Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Andre_ea, nu ma panichez...sau cel putin incerc . Dar tooot am rabdare sa treaca perioada asta si vad ca nu trece...sa iasa o data dintii astia, UFFFF
FELICITARI pt Ilinca!! Ai fetita mare de'acum!!

Bebelusi, merci mult, esti tare draguta ca incerci sa ma ajuti. Sper sa treaca peste pasa asta cat mai repede. Nu-mi place sa vad ca nu papa...cred ca o dor rau de tot gingiile ca roade tot ce prinde si ii curge multa saliva din gura. A facut si bube pe la gura saraca...

Aalina, BRAVOOOO pt primul "ma-ma"!!! La noi nici gand! Numai "ta-ta" "pa-pa" "ba-ba"....si cam atat! Nu vrea si nu vrea sa zica ma-ma

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Anna, merci . Sa vezi acum cum e, ca vineri i-am schimbat patul Anei cu unul mare de printesa adevarata . O sa descarc poze sa vezi. Luca al tau are pofta de mancare mai mica in perioada asta cu eruptia dentara?? Ca a mea m-a innebunit! Ne chinuim cu ea rau sa pape ceva.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Dark, cu mare placere vin si eu la intalnire, ca de data asta am timp

iti trimit pe pm nr meu de tel

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu am fost la Auchan...

Credeti ca m-am putut opri la geaca? Da' de unde... Geaca + pantaloni raiati + bluzita + set de 3 ciorapi cu chilot, toate pe nuante de mov, superbe sunt...

Plus caciulita, tot pe mov, plus papucei de piele, astia pe roz...

In rest, sper ca toata lumea a avut un week-end placut!

Am citit, dar pe fuga, ca azi-noapte am reusit sa ma uit si eu la TV, si am stat pana la 01.30...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Alina, noi stam prost cu mancarea, nu vrea sa pape nici pace, inghite doar ca sa poata roade lingurita. Iar in timp ce suge isi baga degetele in gura ca sa-si verifice gingiile
Abia astept sa vad patutul Anei. Imi imaginez cat e de incantata printesa scumpa Cand le pui da de veste sa admir

Selene, sa va fie de folos! asteptam sa o imbraci pe Daria cu ele si asa mai vedem si noi papusica si vedem si hainutele

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

azi emrgem la o zi de nastere,o prietene a Anei face varsta de 1 anisor. stiti cum va ce cumpar????

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Buna seara!!!

Wow ,da cat a-ti mai scris!eu de abia acuma am reusit sa intru pt ca astazi am avut toata ziua musafiri si nu am avut cum sa intru,ieri iara la cumparaturi !

Pyc_merci mult fff bine explicat!m-ai lamurit f bine ,pt ca nu stiam ce sa fac,pediatrul mi-a spus sa nu ii dau fructe exotice ,doar fructe de sezon,iar cu mango nu stiam ce sa fac pt ca aici acum in perioada asta sunt de sezon ,dar pt noi este un fruct exotic,intelegi tu,nu?nici aici nu este indicat ficatul se considera gras!

Idaira_sa inteleg ca tu stai in Barcelona????wow bravo si ti-a placut Malaga?eu stau in Torrox Costa!

Bebelusi_merci de sfat!sa stii ca ai dreptate,eu am observat ca cel mai bine mananca dupa ce se trezeste dupa 10 minute,cand nu este obosita si mai ales daca stam si noi la masa si mancam impreuna!dar cat poate sa manance Vlad ce bine de tine!

Anna_eu ii tai unghiutele cam de 2 ori la saptamana jumate,f des!ii creste repede!i le tai cand este treaza dupa baita si sta si sa uita ce ii fac!

Lisa_habar nu am ,prietena Noei face 1 anisor la sfarsit de luna,dar cred ca am sa ii cumpar o rochita smechera sau ceva cizmulitze chic!
am vazut si eu filmul cu Angelina,super dar si trist!

Selene_sa le poarte sanatoasa!

Korrucia_da tapana!abia astept sa vad ce iti va zice!ai programarea pe 19 parca nu?

na ma duc sa ii fac baie si sa ma dusalesc si eu ,apoi sper sa ne uitam la un film bun!

Mami de Ainoa, darul lui Dumnezeu pentru mine!
21.02.09

http://community.webshots.com/user/Edinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa daca nu vrei ceva ce se ia de obicei adica de imbracat sau o jucarie ii poti lua ceva ce nu se va bucura acum de el dar se va bucura mai tarziu ca va fi o amintire de la varsta de un an. Ii poti lua un medalion ce mai tarziu il va purta cu drag, va avea valoare sentimentala, sau aveam o prietena care i-a cumparat nepoticii o bratara cu o cruciulita atarnata de ea si apoi la implinirea fiecarui anisor mai adauga o figurina pe bratara (ursulet, inimioara, ingeras), asa putea avea amintire toate cadourile de la tine toata viata. Acum depinde cat de apropiata iti e. Stiu ca mie mi-a placut mult ideea.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor care aveti patuturi de lemn, am si eu cateva nelamuriri
-ati lasat patutul la nivelul de jos?
-ati dat aparatoarea pe partea din fata jos?
-dupa ce s-a ridicat nu se loveste la gurita de marginea unde pune gurita?

Eu azi am facut aceasta operatiune si am dat o aparatoare jos si am pus-o pe partea cealalta a patutului, deasupra celeilalte ca sa inalt protectia in cazul in care va cadea pe spate cand va sta in picioare, dar nu stiu ce sa fac aici in fata, ca l-am pus un pic in picioare (desi el nu s-a ridicat pana acum dar sta perfect in picioare)pe marginea patului, bineinteles ca a pus gura si s-a si lovit si a inceput sa tipe.

Sper ca m-am facut inteleasa

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

multumesc pentru rapunsurile legate de culoarea camerei, stiam eu unde sa intreb
Alina, banuiesc ca stati la casa. Ce camera frumoasa are Ana, ca in filme... si maaare. si imi place ca nu e foarte incarcata. Legat de masa, si noi am patit la fel..saptamana trecuta, vreo 3 zile la rand..in special la masa de legume..intr-o dimineata nu a vrut nici fructele...am plans, m-am invinovatit, am crezut ca pierd laptele...mi-am revenit mai tarziu si am regretat din suflet ca m-am panicat atunci...copilul si-a reveit singur, treptat, treptat, desi dintii (caninii de jos si incisivii de sus, care se tot vad in gingie de zici ca acuma ies) inca nu au iesit..
Ce haios trebuie sa fi fost Vladut . Bebelusi, ori tu nu ai spus ca ai pus poze noi la semnatura, ori eu nu le-am vazut pana acum pe ultimele, de la nunta la care ati fost voi nasi. Ideea e ca m-am uitat acum 2 min pe ele si abia acum am vazut rochita ta, superba. as fi vrut si eu asa nasa...
Dark, ce idee cu taiatul unghiilor in timpul alaptatului...cum faci mai exact? il alaptezi in pat sau cum? eu, orcum, numai la orizontala il alaptez de ceva vreme, ca altfel e foarte atent la ce se aude si se tot fataie; asa, in pat sta cuminte..
Ilinca, fata descurcareata
Bravo lui Aidan pentru .
Si Bravo lui Fabian pentru mama...eu ii tot repet lui Alexutu, dar el rade cand ma aude.....abia astept...
Irina, ma bucur ca Ochila e bine si ca ai mai "trecut" pe la noi. Imi pare rau pentru unchiul tau...Doamne ajuta sa fie bine!!
Selene, sa poarte Dariuta sanatoasa hainutele si sa bagi poze cu ea imbracata cu ele..mov..e una din culorile mele preferate, spre disperarea prietenelor mele
Apropo de caciulita, ca tot ziceati ca nu se gasesc...am vazut la Carrefour un set de caciulita cu manusi si fular...erau doar pe gri- culoarea mea "cea mai preferata" , la 20 de lei si ceva..nu am luat ca a zis Tibi ca ii mai creste capul pana la iarna si sa nu luam de acum, dar mie mi-a ramas gandul la el...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput