Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

VA RETIN UN MINUT CU CEVA EXTRA DAR CONSIDER CA E IMPORTANT

Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX.... BRANCUSI era pe locul 2 la 300 de voturi distanta de Picasso dar a fost depunctat cu 2000 puncte initial pe motiv ca NU era votat din Romania.
Trimiteti link-ul tuturor prietenilor.
Votati... Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca suntem ROMANI!
Trebuie doar 30 secunde (acum e pe locul 18, inca poate fi salvat).
http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote
Votati Brancusi! din cati artisti sunt acolo...500 la numar, doar Constantin Brancusi este din partea Romaniei...chiar merita sa il votam....e doar un click.
Va multumesc!

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna seara!

Am intrat sa va mai citesc,si sa mai dau vesti ds noi.Alexandra e o mancacioasa,m-am cantarit cu ea in brate,si a reiesit ca ar avea 9300 gr la 7 luni si jum,de vreo saptamana se ridica singura in patut,si incepe sa roada la marginea patutului,chiar merge de-a lungul lui...noi avem pe peretele de langa patut niste oite,ratuste,stelute fosforescente, iar randul de jos de oite a disparut pt ca dezlipeste,stand in picioare.
Nu avem dinti,nu se vede/simte nimic pe gingii...in schimb eu cu somnul o duc greu,pt ca se trezeste de 15 mii de ori pe noapte,de am ajuns s-o las sa doarma cu suzeta in gura,iar atunci cand adoarme lemn o scapa.
In rest sta perfect in fund,se rostogoleste de tre' sa inconjor patul,ca sa nu cada,zice : "ta-ta" in continuu (a zis de pe la 6 luni), mai zice "ba-ba","ca-ca" (le-a zis singura).....si muncim ,si facem exercitii la "ma-ma",si chiar ne iese cu "mam-mam",sau chiar "ma-ma"

Sa va povestesc ceva nostim de azi dimineata: ora ei de trezire definitiva este 9 dimineata.Pe la vreo 8 dimineata,tot se auzea din patut un fosnet,si-o foiala continua.M-am gandit ca daca nu plange sa n-o bag in seama,ca poate mai adoarme (eu eram in patul meu,ma rugam sa se mai culce).
La un moment dat nu se mai auzea nimic nimc,si zic:hai sa vad ce face,poate s-a culcat...cand colo,fata mea era in picioare in patut,statea si se uita prin camera,si rodea la marginea lui...iar in final,ca sa mai dorm eu,am luat-o cu mine in pat si am mai dormit pana la 9 jum.
Va pupam si va mai anuntam ce facem,dupa controlul de 7 luni pe care nu l-am facut inca!

P.S.Am votat deja Bebelusi

fetele vesele

Alexandra Maria- 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Multumim,fetele!
Bebelusi,l-am adaugat si pe tati!votam si noi si dau mai departe!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Am votat si eu...

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Buna seara fetelor! Nu am mai avut timp si energie sa mai intru zilele astea, nici macar sa va citesc. Le admir pe mamicile cu doi copii (sau mai multi) care reusesc sa aiba grija de copii si sa mai faca si alte lucruri. Eu personal, cand sunt singura, nu stau decat cu copilul si tot imi vine sa ma urc pe pereti uneori. Am cel mai plangacios si crizat copil si pe langa asta, nu mai sta locului nici o clipa, umbla peste tot si mai ales unde nu are voie. Este atrasa in mod special de cabluri si aparate electrice. Se plictiseste repede si nu vrea sa stea singura nici o clipa. Si la toaleta ma duc cu ea. Iar noaptea... e dezastru, cu multe treziri, dar nu pentru ca i-ar fi foame, asa, de control. Cam atat despre noi, m-am vaitat destul, dar stau cu moralul destul de prost si imi face bine sa ma mai descarc. Stiu ca macar cateva dintre voi ma vor intelege.

pyc stiu ca vorbeai cu Porumbita, dar ai putea totusi intreba psihologul cum se procedeaza in cazul in care copilul plange in hohote cand il pui in patut? Daca nu e obosita se mai joaca putin sau se ridica in picioare, dar daca-i este somn, plange disperata sa o iau in brate.

bebelusi am votat

Maine poate reusesc sa citesc mai mult din urma si obligatoriu sa vad poze. Va pup si ma bag la somn.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!!!
cine doreste???

Aryia sa va fie de bine vacanta. Tare frumosi si fericiti sunteti , iar bebe Miguel e...

Iulia vazut si poze cu Carla tare frumos creste. Vreau si eu carusel ca al vostru, dar la noi nu se mai gaseste. Pleaca tati in Belgia, oare acolo gaseste?

Micola gradinita costa 880 lei program de la 7.30-8 la 16.30-17 cu masa inclusa. Mie mi se pare ok.

Sa va spun acu: Karina se poarta f bine singurica, cred ca ii place ca e mai liniste. Daria s-a comportat exemplar in prima zi, insa ieri au dus-o la grupa mica si fiind cam multa agitatie s-a cam speriat, dar si-a revenit repede, dupa ce a fost tat-su pe la ea. Azi a plecat fff bine de acasa, ii place la gradi
Mie imi e destul de greu fara ea, dar is constienta ca e f bine ingrijita si ca ii e bine acolo. Eu trebaluiesc prin casa, ca sa o scot odata la capat ca pleaca tati duminica si se intoarce abia joi

Bebelusi votat

Arriel fruntea sus, o sa treaca si perioada asta mai grea. Thea.

Selene spor la impachetat. Dariuta scumpa si bravo pt rostogoliri. Nu va mai faceti griji fetelor, acusi acusi o iau toti la galop...

Irina Andreitza. Doamne ce crunta e viata uneori Sa va dea DD putere, iar unchiului tau cat mai putina suferinta. Te imbratisez cu grag.

Oxigen scumpa foc Maria Noi nu avem dintisori dar o sa vina ei, nu-mi fac probleme ca nu va manca bucati, are timp.

Aalina cum e la scoala? baietii frumosi si pe mamica lor. Si Karina se ridica in picioare, dar nu stie sa se aseze la loc si atunci ori isi da drumul, ori striga

Va pup pe toate!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Anculet bravo Alexandrei pt parametri. Sa stii ca asteptam poze.

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

David de Leditia, Daria de Selene, Lucas de asparagus, Carla Ioana de Ileana Cosanzeana, Hera Sofia de Ralumold, Mara de Deanny, Caterina de Koruccia Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Dark ma bucur ca v-a priit vacanta Un dulce pt Lachlan.

Crisspy Cum mai e Razvi? A terminat tratamentu?

Bee nasol tare cu banutzii. Si cand te gandesti ca daca nu sunai, nu aflai nik. Doamne ce oameni...

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

sarbatoritilor de astazi.

Pupam gasca si o imbratisare calda pentru Irina!!!
Selene da un numar pe privat ca daca stai in Sangeorz poate pana la iarna ajungem cumva pe acolo intr-o zi.

La scoala e ok, merge copilul entuziasmat, uita cu elan ce are de facut deja si deocamdata e destul de obositor programul pentru el caci pana acum de mic a dormit la pranz. Sper sa se adapteze repede la noul orar. Macar bine ca ii place. Ce ma distreaza sunt invatatoarele care ii tot lauda si ne spun ca is copii cuminti dar la ora 4 sunt saracele scurse si li se citeste disperarea in priviri
Pe miscatorul mic mai nou il tratez cu calgel. Poate voi vedea imbunatatiri.
In rest eu am o stare cam intr-o dunga!

special pentru nora'mea ca sa mearga cu bucurie la gradi.
Multam Ada de cafea. De cateva zile dupa muuuuult timp m-am reapucat de baut cafea. Si o fac atat de proasta ... Tre sa gasesc o solutie macar daca tot beau sa beau o cafea ca lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Azi si spunem La multi ani! lui David de Leditia, Dariei de Selene, lui Lucas de Asparagus, Carlei de Ileana Cosanzeana, Herei de Ralumold, Cati de Koruccia si Marei de Deanny Sa fiti sanatosi si fericiti, puiuti mici!

Arriel si multi multi multi pentru Thea. Ai cel mai frumos, mai energic si mai bun ingeras! Cred ca te oboseste, dar trebuie sa fii mandra de ea, este sanatoasa si desteapta, cauta sa descopere cat mai multe din ce o inconjoara, are un temperament puternic si cu sprijinul tau o sa descopere lumea. Iar tu esti o mamica buna si grijulie, care are grija de puiul ei cu toate puterile. Inca o data pe frumoasa Thea, noi suntem topiti dupa ea

Karina, bravo! Nu mai are nevoie de mami, mai are putin si se da jos din pat singura si se duce sa-i faca lui mami cafeaua Asa da sprijin! Te pupam cu drag!

Gata, plecam la plimbare, Vladut ma cearta deja!

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput