Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
anna-mama spune:
La multi ani, Pau si Maya! Sa cresteti mari si sanantosi, frumosi si iubiti, plini de noroc si fericiti! 
Sa vedeti ce-mi face flacaul azi, il plimbam eu cu caruciorul (vina mea, nelegat cu centura) si la un momentdat se intoarce, se prinde cu mainile de spatar si top in picioare! Se uita la mine si ii radea gurita si ochisorii de marea lui reusita 
Irina, offf, sunt cu gandul la tine sa fii puternica si la unchiul tau ca Dumnezeu sa aiba grija de el! 
Tudor, Andre_ea e demential pustiul tau! ![]()
Micola, Alexutu e sanatos
, nu te ingrijora, fiecare copil are ritmul lui, si al meu a avut o perioada in care refuza sa indoaie picioarele ca sa-l asez in fundulet, si cand a fost pregatit a stat singurel. De ridicat nu se ridica nici acum singur in fund, dar sta in picioare...
O nebunie! Daca ar avea probleme de sanatate nu ar face nimic din cate face, si nu ti-ar alerga prin toata casa 
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
ariya spune:
IRINA C 

V-am pus pe mail poze cu bebe Miguel! Delectati_va!
Va pup mult pe toate,dar n-am timp sa stau mai mult...voiam sa vedeti ce mare s-a facut puiul meu mic si adorat...
Fetelor,daca dau un pumn cuiva,il omor ,la cat ma lupt cu el toata ziua...
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
anna-mama spune:
Ariya, am vazut poze, sunteti cu totii asa de frumosi!
Iar tu, mami, arati tare bine
Sa aveti parte numai de bine! Iar pentru Miguelito un
mareeeee!
Poze cu Vladut:
koruccia spune:
Bebelusi, si eu am ras, dar a doua zi..Atunci chiar nu imi ardea de ras. Bravo voua pentru o singura trezire! 
Irina, multa putere iti doresc sa ii poti fii alaturi
Anna, nazdravan tare Vladut. Pe mine ma sperie cat de rapid au anumite reactii, de-asta o leg tot timpul pe Cati in carucior, desi soacra-mea a insinuat in repetate randuri ca sunt exagerata. Bine ca Stefano e de acord cu mine:)
Aryia, vazut pozele. Sunteti tare tare frumosi
Miguel e un dulce si a crescut tare mult, iar tu radiezi alaturi de ei trei.
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI la sarbatoritii de azi si din ultimele zile!!! Multe multe urari de bine, sa creasca mari si fericiti impreuna cu familiile lor! 

LA MULTI ANI Ioanadara!

LA MULTI ANI Mona!

Am fost si la Cluj, ne-am intalnit cu Jasmi si cu Iulia cea cuminte si dragalasa, a fost o intalnire tare tare faina ...am venit si inapoi...eh...a trecut iute vacanta...(bai, si la voi apare catalogul ala cu Ikea pe ecran cand va e lumea mai draga???) Deci... azi e azi,maine e maine,poimaine dupa masa iarasi mergem la Cluj si duminica dimineata devreme de tot (ora 6) luam avionul spre Londra...iar seara ajungem la Glasgow. Fain e in Romania, grozav sa fii cu familia si prieteni dragi
, sa stai sa mamanci pufuleti si pufarine
, dar vine timpul sa ne tragem catre casele noastre, sa ne recuperam pisicile si florile din ghivece si sa le luam pe toate de la capat de unde le-am lasat.
Mister e mare smecher, vesel si fericit, i-a placut mult sa vada, sa fie plimbat, pupat, rasfatat de toata lumea...zambitor nevoie mare. Cu papatul... uneori papam mai bine, uneori nu... cu dormitul la fel... doua nopti la rand a dormit "snur", azi noapte iar s-a trezit de vreo doua ori..."ata ete" o sa vedem cum se readapteaza inapoi in Glasgow, cu patutul lui, camera lui etc!
Irina, rau imi pare pentru unchiul tau... ofofofof viata asta... ma gandesc la voi si zic ca nu e fair! Oooofff... Poate reusim sa povestim deseara sau maine dimineata, sa vedem cum "ne gasim".
Cu co-sleepingul .... fiecare face cum ii spune inima, cum se potriveste pentru el/ea/familie etc
Oxigen nici noi nu avem inca dintisori (ii simt in gingie pe cei de sus da' inca nu au iesit).
Koruccia, total sotul tau
. Apai are si el dreptatea lui....da' eu i-as fi zis ca daca el crede ca se descurca mai bine,go ahead sa puna mana ca de vorbit e tare usor!
Micola, incearca sa nu te ingrijorezi prea tare, toti bebelusii cresc in ritmul lor. Daca totusi crezi ca ai motive sa te "agiti", vezi ce zice pediatrul (da' nu desteapta aia care va recomanda sa-i dati la bebe salam de la 8-9 luni)
Andre_ea, deci carevasazica flacaul stie ce si cum cu grasimea, silueta si imaginea publica! Figura mare!![]()
Pyc, inca o data, multumim frumos pentru sfaturi bune 
!
Naty, deci Mirena ar fi mai bun pentru uter care a trecut printr-o cezariana? Eu vreau sa-mi pun sterilet in iarna (mai am pilule sa-mi ajunga pana in decembrie) si ma gandesc sa ma sfatuiesc cu doctorita mea ce si cum sa fac...inca nu-s decisa.
Crisspy,eu am o usoara alergie la praf (si nu as baga mana in foc ca nu am si la matze) dar asta e, prea mult imi iubesc madamele sa le fac vant! Pentru reactii alergice mai puternice sunt fel de fel de hapuri, eu inca nu a fost nevoie sa iau dar stiu ca se gasesc.
Carmen, si noi papam pasat tot-tot (mai putin bucatelele de fructe din care suge uneori).
Cristi, asa-i si jupan Mister, ca si Carol. Sta bine in fundulet, dar nu se poate aseza singur...iar daca ii dai 2 degete secunda urmatoare e in picioare. Da' el inca nu a inceput sa umble. Ceea ce e OK... ca avem timp sa securizam casa, de sportul asta inca nu ne-am apucat!
Pup mamicile si licuricii si inchei ca ma enerveaza rau reclama asta de la Ikea!!1 Grrr...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aalina Pe mine piticania mea ma amuza ca se catara si se atarna peste tot si ramane acolo intepenit. Nu stie sa se mai lase jos si ori sta asa pana ii cedeaza picioarele ori urla sa ne ducem sa il salvam. |
Hihi, si noi idem. Putin mai devreme trecut in cadere cu capul la milimetru pe langa scara de la patutul suprapus
.Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
bebelusi spune:
Ariya sunteti niste frumosi cu totii, dar unde e tati sa il vedem si pe el ca lipseste din peisaj.
Irina imi pare asa de rau pentru unchiul tau, e asa greu sa treci prin asa ceva nici nu vreau sa imi imaginez, sa fii tare te rog.
Dark naspa ca vi se termina vacanta, imi pare bine ca v-ati simtit bine si imi pare rau ca nu ne-am vazut.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
andre_ea spune:
Irina, asa e viata, nu-i cinstita. Unchiul meu care a murit in primavara avea 56 ani, tata abia implinise 50.
Imi pare rau pentru voi.
Vazut si eu poze de Miguel grasun. Tare frumusel mai e, ca si fratii lui. Iar mamica e subtirica, sunt invidioasa. Avem si noi jucarie de carut ca a voastra. Cand era Ilinca mica i-o puneam la patut si se juca cu ea pana adormea. Ce vremuri!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
anna-mama spune:
Ne-am intors de la plimbarea de seara cu o sacosa de hainite
Am intrat intr-un magazinel micut cu lucruri pentru copii si am gasit hainite super la preturi foarte bune, sunt facute in teleorman si vaslui. I-am luat pantalonasi cu botosel din finet grosut cu 5 lei bucata, body cu 8 lei, caciulite din bumbacel cu 1,5 lei si salopeta tot din bumbac cu 13 lei. Si sunt tare frumos colorate. 
Koruccia,
Cati. M-am invatat minte, la centura cu el, desi nu prea-i convine sa nu se catare el ![]()
Dark, normal sa fie bine langa familie, dar si la tine in casuta, oriunde in lume ar fi, te simti cel mai bine
Cred ca ti-e dor de pisicute si de nebunia de acasa 
Poze cu Vladut:
Selene_Bunny spune:
Eu inca fac curat si bagaje... De dimineata tot strang si nu se mai termina, cand am adunat atatea, habar n-am...
Vroiam sa zic mai multe, dar nu mai am putere...
Va pupam si va dorim multa sanatate si nopti linistite... Nici Daria nu mai doarme bine noaptea...
A, totusi sa va zic ceva: stiti ca eram eu stresata ca Daria nu se intoarce de pe spate pe burta si invers? Acum a invatat, de vreo 2 saptamani... Acum se rostogoleste prin patul meu... De pe spate, trece pe burta, si de pe burta, se pune in fund... De pe spate, nu, ca n-are de ce se agata...
Asa ca, Naty, micola, nu va ingrijorati...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit