Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata si de la mine
ca licuriciul Stefan e mutat la bunica...

Bebelusi am votat, poate ajungem si noi in primii 10.
Anna sa ne spui si noua pe unde este acel magazin cu hainute ieftine...
Anculet in afara de faptu ca Stefan nu e mancacios, cand o descrii pe Alexandra parca mi-l descrii pe el... nici noi nu mai avem: mustati la pisoi, picioruse la pui, labute la iepuras... toate au fost rupte de "spiderboy" ...
LA MULTI ANI!!! licuricilor care azi implinesc lunite..
LA MULTI ANI!!! TUCHI123, sa fii fericita alaturi de cei dragi

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

DAVID CHRISTIAN bb de Leditia
DARIA NANDINI bb de Selene
Lucas bb de Asparagus
Carla Ioana bb de Ileana Cosanzeana
Hera Sofia bb de Ralumond
Mara bb de Deanny
Caterina bb de Koruccia

Tuchi123

Ada mersi de intrebare ...am terminat tratamentul si asteptam rezultatele la urocultura...poate am scapat si noi de virusi...in rest e OK zic eu, azi ma duc la el... fetele zglobii...

IrinaC imi pare rau sa aud de unchiul tau...viata este asa nedreapta cateodata si din pacate numai Dzeu ne poate ajuta in momente ca astea...iti doresc sa fii tare pt papacelul tau scump ...

Off Carmen...te inteleg perfect...stiu cum e sa nu ai puiul langa tine sa-i spui macar buna dimineata si noapte buna...ce pot sa-ti spun decat sa fii tare (asta e si pt mine)...

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

irina

bebelusi am votat si eu.

dark mie mi-a recomandat doctorul Mirena, a zis ca e cel mai bun pentru uter cicatricial (cel putin din ce se gaseste pe la noi, poate la voi mai sunt si altele ).
Am o prietena care are pus Mirena de aproape 5 ani si nu a avut nicio problema cu el. Si l-a pus la foarte scurt timp dupa nastere (a nascut 2 gemeni si mai avea unul acasa ) si a fost OK de la inceput.

La noi nimic nou, Nadi tot cam mucioasa, asteptam weekendul!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am uitat ... am vazut si eu cateva poze cu copii frumosi, m-au emotionat mult cele ale aalinei cu prima de zi de scoala!

Avem si noi poze de la Sinaia aici

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor nu am apucat sa citesc nimic, dar vroiam sa va anunt ca am aflat de la o prietena farmacista ca se scumpeste Nurofenul sirop pentru bebei de 3 ori, asa ca am putea sa ne cumparam preventiv ca cica lotul asta e valabil pana in 2012.

Citesc si revin

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Capitolul 52

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Nati ai o familie foarte frumoasa, ti-am mai spus-o si ti-o mai spun, ma uit cu drag tot timpul la poze cu voi. Sa fiti sanatosi ca asta e cel mai important.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Tuchi

Fetelor cu steriletul e bine sa va consultati cu medicul personal. Eu am simplu si am avut simplu. Prietena mea are Mirena si nu l-a tolerat bine. Cred ca depinde de organism. Cel mai bine va faceti un control.

Naty Ce mari sunt printesele tale. Iar tu...arati intr-un anumit fel

Bebelusi eu stiam ca Nurofen se da compensat. Panadolul nu.

Mergi la inceput