Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Noi ne simtim un pic mai bine cu raceala, dar ne supara rau dintisorii. S-a trezit de nu stiu cate ori azi-noapte plangand si azi e tare marait si sta cu mainile nu mai in gura si roade tot ce prinde. Mai are putin si ajunge si la urechile mele

Koruccia

Alina, petrecere frumoasa. Belsug se vede ca ai avut, doar daca ne uitam la comorile voastre

Pyc, multumim

Vazut poze cu doua printesici si un cavaler, Maria Teodora, Anusca si Alexutu. domnisoarele si ochisorii vioi ai lui Alexutu.

Arriel, ce mai face frumoasa Thea ?

Irina , da un semn sa stim ca sunteti bine.

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
[url=http://picasaweb.google.ro/annavladut][poze Vladut/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

chiar de Irina stie cineva ceva? iar concediu??? Cine are nr ei ar fi bine s-o sune...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

La multi ani, Tudor de Daiopri! Sa cresti mare, sanatos si voios!

Poze cu Vladut:
[url=http://picasaweb.google.ro/annavladut]poze Vladut[/url]

Mergi la inceput

Fetelor, voi cand le taiati unghiutele si cat de des? Eu la maini i le tai cand e treaz, e tare curios de ce se intampla si dupa ce termin se uita la manute sa vada ce am facut Dar la picioruse nicio sansa, numai cand doarme. Si trebuie sa i le tai cel putin de 2 ori pe saptamana

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

eu ii tai unghiutele cam o data la 1 saptamana jumate, 2. o singura data i le-am taiat in somn, in rest ii dau o jucarie in cealalta mana si ii cant cate in luna si in stele

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Micola si Anna...ce vorbarete sunteti azi!

Micola, legat de camera lui bebe eu iti dau inca o idee...eu la Ana am facut peretii foarte pali insa am decorat cu multe desene pe pereti. Si a iesit foarte frumos. Uite poze:
http://alina1976.sunphoto.ro/Camera_noua_ANA/ZHCVRSWCJMMZWBKBNJG

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Suntem bine in zona multumim.De fapt mami e cu capu...papacelul e pe faza si nu am nici un min liber.acum ma linge pe picioareMda...el face in continuare ca magaru CAND PLANGE ceea ce imi pare a rasfat.Am fost cu el la ORL joi si zis k nu are nimic dar ma trezisem cu o tona de medic pe are nu i le am dat.Dr mele care erau si ele in spital l-au asultat si au opinat ca nu reprezinta nimic,doar ne atrage atentia.In rest nu e zi fara o masa varsata...se agita, isi face greata, scoate aeru' orice si varsa.

Sunt suparata si cu unchiul meu, maine ma duc cu el la Marius Nasta la spital sa l internam.Of ...a venit aseara la ai mei , nici nu am curaj sa merg sa l vad.El vine plin de speranta ...e o nenorocire

Am tot citit ce srie dr noastra Pyc---multumim--Ideea e ca pe plodu meu nu l vaz mancand masa de pranz+desert sau 240 ml de lapte de mama...niciodata.Ideile de baza le-am prins, difera nitel de ce invatam aici dar in principal incercam sa respetam regulile

IRa nu cred ca am apucat sa ti zic a nu cred a as fi rezistat atator greutati cate ai avut tu.Cum a fost cu canalul lacrimal ca si noi mai avem ceva pb pe acolo???Bravo pt primii pasi!La PN e superb!!!Mergi neaparat at de curand...poate in iarna ca acolo e de obicei zapaada nu ca aici

Iulia multumesc pt incurajare!

Andree_ea bravo pt mica taratoare

Idaira uite vreau sa vad ce ai intrebat si nu gasesc ANdrei urla Radu zice ca sa las netu sa iesim afara...so...pe bune ca ma gandesc la voi si va stiu pe toate da nu am cand sa ma adun sa scriuVa promit ca incerc...

Micola multumesc si tie

La multi ani Alina!Sa fiti fericiti!

Va pup ca isteria e MAXIMA

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

alina,camera e superbaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Micola si Anna...ce vorbarete sunteti azi!

Micola, legat de camera lui bebe eu iti dau inca o idee...eu la Ana am facut peretii foarte pali insa am decorat cu multe desene pe pereti. Si a iesit foarte frumos. Uite poze:
http://alina1976.sunphoto.ro/Camera_noua_ANA/ZHCVRSWCJMMZWBKBNJG

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

F frumos si cu gust ai combinat culorile..ti-a iesit tare bine!

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sa va spun sa nu va spun?
Deja Aidan are a doua noapte dormita de la 8 la 8 dimineata! Incep sa vad luminita de la capatul tunelului, haha.

Cert este ca i-au dat ambii dinti de sus, poate de aia e mai linistit.
Lui pana acum i-au iesit cate doi dinti odata, doi jos, doi sus, sa vedem ce urmeaza, in ritmul asta scapam repede:))

Am observat ca pe la 4 dimineata cand se trezea pt lapte, are o perioada in care se foieste, dar nu plange...adoarme la loc singurel.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput