunt cei care ne dau agitatie

Dark, buna ideea ta cu taiatul unghiutelor! Eu cand sugea ii faceam masajul la ochisori ca stiam ca atunci ma lasa, dar sa-i tai unghiutele nu m-am gandit

Bravo, Ilinca

Bebelusi, lui Vladut. Ce scumpi sunt ei cand fac descoperiri si le repeta ca sa inteleaga cum sta treaba

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput